Ο Tim Draper της Draper Associates επενδύει στην Bancor

Maayan
Bancor (Ελληνικά)
2 min readApr 26, 2018

Ο Tim Draper με την εταιρεία επενδύσεων του ανακαλύπτει, δημιουργώντας ένα πάντα ρευστό smart token στην πλατφόρμα της Bancor

Ο εκατομμυριούχος της εταιρείας επενδυτικών κεφαλαίων Tim Draper, θιασώτης του Bitcoin, κάνει το δεύτερο του μεγάλο βήμα στον χώρο των ψηφιακών νομισμάτων, επενδύοντας σε άλλη μια νεοσύστατη εταιρεία. Η χορηγίες του ακολουθούν τα βήματα των Bernard Lietaer και του John Clippinger, με επενδύσεις στο δίκτυο της Bancor αλλά και με την παρουσία του στο τραπέζι των συμβούλων της Bancor.

Ο Draper, έχει αποτελέσει πηγή πληροφοριών για τις δυσκολίες που εμφανίζονται στην ρευστότητα, στα παραδοσιακά επενδυτικά κεφάλαια. Είναι όμως ενθουσιασμένος με τις δυνατότητες και προοπτικές εξομάλυνσης που φέρνει στο τραπέζι το νέας γενιάς πρωτόκολλο της Bancor.

“Έχουμε αρχίσει να αναλογιζόμαστε της πιθανότητα χρήσης των νομισμάτων της Bancor στο εκτενές δίκτυο των επενδυτών και επιχειρήσεών μας. Θα θέλαμε τα token αυτά να είναι έξυπνα, ώστε να επωφεληθούμε όλοι μας από την συνεχή παροχή της δυνατότητας μετατροπών νομισμάτων (ρευστότητα) από την πρώτη μέρα χρήσης τους. Ανυπομονούμε για την συνεργασία μας με το δίκτυο συνεργατών της Bancor και την ομάδα υλοποίησης της.” Είπε ο K.Drapper ως ομόρρυθμος εταίρος της Draper Associates.

O Galia Benartzi, συνιδρυτής της Bancor ανέφερε “ Ηταν ένα όνειρο που επιτέλους γίνεται πραγματικότητα, να συνεργαστώ με τον πρωτοπόρο Tim Draper της Silicon Valley. Έχοντας μεγαλώσει στο Palo Alto, το όνομα της οικογένειας των Draper ήταν πάντα συνώνυμο με τα εταιρικά επενδυτικά κεφάλαια στην περιοχή και με την καινοτομία. Ο Tim, η οικογένεια του αλλά και η εταιρεία του, συνεχώς μάχονται και εξελίσσονται, κάτι που χαρακτηρίζει την δράση της Bancor επίσης. Νιώθουμε ταπεινότητα που η συνεργασία μας θα φέρει ευκολία μετατροπών νομισμάτων (ρευστότητα) σε όλους.”

--

--