Ενημέρωση Προόδου του Bancor

Τέλος του καλοκαιριού 2017

Maayan
Bancor (Ελληνικά)
5 min readApr 26, 2018

--

Χαιρετούμε την κοινότητα του Bancor,

θείτε τις τελευταίες εξελίξεις και βεβαίως να κάνετε πάντα ερωτήσεις, να υποβάλετε σχόλια και να διερευνήσετε τρόπους για να εμπλακείτε βαθύτερα στο έργο. Καλωσορίζουμε τις σκέψεις σας και την συνεισφορά σας σε όλα τα κανάλια μας και είμαστε ιδιαίτερα ενεργοί στην ομάδα Telegram που συντονίζεται από τα μέλη της κοινότητας για θετική και παραγωγική συζήτηση. Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε εκεί.

Τα πρώτα βήματα του Δικτύου ρευστότητας του Bancor

  • Ένας όγκος διαπραγμάτευσης 302.702 ETH πραγματοποιήθηκε απευθείας μέσω του έξυπνου συμβολαίου του BNT, από όταν ενεργοποιήθηκε στις 22 Ιουνίου 2017.

Οι υπηρεσίες διαδικτύου του Bancor

Η υπηρεσία δημιουργίας κοινότητας του Bancor χρησιμοποιήθηκε για να λειτουργήσει το πρόγραμμα bounty crowd — source, ένα από τα μεγαλύτερα και πιο παραγωγικά που εκτελέστηκαν ποτέ στον χώρο αυτό. Πιστεύουμε ότι είναι ζωτικής σημασίας η λειτουργία της υπηρεσίας Bancor για πραγματικές εφαρμογές βασισμένες σε tokens στο κεντρικό δίκτυο του Ethereum με πραγματικές χρήσεις, για να το βελτιώσουμε. Τα προγράμματα γενναιοδωρίας μας επιτρέπουν να συνεχίσουμε να επιτύχουμε αυτόν τον στόχο, ενώ παράλληλα να εμπλακούμε θετικά στην κοινότητα, να επικοινωνήσουμε με νέα μέλη και να δημιουργήσουμε αποτελέσματα στο δίκτυο που θα επεκτείνονται προς τα έξω για το καλό του έργου.

  • Έχουμε δημιουργήσει και ξεκινήσει τη δυνατότητα μετατροπής των tokens (π.χ. Έξυπνα Tokens) σε BNT και την ανάληψή τους από εξωτερικό “πορτοφόλι”.
  • Έχουν ξεκινήσει νέα προγράμματα bounty. Ελέγξτε τα εδώ.

Ανάπτυξη Frontend

  • Ενώ είναι πολύ απλό να αγοραστούν τα BNT στέλνοντας ETH στη διεύθυνση του συμβολαίου (η οποία στη συνέχεια επιστρέφει αυτόματα τα BNT στον αποστολέα), η πλήρως εξοπλισμένη διαδικασία αγοράς και πώλησης Έξυπνων Tokens (με προαιρετικό όριο τιμών) εξακολουθεί να είναι δυσκίνητη.
  • Εργαζόμαστε για την ενσωμάτωση του web3 στο διαδικτυακό μας περιβάλλον χρήστη, το οποίο θα επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν τα Metamask, Parity και imToken ως εξωτερικά πορτοφόλια και να ενεργοποιούν τις συναλλαγές μετατροπής tokenς από μια εύχρηστη υπηρεσία ιστού που θα εκτελείται μέσω αυτών των πορτοφολιών.
  • Αυτό θα απλοποιήσει σε μεγάλο βαθμό τη χρήση των Έξυπνων Tokens και θα βοηθήσει στην προσφορά προϊόντων και υπηρεσιών βασισμένων σε blockchain σε ένα ευρύτερο κοινό.
  • Οι τιμές και τα διαγράμματα θα εμφανίζονται για κάθε token, προσφέροντας εύκολη ενημέρωση μέσω των στατιστικών στοιχείων του οικοσυστήματος, διευκολύνοντας την περαιτέρω χρήση.

Ανάπτυξη επιχείρησης

Έχουμε επικεντρωθεί σε μεγάλο βαθμό στη συνεργασία ως μέρος της επιθυμίας μας να ενσωματώσουμε διάφορες πρωτοβουλίες και να οικοδομήσουμε ένα πραγματικά υγιές οικοσύστημα. Παρακάτω είναι οι τεχνολογίες που διερευνούμε:

  • Cosmos — Κάνοντας το BNT ένα εύχρηστο blockchain token, μειώνοντας τον αριθμό των απαιτούμενων βημάτων για τη μετατροπή οποιουδήποτε token σε κάποιο άλλο.
  • Waves — Το BNT στην Waves blockchain και τα έξυπνα tokens στα επερχόμενα έξυπνα συμβόλαια της Waves
  • Lykke — Νέες ευκαιρίες έγιναν δυνατές χάρη στην πρόσφατα ανακοινωθείσα ολοκλήρωση του Lykke Ethereum.

H ανάπτυξη των έξυπνων tokens

Υπάρχουν πολλά Έξυπνα Tokens σε διάφορα στάδια εφαρμογής έξυπνων συμβολαίων. Είναι όλα ανεξάρτητες επιχειρήσεις που έχουν επιλέξει να χρησιμοποιούν την τεχνολογία πρωτοκόλλου Bancor. Μερικές από τις περιπτώσεις χρήσης περιλαμβάνουν:

  • Στοιχεία ταυτότητας περιουσιακών στοιχείων (Παρόμοια με το Digix, για άλλα είδη περιουσίας)
  • Αποκεντρωμένες πλατφόρμες μηνυμάτων
  • Blockchain-σχετιζόμενα υλικού και συσκευών
  • Ταμεία επιχειρηματικών συμμετοχών βασισμένα σε token (παρόμοια με ICONOMI, TaaS)
  • Χρηματοοικονομικές υπηρεσίες
  • Παιχνίδια
  • Περιεχόμενο που δημιουργείται από χρήστες
  • Πύλες πληρωμής
  • Μάρκετινγκ αφοσίωσης
  • Κοινοτικά νομίσματα, υφιστάμενα και νέα
  • Πολλά άλλα…

Μεταφέροντας το μήνυμα

Δεν είναι τετριμμένο να κατανοήσουμε πλήρως την βασική αξία του πρωτοκόλλου Bancor, όπως δεν είναι καθόλου εύκολο να κατανοήσουμε τα έξυπνα συμβόλαια, ακόμη και σήμερα. Δημιουργούμε υποδομές για τη δημιουργία υψηλής ποιότητας περιεχομένου, διδακτικού και εκπαιδευτικού υλικού γύρω από αυτά τα θέματα και πολλά άλλα. Εν τω μεταξύ, συνεχίζουμε να ψάχνουμε για εργασία και να μοιραστούμε τα οφέλη του Bancor με βασικούς ενδιαφερόμενους.

Πρόσφατες ομιλίες σε συνέδρια

Προσεχή συνέδρια

Εργαζόμαστε επίσης σκληρά για να οργανώσουμε μια εκδήλωση σε όλο τον κόσμο γύρω από τα Έξυπνα Tokens και το πρωτόκολλο Bancor, οι λεπτομέρειες της οποίας θα ανακοινωθούν σύντομα…

Πρόσφατες συνεντεύξεις

Neocash (Eyal)

Epicenter (Eyal)

Η ομάδα

Όπως αναφέρθηκε, η επέκταση της ομάδας είναι και το υψηλότερο στοιχείο κινδύνου και το υψηλότερο στοιχείο ανταμοιβής της κλιμάκωσης. Προσλαμβάνουμε σε κάθε τμήμα και προσελκύουμε σχολαστικά μια ομάδα υψηλού επιπέδου, με πάθος για τις τεχνολογίες blockchain και την ικανότητα αποτελεσματικής συνεργασίας για χρόνια. Είμαστε υπερήφανοι για τις νέες προσθήκες μελών στη μηχανική, το μάρκετινγκ, τις λειτουργίες, τη συμμόρφωση, τη χρηματοδότηση, τις ερωτ-απαντήσεις και τις κοινότητες, ενώ τα νέα μέλη της ομάδας θα παρουσιαστούν μέσω μιας νέας, ευχάριστης και ενημερωτικής ιστοσελίδας που θα ξεκινήσει αυτό το φθινόπωρο.

Συμβουλευτική Επιτροπή

Elie Galam — Η Wall Street Quant εντάσσεται στο ισχυρό συμβουλευτικό μας συμβούλιο για να προσθέσει τεχνογνωσία προϊόντων και εταιρικών σχέσεων σε μια νέα κατηγορία προϊόντων και υπηρεσιών με τη δυνατότητα του Bancor.

Blockchain Κοινότητα

Συνεχίζουμε να ασχολούμαστε με υποστηρικτές και αμφισβητίες σε ολόκληρο τον κλάδο και ελπίζουμε να προσθέσουμε αξία σε κάθε συζήτηση μέσω της αυθεντικής συμμετοχής και της αληθινής πίστης στην πορεία προς την αποκέντρωση.

  • Ο Chief Technology Officer (CTO) συμμετείχε στο εργαστήριο ENS του Ιδρύματος Ethereum.
  • Ο Yudi ήταν επίσης κριτής στο Διαγωνισμό Κώδικα Underhanded Solidity, προσφέροντας δεκάδες ώρες για προσεκτική αναζήτηση κενών ασφάλειας / ευπάθειας

Επέτειος 1 έτους

Μόλις γιορτάσαμε ένα χρόνο από τότε που ξεκινήσαμε να δουλεύουμε πάνω στο Bancor (21-Αυγ-2016), και τι εκπληκτικό έτος αυτό ήταν για εμάς και για πολλούς. Σχεδιάζουμε να απελευθερώνουμε μια μηνιαία ενημέρωση γύρω από την 21η κάθε μήνα προς τιμήν αυτού του ορόσημου και προσβλέπουμε να μοιραστούμε ακόμα πιο συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με αυτό που θα περιμένετε στην επόμενη επικοινωνία μας.

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε βαθιά που είστε σε αυτό το ταξίδι μαζί μας, υπό οποιαδήποτε ιδιότητα.

Χαρούμενο Σεπτέμβρη,

Η ομάδα του Bancor

--

--