Καλύτερα Μαζί: Οι νέοι συνεργάτες του Bancor

Τα “έξυπνα tokens” του Bancor protocol χτίζουν ένα διαφορετικό οικοσύστημα δημιουργίας αξίας. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ενθουσιασμένοι, συνεργαζόμενοι με πολύ καλές ομάδες και προσφέροντας μαζί καινοτόμα προϊόντα βασισμένα στην τεχνολογία blockchain.

Maayan
Bancor (Ελληνικά)
4 min readOct 16, 2017

--

Smart Contract Japan

Η “Smart Contract Japan” συμβάλει στην ανάπτυξη της “Παγκόσμιας” Ethereum Blockchain κοινότητας, βοηθώντας ανθρώπους να ανακαλύψουν και να γνωρίσουν αποκεντρωμένες εφαρμογές (dApps) καθώς και την αξία που θα έχει η εφαρμογή αυτής της τεχνολογίας στην κοινωνία. Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτή την συνεργασία, βοηθώντας με την τεχνολογία των “έξυπνων tokens” σε αυτή την σημαντική τους προσπάθεια.

Enterprise Ethereum Alliance

Η Enterprise Ethereum Alliance ενώνει μεταξύ τους εταιρίες που ανήκουν στην λίστα “Fortune 500”, startups, ακαδημαϊκούς και όσους εργάζονται και προσφέρουν την τεχνολογία του Ethereum. Μαζί, προσπαθούν να αναπτύξουν την μοναδική σε ισχύ blockchain που υποστηρίζει τα “έξυπνα συμβόλαια” και εφαρμόζεται ήδη — το Ethereum — ώστε να αναπτυχθεί ένα λογισμικό ικανό να υποστηρίξει τις πιο πολύπλοκες και υψηλών απαιτήσεων εφαρμογές. Είναι τιμή μας να αποτελέσουμε μέλος αυτής της ομάδας των κορυφαίων εταιριών, και να βοηθήσουμε στην μετάβαση των σημερινών συστημάτων και εφαρμογών στην τεχνολογία της blockchain.

Gnosis

Η Gnosis είναι μια blockchain τεχνολογία νέας γενιάς, η οποία επιτρέπει στην κοινότητα και τους χρήστες της να στοιχηματίζουν σε οτιδήποτε, με μια φιλική προς τον χρήστη αγορά πρόβλεψης. Είμαστε ενθουσιασμένοι που δημιουργούμε έναν δυνατό “Μετατροπέα token” και θα δινουμε την δυνατότητα σε κατόχους ΒΝΤ token, εύκολα να τα μετατρέπουν σε GNO μέσω ενός “έξυπνου token”, με χαμηλή προμήθεια και χωρίς την έκθεσή τους σε κίνδυνο αντισυμβαλλομένου.

Status

Το Status είναι μια πλατφόρμα μηνυμάτων ανοιχτού κώδικα και ένας περιηγητής (browser) κινητού, που αλληλοεπιδρά με αποκεντρωμένες εφαρμογές που τρέχουν στο δίκτυο του Ethereum. Είμαστε ενθουσιασμένοι που επιτρέπουμε στους χρήστες του Status να δημιουργήσουν “έξυπνα tokens” απευθείας από τον browser του Status, και να προσφέρουμε στην κοινότητά τους την πρόσβαση σε έναν διαφορετικό κόσμο αποκεντρωμένων εφαρμογών.

Civic

Μέσω της αποκεντρωμένης αρχιτεκτονικής της blockchain και τα βιομετρικά στοιχεία στις συσκευές κινητού, η πλατφόρμα Civic παρέχει επαλήθευση ηλεκτρονικής ταυτότητας χωρίς την χρήση ονόματος χρήστη, κωδικού, πιστοποίηση τρίτου, φυσικού εξαρτήματος (π.χ. κλειδιού). Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε την έξυπνη επαλήθευση ηλεκτρονικής ταυτότητας στις κοινότητες των “έξυπνων tokens”, οι οποίες έχουν να κερδίσουν πολλά με την χρήση της.

Aragon

Η Aragon δημιουργήθηκε αποσκοπώντας στην αποδιαμεσολάβηση της δημιουργίας και συντήρησης των εταιριών και οργανισμών στην σημερινή τους μορφή. Η διακυβέρνηση είναι μια κρίσιμη συνιστώσα στις κοινότητες των οργανισμών, και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα έχουμε την δυνατότητα να παρέχουμε τις καλύτερες πρακτικές στις κοινότητες των “έξυπνων tokens”.

IMToken

Το IMToken είναι ένα έξυπνο ψηφιακό πορτοφόλι, το οποίο προσφέρει ένα απλό, εύχρηστο και δυνατό interface για όλους τους χρήστες, ανεξαρτήτως τεχνικών γνώσεων και υποβάθρου. Είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε στους χρήστες των “έξυπνων tokens” μια ακόμα εξαιρετική λύση για την ασφαλή διατήρηση και μεταφορά των tokens που θα δημιουργούν οι χρήστες.

Antshares

Το πρώτο δημόσιο και ανοιχτού κώδικα project της Κίνας βασισμένο στην τεχνολογία blockchain, το οποίο θα χρησιμοποιείται ως μια πλατφόρμα “έξυπνου ενεργητικού”. Με τον όρο “έξυπνο ενεργητικό” ορίζεται ο συνδυασμός των “έξυπνων συμβολαίων” των blockchain και των ψηφιακών αξιών. Η ΝΕΟ δημιουργεί νέους τρόπους και δυνατότητες για διάφορες αξίες να καταχωρηθούν, να εκδοθούν και να κυκλοφορήσουν. Ανυπομονούμε να προσφέρουμε στους δημιουργούς των “έξυπνων tokens” νέες και καινοτόμες εναλλακτικές επιλογές.

Starbase

Χρησιμοποιώντας την Starbase, άτομα χωρίς επαφή ή εξοικείωση με την τεχνολογία blockchain θα μπορούν εύκολα να δημιουργούν tokens. Με τον τρόπο αυτό, διάφορα projects θα μπορούν να χρηματοδοτηθούν δημιουργώντας και πουλώντας τα δικά τους tokens. H Starbase θέλει να γίνει μια πλατφόρμα μέσω της οποίας, πολλά projects θα ξεκινήσουν και θα αναπτυχθούν χρησιμοποιώντας την δύναμη της τεχνολογίας blockchain. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα προσφέρουμε “έξυπνα tokens” σε ακόμα περισσότερα projects, βοηθώντας τους να δημιουργήσουν άμεσα ρευστοποιήσιμα και αξιόπιστα tokens.

Ανυπομονούμε να προσθέσουμε ακόμη περισσότερους συνεργάτες σε αυτή την λίστα, οι οποίοι μοιράζονται το όραμά μας για ένα σύστημα περισσότερης ρευστότητας και δημιουργίας αξίας βασισμένο στην τεχνολογία blockchain.

--

--