Ασύρματα ακουστικά

Σύντομα, θα μπορέσεις να αποχαιρετήσεις τις σειρές καλωδίων και το εκνευριστικό τους μπλέξιμο μέσα στην τσάντα σου. Οι ασύρματες «ψείρες» είναι η επόμενη προτεραιότητα στη λίστα των απαραίτητων εξαρτημάτων για το τρέξιμο σου.

wireless-earbuds2

Παρακάτω θα διαβάσεις για τις ασύρματες «ψείρες» όπως τις αξιολόγησε το The Verge στο CES 2015 (Consumer Electronics Show). H τελευταία «ψείρα» χρηματοδοτήθηκε με επιτυχία στο Kickstarter.

 • Bragi Dash
  Οι ασύρματες «ψείρες» Bragi Dash στοιχίζουν ~€255 ($299.99). Ίσως ακριβές, ωστόσο έχουν σημαντικές λειτουργίες: υποστηρίζουν playback από εξωτερική συσκευή μέσω Bluetooth, έχουν ενσωματωμένο music player χωρητικότητας 4GB και, ανάμεσα σε διάφορες αθλητικές μετρήσεις, υπολογίζουν τον καρδιακό ρυθμό.
  Διαθέσιμες για αποστολή από τον Απρίλιο 2015.
earbud1
earbud2
earbud3
earbud5
 • FreeWavz
  Στοιχίζουν ~€210 ($249.99) και χαρακτηρίζονται ως αθλητικά ακουστικά. Υπολογίζουν τον καρδιακό ρυθμό, την απόσταση και διάφορες άλλες χρήσιμες αθλητικές μετρήσεις. Διαθέσιμες για αποστολή από τον Απρίλιο 2015.
free2
free1
 • HearNotes
  Η επίσημη τιμή τους δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί, ωστόσο η εκτίμηση από το The Verge ανέρχεται στο ποσό των ~€300 ($349.99). Η τεχνολογία πίσω από τις HearNotes είναι λίγο διαφορετική: λειτουργούν μέσω του Kleer Wireless, ενός ιδιοταγούς προτύπου για την ασύρματη μετάδοση του ήχου και προσφέρουν αποκλειστικά υπηρεσίες ήχου, δηλαδή δεν έχουν καμία αθλητική λειτουργία.
 • Earin
  Οι «ψείρες» Earin χρηματοδοτήθηκαν με επιτυχία στο Kickstarter το καλοκαίρι του 2014 και γρήγορα πούλησαν 8.000 τεμάχια με προ-παραγγελία. Οι Earin λειτουργούν μέσω Bluetooth και, όπως οι HearNotes, προσφέρουν αποκλειστικά υπηρεσίες ήχου.

Για να μαθαίνεις νέα και τις επόμενες συναντήσεις μας, γράψου στο newsletter μας.

(ελεύθερη μετάφραση, πηγή φωτογραφίας)

Like what you read? Give Stavros Drakoularakos a round of applause.

From a quick cheer to a standing ovation, clap to show how much you enjoyed this story.