Книга: YES ABROAD

Каков е животот надвор од Америка? Со какви се културни и општествени вредности можеме да се сретнеме во земјите низ светот?

Дали најдобрата одлука што можеш да ја донесеш како средношколец е да заминеш во друга земја и да учиш во средно училиште кое е сосема поинакво од твоето? Како е да бидеш млад амбасадор на Америка?

Дознајте го искуството од YES Abroad програмата!