Det er tidlig april, påsken er godt i gang og det er vår i luften. Likevel er Bergens gater nesten tomme, butikkene stengt ok kulturarrangementene er avlyst. Det er påsken 2020, året da COVID-19 intraff.

Her i AnsuR liker vi å se på muligheter i stedet for utfordringer, så et naturlig spørsmål er “Hvilke muligheter åpner dette for oss?”

Etter prøving og feiling jobber vi nå med en opplevelse som vi vil lansere mot slutten av april. Vi kan røpe såpass at det kombinerer elementer fra teater, levende rollespill og dataspill for å skape det vi kaller “Digitalt Interaksjonsspill”. Deltakerne…

The logo of Dziobak Larp Studios (dziobak is the polish name of the platypus)

NB: Usually we write in Norwegian but because this is about an international community, I will write it in English.

— — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — —

Today I will talk about someone that inspires me and whom I strongly admire! Dziobak Larp Studios have made dreams a reality for people around the world. They've made Legends of Arabia in Abu Dhabi, College of Wizardry in Poland and Road Trip on Route 66 in the US.

Professor Sivert Balderbrå i festhumør!

Da var det gjort! Da var påmelding til Nidaros Trollkraftskole ute, og allerede er det kommet inn påmeldinger. Det går sakt men sikkert mot jul, romjul og nyttår, men vi ser likevel frem til siste helgen i januar, når store og små atter en gang vi få muligheten tilå oppleve livet på en magisk skole over to dager, komplett med skumle spøkelser, sære proffessorer og kanskje en og annen svartspaner… Vi har lært mye av testspillet i februar, og ser frem til å tilby det beste spillet til nå :-)

Dersom dere vil vite mer er dere velkommen til å ta en titt på nettsiden: http://www.ansurans.com/nidaros.html og følge oss på facebook https://www.facebook.com/ansurlaiv.

Med ønsker om en magisk helg videre!

-AnsuR

IV. Into the woods...

Noen ganger skjer det ikke om du ikke sier at det skjer! Folk kommer ikke, lokalet er ikke klart, ingen ting skjer. Når du sier at det skjer, gir du et løfte! Du forplikter deg, og du vet at samme hva som skjer vil folk gjøre seg opp en mening. Derfor velger vi i AnsuR å komme med kunngjøringer om mye av det vi skal gjøre. Da skjer det!

Denne gangen er Haugesund byen. Vi lanserer spillet “Dovregubbens Hall" i februar. Uten å avsløre for mye kan vi love eventyr, folketro og troll. Det blir en mulighet til å møte de underjordiske, huldrefolket, og oppleve vår folkelige kultur!

Stay tuned!

-AnsuR

Så, som jeg skrev tidligere var jeg på College of Wizardry i Polen i begynnelsen av oktober. For de som ikke kjenner til det er det et levende rollespill hvor du får sjansen til å oppleve livet på en magisk skole som en student, lærer vaktmester eller noe annet spennende. Det arrangeres av Dziobak Larp Studios og du kan lese mer om dem her!
Sånn, da var reklamen unnagjort!

Som opplevelsedesigner lærte jeg svært mye om det å designe rollespill, mye av det virker åpenbart og i ettertid kan jeg ikke skjønne at jeg ikke har forstått dette før.Uansett, …

I AnsuR skjer det alltid noe nytt, og akkurat nå skjer det mye! Her kommer en liste over arrangementer vi planlegger:

  • Teaterkurs på Knutepunkt Møllaren — Dette er allerede i gang. Gratis kurs for ungdom mellom 13 og 16 år på vitalitetssenteret på Møhlenpris HVER FREDAG kl 16–18!
  • Nidaros Skole for Trollkraft og Heksekunst — Etter et middels vellykket testspill i vinterferien kjører vi igang vår nye kampanje i Trondheim i JANUAR! Mer info om dette senere.
  • Huldporten i Haugesund — Et rollespill om de underjordiske, norsk folketro og en merkelig skole… Arrangeres i FEBRUAR! Mer info kommer…
  • Elfenbenskronen — Politisk fantasy med orientalsk preg. Et tvilingpar kjemper om tittelen som den nye maharaja. Arrangere i Oslo i MAI! Mer info kommer…

Håper detter høres spennende ut! Flere nyheter kommer snart.
​-AnsuR

Da var det gjort. Etter mye frustrasjon og “learning by failing” har vi omsider fått ny nettside. Nettadressen er den samme, men mange vil (forhåpentligvis) se en stor forbedring i designet. Dette er også den første bloggposten, noe so igjen gjør nettsiden nesten helt ferdig! Dette skrives mens jeg, Alvin Lindø, er på Flesland Flyplass på vei til Polen og College of Wizardry. Der kommer det til å skje noe helt spesielt, men det år dere vite mer om i en senere post :P
-AnsuR

AnsuR — Experience Design

Velkommen til AnsuR — Experience Design. Vi jobber med DRAMA, OPPLEVELSESDESIGN og INTERAKTIV FORMIDLING.

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store