20200117 耳鳴治療筆記(10):第三盤

海苔熊
海苔熊
Jan 29 · 2 min read

這次的體驗非常有趣,我一開始覺得要用濕的沙盤來試試看,然後搞了一下子之後,發現這個盤不夠大,我需要更多的海洋,所以老師說可以把另外一個盤也拿來用,拼起來變成下面這個超級巨大的盤。

整體上來說,就是我渴望啟航,並且前往更大更遼闊的國度,中間可能會有一些時候需要急救,所以一個小島在中央。

那個一開始有出現的寶藏,我還不確定是什麼,不過在彼岸的沙灘上面,被重重包圍著。

耳鳴還是沒有太多的好轉,不過我感覺內在有很多的部分,已經開始轉動了。

海苔熊之森

這裡寫一些夢、童話、故事的分析

海苔熊

Written by

海苔熊

海苔熊之森

這裡寫一些夢、童話、故事的分析

Welcome to a place where words matter. On Medium, smart voices and original ideas take center stage - with no ads in sight. Watch
Follow all the topics you care about, and we’ll deliver the best stories for you to your homepage and inbox. Explore
Get unlimited access to the best stories on Medium — and support writers while you’re at it. Just $5/month. Upgrade