Σύμβουλοι του Bancor

Έχουμε την τιμή να ανακοινώσουμε την υποστήριξη των έμπειρων μας συμβούλων, ειδικών στον τομέα τους και υποστηριχτές του Ιδρύματος μας.

Bancor
Bancor (Ελληνικά)
6 min readJul 13, 2017

--

Tim Draper
Ο Tim Draper είναι ιδρυτικός συνεργάτης του Draper Associates και DFJ. Η αρχική πρόταση του Tim ήταν να χρησιμοποίηση ιογενής μεθόδους εμπορίας ώστε να διάδοση τις λογιστικές εφαρμογές τον υπηρεσιών Hotmail, Skype, και άλλον.

Ο Tim έχει αναγνωριστεί ως κυρίως υποστηριχτείς επιχειρηματικότητας με πολλαπλά βραβεία και διακρίσεις. Ήταν στην λίστα τον #46 πιο εξαιρετικών αποφοίτων του Harvard, #7 στην λίστα Midas του Forbes, #1 ως ο πιο δικτυωμένος επιχειρηματικών κεφαλαίων από την Always On, και #98 από τους 100 πιο Ισχυρούς Ανθρώπους στον τομέα της Οικονομίας από το Worth Magazine. Ο Tim επίσης έλαβε την βραβεύσει του «Παγκοσμίου Επιχειρηματία» από τα World Enrepreneurship Forum το 2015.

Ο Tim εχει πτυχίο από το Standford University και εξειδίκευση ως ηλεκτρικός μηχανικός με μεταπτυχιακό από το Harvard Business School.

To 2011, δημιούργησε το Draper University of Heroes, μια δικτυακή σχολή για να βοηθήσει αξιοσημείωτους νεαρούς ώστε να επιτύχουν τους επιχειρησιακούς τους στόχους. Το Ιούλιο του 2014, ο Draper έλαβε παγκόσμια προσοχή για την συμμετοχή του στην δημοπρασία Bitcoin από την τότε ιστοσελίδα Silk Road. Τον Μάιο του 2017, ανακοίνωσε πως θα υποστήριξη την μάρκα Tezos.

John Clippinger
Ο John Henry Clippinger είναι συν ιδρυτής και εκτελεστικός διευθυντής στην ID3 (Institute for Innovation & Data Driven Design), μια 501 (3) μη κερδοσκοπική εταιρία που ιδρύθηκε για την ανάπτυξη λογισμικών ανοιχτής πηγής και δομών εμπιστοσύνης (Open Mustard Seed) για υπηρεσίες δεδομένων, υποδομών και επιχειρήσεων. Είναι επίσης επιστήμονας ερευνάς στο MIT Media Lab’s Human Dynamics Group, και διακεκριμένο μέλος του ινστιτούτο Future, όπως και στην διευθύνουσα επιτροπή και συμβουλευτική επιτροπή του Blockchain Ecosystem Network (BECON), και πρώην πρόεδρος του ITU Working Group στον τομέα ελέγχου ταυτοτήτων. Νωρίτερα, ο Dr. Clippinger ήταν ιδρυτής και συνιδρυτής στο The Law Lab του Berkman Center for Internet & Society στο Harvard Law School. Ήταν επίσης συνεργάτης στο Berkman Center οπού συν ίδρυσε το Project Higgins, μια δομή ανοιχτής πηγής που δίνει σε χρήστες έλεγχο των προσωπικών πληροφοριών.

Ο Dr. Clippinger συν συντάκτης με τον David Bollier στο From Bitcoin to Burning Man and Beyond: The Quest for Identity and Autonomy in a Digital Society, 2014 και συγγραφέας του A Crowd of One: The Future of Individual Identity, 2007. Νωρίτερα, ήταν διευθυντής στην Intellectual Capital για τους Coopers & Lybrand και ιδρυτής τεσσάρων εταιριών λογισμικού που εξειδικεύονται στην τεχνική νοημοσύνη. Συμβουλεύει εταιρίες, ιδρύματα, ΜΚΕ και κυβέρνησης για τεχνολογίες, πολίτικες, στρατηγικές επιχείρησης για θέματα απορρήτου, εμπιστευτικών δομών και κοινοτικών δικτύων.

Ο John είναι συγγραφέας διάφορον άρθρων, λευκών βίβλων, και κεφαλαίων με θέματα ταυτότητα, εμπιστευτικών δομών και κυβερνήτης: Towards a Post Industrial Networked Democracy; A Decentralized Data Commons for The Exchange of Tokens of Trust and Value; A New Kind of Social Ordering: Self-Sovereignty, Autonomous Trust και P2P Parity; A Renaissance of the Commons: How the New Sciences and Internet are Framing a New Global Identity and Order; όπως και σε ένα κεφάλαιο Code: Collaboration, Ownership and the Digital Economy; και πολλά άλλα.

Ο Dr. Clippinger έχει αποφοιτήσει από το Yale University με μεταπτυχιακό και Ph.D. από University of Pennsylvania, όπου ολοκλήρωσε την πτυχιακή του εργασία για ένα υπολογιστικό μοντέλο σύνθεσης λόγου. Είναι μέλος του Forum eG8, και διεθνείς ηγέτης της Telco επιτροπής όπως και αναλυτής κινδύνου για δίκτυα στο World Economic Forum. Είναι συχνός συμμέτοχος στο Forum The DoD που χορηγείτε από την: The Aspen Institute, και του CEO Leadership Institute του Yale School of Management, Creative Leadership Summit, Chinese Academy of Sciences, Aspen Institute Italy, World Technology Network Leader Finalist, Telco 2.0, Fortune Brainstorm, Arab Thought Leadership Conference, Kauffman Summer Institute, Monaco Media Forum, Ashoka, The Santa Fe Institute Business Network, World Government Summit, Cambridge Institute for Sustainable Leadership και του Blockchain Ecosystem Network.

Lee Linden
Ο Lee είναι επιχειρηματίας και επενδυτής που συνεργάζεσαι με ιδρυτές για να τους βοηθήσει να βρουν το κατάλληλο προϊόν και την αντίστοιχοι αγορά ώστε να αναπτυχθούν ως πιο δυναμικές επιχείρησης.

Νωρίτερα, καθοδήγησε την αναδυομένη πρωτοβουλία του Facebook για εμπόριο και διαφημίσεις κινητών. Ο Lee έγινε μέλος του Facebook μέσω της αγοράς Karma, που ήταν μια εξαιρετική εταιρία που ίδρυσε, επιτρέποντας τους χρήστες να στείλουν άμεσα υλικά προϊόντα χωρίς την ανάγκη διεύθυνσης.

Πριν το Karma, o Lee ίδρυσε Tapjoy και οδήγησε την εταιρία ως κορυφαίος ηγέτης διαφημιστικής πλατφόρμας για κινητά που σήμερα χρησιμοποιούνται από 1 δισεκατομμύριο συσκευές για την δημιουργία διαφημίσεων που συμβάλουν εκατοντάδες δολάρια εσόδων. Ξεκίνησε στην Tapjoy όταν δημιούργησε βιντεοπαιχνίδια για κινητά που χρησιμοποιούν λογιστικό iOS/Android και ανέδειξε την δυνητικότητα που έχουν διαφήμισης κινητών και διαμονές εφαρμογών μεγάλου σκέλους.

Νωρίτερα, ο Lee συνεργάστηκε με επιχειρησιακά κεφάλαια όπως την Kleiner Perkins και βοήθησε στο λανσάρισμα του iFund αξιας 100 εκατομμυρίων δολαρίων, που εστιάζονται σε πλατφόρμες εφαρμογών για κινητά. Ο Lee αρχικά ξεκίνησε την καριέρα του δουλεύοντάς στην ανάπτυξη προϊόντων της Microsoft, όπου συν δημιούργησε το τμήμα Windows Home Server και πρόσφερε την πρώτη έκδοση του προϊόντος στην αγορά.

Ο Lee έχει μεταπτυχιακό από το Stanford’s Graduate School of Business and a BA ως μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών από University of Michigan. Μεγάλωσε στα προάστια του Ντιτρόιτ, Μίσιγκαν και σήμερα ζει και δουλεύει στην Νέα Υόρκη.

Ο Lee ήταν ομιλητής πανεπιστημίων, συνεδριάσεων, διεθνών πάνελ και έχει λάβει πολλαπλές βραβεύσεις για το έργο του, συμπεριλαμβάνοντάς το «30 under 30 Best Young Tech Entrepreneur» από την Bloomberg Businessweek, 100 Πιο Δημοφιλές Άνθρωποί στον Επιχειρησιακό Τομέα από την Fast Company, και The Silicon Valley 100 από το Business Insider.

Justin Rosenstein

Ο Jusin Rosenstein είναι συν ιδρυτής του Asana με τον συν ιδρυτή του Facebook Dustin Moskovitz. Το λογισμικό του Asana επιτρέπει την συνεργασία χωρίς ηλεκτρονική διεύθυνση, και παρέχει σημαντικά στοιχεία για την υποδομή επικοινωνίας για εταιρίες όπως την Foursquare, Pinterest, Twitter, και Uber. Ο στόχος της Asana είναι να βοηθήσει την ανθρωπότητα να συνεργαστεί χωρίς εμπόδια και δυσκολίες.

Ο Justin έχει οδηγήσει την ανάπτυξη προϊόντων για εκατομμύρια ανθρώπους. Στο Facebook, οδήγησε την τεχνολογία για έργα όπως το κουμπί «Like» και «Facebook Pages», που σχεδιαστήκαν μέσω αυτόν τον συστημάτων για τις καθημερινές προσέγγισης της εταιρίας. Στην Google, διαχειριστικέ το προϊόν για πολλαπλά έργα στον τομέα επικοινωνίας και συνεργασίας, και δημιούργησε το πρωτότυπο του Gmail Chat.

Ο Justin ειδικεύετε στα μαθηματικά και έχει μεταπτυχιακό επιστήμης υπολογιστών από το Stanford. Είναι επίσης σοβαρός μαθητής του yoga, του διαλογισμού και των γατών.

Yariv Gilat

Ο Yariv Gilat είναι ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Financial Algorithms (Τελική), μια εταιρία που εξειδικεύεται στην αναπτύξει αλγόριθμων συναλλαγής και τεχνολογίας.

Ο Κυρίος Gilat, είναι γνωστός ως επιχειρηματίας και ενεργός επενδυτής και στρατηγικός σύμβουλος. Ήταν διευθύνων σύμβουλος της Kryptonite Ltd., μια εταιρία επενδύσεων που εστιαζόταν στην διαχείριση κεφαλαίων, και είναι μέλος του ιδιωτικού συμβουλίου της Playtika και Face.com.

Guy Corem

Ο Guy Corem είναι προγραμματιστής λογισμικού που έχει διδάξει στο IDF Mamram όπως και μηχανικός στην Voltaire, Broadcom και Intel. Του αρέσει να ερευνά κώδικες και έχει πάθος για την επιχειρηματικότητα για τον τομέα του κρύπτο. Νωρίτερα, ήταν διευθύνων σύμβουλος της Spondoolies-Tech, προγραμματιστής, κατασκευαστείς και προμηθευτής τον λεγόμενον «Bitcoin rigs». O Guy έχει συνεισφέρει ενεργά εδώ και πολλά χρόνια στην κοινότητα Bitcoin.

--

--

Bancor
Bancor (Ελληνικά)

The only DeFi trading and staking protocol with Single-Sided Liquidity