Η συνεργασία Gnosis & Bancor στον πρώτο «Μετατροπέα Token» (GNOBNT)

Bancor Bounty
Bancor (Ελληνικά)
2 min readNov 12, 2017

Αγαπάμε τη σοφία του πλήθους, ειδικά όταν το ίδιο το παιχνίδι ενθαρρύνει την ακεραιότητα και την αυθεντικότητα. Εμείς στο Bancor, πιστεύουμε πολύ στην προοπτική των αγορών πρόβλεψης να αξιοποιήσουν αυτή τη σοφία, και σχεδιάζουμε να κάνουμε το δίκτυο του Bancor τον απόλυτο και απλούστερο τρόπο για να ασχοληθεί κάποιος με αυτούς τους τύπους αγορών και με άλλες εφαρμογές blockchain που συνδέουν τους ανθρώπους με την δυναμική αυτής της συνεργασίας μας.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε μια μοναδική συνεργασία μεταξύ της Gnosis και του Bancor για τη δημιουργία ενός κοινού GNOBNT «Μετατροπέα Token» — μια αποκεντρωμένη δεξαμενή ρευστότητας των GNO και BNT, ενσωματωμένη σε ένα «έξυπνο token». 4,000 GNO και 400,000 BNT (~ $ 1.000.000 αξίας έκαστο) tokens θα κατατεθούν σε ένα πορτοφόλι Gnosis — Bancor πολλαπλών υπογραφών μετά την διάθεση των token, που θα λάβει χώρα στις 12 Ιουνίου στις 2μμ GMT.

Τα κεφάλαια θα κατατεθούν προοδευτικά σε έναν «μετατροπέα Token» που θα παρέχει μια αποκεντρωμένη και αυτοματοποιημένη λύση για την ανταλλαγή των GNO με το BNT, χωρίς κανέναν (ανθρώπο) αντισυμβαλλόμενο. Καθώς το BNT διατηρεί ένα ποσό ETH ως αποθεματικό, θα είναι δυνατή και η μετατροπή ETH-GNO και αντίστροφα.

Ο «μετατροπέας Token» θα έχει μια μικρή χρέωση που θα προστίθεται στα αποθεματικά μετά από κάθε μετατροπή. Αυτό θα ωφελήσει όλους τους κατόχους (αγοραστές) του έξυπνου token GNOBNT, αφού θα εκτιμάται η τιμή του σύμφωνα με τον μηχανισμό και τους μαθηματικούς τύπους του πρωτοκόλλου Bancor.

Το δίκτυο του Bancor με τους έξυπνους «μετατροπείς Token»

Οποιοσδήποτε θα μπορεί να αγοράζει αυτούς τους «μετατροπείς Token» με ETH, BNT ή GNO. Κάτι τέτοιο θα αυξάνει τα υπόλοιπα των αποθεματικών του κάθε «μετατροπέα Token» και θα μειώνει την χρέωση (κόστος) κάθε μετατροπής για τους τελικούς χρήστες. Οι κάτοχοι του «μετατροπέα Token» θα επωφελούνται όλοι από τις εισπραχθέντες χρεώσεις, κατά αναλογία.

Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε αυτή την πρώτη στο είδος της απόδειξη της ιδέας και ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε παρόμοιες συνεργασίες με άλλα δημοφιλή δίκτυα στο εγγύς μέλλον. Μαζί, ας κάνουμε όλα τα tokens μας έξυπνα.

--

--