The Apivita Experience Store: Ακαδημία Αρωματοθεραπείας

Out (& About)

Στην καρδιά της πόλης, στον αριθμό 6 της οδού Σόλωνος στεγάζεται το The Apivita Experience Store, σε ένα υπέροχο νεοκλασικό κτίριο πέντε ορόφων που συγκεντρώνει τη φιλοσοφία της Apivita σχετικά με τη δύναμη της φύσης και τα μυστικά της μέλισσας στην απόλυτη ολιστική προσέγγιση υγείας και ομορφιάς. Κάθε όροφος αποτελεί κι έναν διαφορετικό χώρο, με διαφορετική χρήση.

Στον ισόγειο χώρο του retail, τον επισκέπτη καλωσορίζει ένα μεγάλο ξύλινο τραπέζι φτιαγμένο με τμήματα από αληθινές κυψέλες, ενώ στη μέση δεσπόζει η εντυπωσιακή ελιά, ένα γλυπτό έργο του γλύπτη Κωνσταντίνου Βαλαή, ρίχνοντας τον “ίσκιο” της πάνω στο τραπέζι , θυμίζοντας τις αξίες των Ολυμπιακών αγώνων, τη σοφία, τη νίκη, τη γνώση, και φυσικά την ελληνική φύση.

Ανεβαίνοντας στον πρώτο όροφο, θα συναντήσει κανείς την “Αγορά”. Όπως και στην Αρχαία Αγορά, εκεί θα συναντήσουμε το natural pharmacy της Αpivita, όπου μπορεί κανείς να μάθει για το φαρμακευτικό παρελθόν της και να φτιάξει τα δικά του προσωπικά καλλυντικά, προσαρμοσμένα στις ιδιαίτερες ανάγκες του. Εκεί θα βρει επίσης μέλια, βότανα αλλά και το μοναδικό “juicy bee”, το βιολογικό juice bar που προσφέρει δροσερούς, φρέσκους χυμούς που σου φτιάχνουν τη διάθεση!

Στο κτίριο της Apivita υπάρχει επίσης αίθουσα διαλέξεων και συζητήσεων για “πράσινα” θέματα, barber shop, αλλά και το Beehive Spa, στο οποίο αποτυπώνεται με μοναδικό τρόπο η εμπειρία της εταιρίας σχετικά με την επίδραση των πολύτιμων μελισσοκομικών προϊόντων και των αιθέριων ελαίων στην αναζωογόνηση του σώματος και του πνεύματος.

Αυτή την περίοδο στον πολυχώρο αυτό, ξεκινάει και η μοναδική “Ακαδημία Αρωματοθεραπείας” με τη Σοφία Τριάντου, πιστοποιημένη από ιδρύματα του εξωτερικού αρωματοθεραπεύτρια και μέλος της ομάδας της Apivita, που εξειδικεύεται στη χρήση των αιθέριων ελαίων στην κοσμετολογία.

Τα μαθήματα που χωρίζονται σε δώδεκα ενότητες και θα πραγματοποιούνται ανά δεύτερη Παρασκευή, ξεκινώντας στις 3/2 θα μυήσουν το ακροατήριο στην ιστορία της αρωματοθεραπείας και της φύσης της, στη χρήση των αιθέριων ελαίων και τα μυστικά της ορθής χρήσης τους, ενώ ταυτόχρονα, με εξαιρετικά διαδραστικά workshop, η γνώση θα γίνεται πράξη! Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν φυσικά βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Στο The Apivita Experience Store είναι σίγουρο ότι θα βιώσετε μια μοναδική εμπειρία επαφής με τη φύση και τις αξίες της. Το μέλι, η ελιά, τα φυσικά προϊόντα μαρτυρούν τη γένεση της κοσμετολογίας και τώρα η Ακαδημία Αρωματοθεραπείας έρχεται να προσθέσει στο μωσαϊκό αυτό σημαντικές γνώσεις για την ολιστική θεραπεία, την ευεξία και την υγεία!

Αξίζει να δοκιμάσουμε λοιπόν αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία πράσινων ιδεών, καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών: έναν ολοκληρωμένο νέο τρόπο ζωής!

Πληροφορίες και κρατήσεις για την Ακαδημία στο +30 210 3640560 (κα Σοφία Τριάντου) και εδώ.


Σας άρεσε αυτό το άρθρο; Για περισσότερη αθηΝΕΑ γραφτείτε δωρεάν στο newsletter μας εδώ.

* Της Ζανίνας Βάσση. Η Ζανίνα είναι φιλόλογος και εργάζεται στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης. Αγαπά ιδιαίτερα τη συγγραφή -έχει ήδη εκδοθεί το πρώτο βιβλίο της- αλλά και την εμπνευσμένη αρθρογραφία. Μέσα από τα όμορφα στοιχεία της καθημερινότητας, επιλέγει αυτά που αξίζει να “δει” κανείς με άλλο μάτι στην Αθήνα, και μας τα παρουσιάζει στη στήλη Out (& About).