馬世芳
馬世芳
Jun 15 · 2 min read

2019/6/15 「當年離家的年輕人」青春無悔追夢版
台北小巨蛋

鹿港小鎮
追夢人
暗戀
你的樣子
家I
之乎者也
同學會
旅程
蒲公英
稻草人
是否
戀曲1990
未來的主人翁
現象七十二變
免費
握手
愛人同志
亞細亞的孤兒(feat. 松江兒童合唱團)
家III(feat. 松江兒童合唱團)
野百合也有春天
思念

光陰的故事
戀曲1980
愛的箴言
皇后大道東
明天會更好

Encore:
穿過你的黑髮的我的手
童年

最高興的是促成了1983年錄製「亞細亞的孤兒」的松江兒童合唱團七位原始團員36年後重新和大佑相會,並且和一群孩子共同登台,演唱了兩首歌,因緣具足!

亞細亞的孤兒。

耳目江湖

廣播人、寫作者,長居台灣。

馬世芳

Written by

馬世芳

台灣廣播人,寫作者。FM96.3 Alian電台「耳朵借我」主持人。

耳目江湖

廣播人、寫作者,長居台灣。

Welcome to a place where words matter. On Medium, smart voices and original ideas take center stage - with no ads in sight. Watch
Follow all the topics you care about, and we’ll deliver the best stories for you to your homepage and inbox. Explore
Get unlimited access to the best stories on Medium — and support writers while you’re at it. Just $5/month. Upgrade