1/6 耳朵借我:專訪傻子與白痴談《夜長夢少》

馬世芳
馬世芳
Jan 6 · 1 min read

開年第一集節目,聽聽2019爆紅的「傻子與白痴」如何回顧這魔幻的一年,上溯他們成團的起點,並慷慨分享首張完整專輯《夜長夢少》的創作、製作故事。

播出曲目:

美好前程
5:10am
視線所及只剩生活
夜長夢少
流離的時間與流離的你
你終究不愛這世界(demo, 2017)
你終究不愛這世界
象牙舟
HoydeA
冬五環

週一、週二 18:00–20:00(CST) FM96.3 Alian 原住民族廣播電台。
亦可利用 hichannel 網路收聽。歡迎加入FB聽友小組,分享節目錄音。
Alian電台亦有隨選重聽服務,歡迎利用。

耳目江湖

廣播人、寫作者,長居台灣。

馬世芳

Written by

馬世芳

台灣廣播人,寫作者。FM96.3 Alian電台「耳朵借我」主持人。

耳目江湖

廣播人、寫作者,長居台灣。

More From Medium

More on 馬世芳 from 耳目江湖

More on 廣播 from 耳目江湖

More on 耳朵借我 from 耳目江湖

Welcome to a place where words matter. On Medium, smart voices and original ideas take center stage - with no ads in sight. Watch
Follow all the topics you care about, and we’ll deliver the best stories for you to your homepage and inbox. Explore
Get unlimited access to the best stories on Medium — and support writers while you’re at it. Just $5/month. Upgrade