Αυτή η Τετάρτη έχει τρέξιμο, ηλιοβασίλεμα, χειροκρότημα και bonus

Stavros Drakoularakos
1morekm running
Published in
3 min readJun 23, 2015

Δεν έχω χρόνο — πες τα μου γρήγορα:

Τρέχουμε αύριο, Τετάρτη 24/06, στον Υμηττό, στις 19:30. Συμμετοχές εδώ.

Έχω άφθονο χρόνο, μόλις γύρισα από Βρυξέλλες, τόσες μέρες διαπραγματεύονται, όλη μέρα σε μια καρέκλα, με τα ίδια κρύα αστεία, δεν την παλεύω άλλο, ας μιλήσουμε για κάτι διαφορετικό:

Από την τελευταία φορά που βρεθήκαμε, πέρασαν αρκετές ημέρες. Πέρασαν ημιμαραθώνιοι, 10άρια, long runs, nightruns, early morning runs, street runs. Το κοντέρ έγραψε πολλά χιλιόμετρα. Το βλέπεις όμως, έχει αρχίσει να αποδίδει. Σε σημεία που δεν περίμενες, σε ώρες που δεν είχε ξανασυμβεί, σε στιγμές που δεν το είχες πιθανό, κοιτάς έξω από το παράθυρο και θα περάσει κάποιος που τρέχει. Ενίοτε μπορεί και να τον γνωρίζεις, σίγουρα όμως τον ζηλεύεις, σίγουρα όμως λες “αχ, ήθελα κι εγώ”. Και τον κοιτάς λίγο πιο έντονα. Και -ξέρεις τί;- αν κοιτάξεις λίγο πιο προσεκτικά την αντανάκλαση στη βιτρίνα, αν προσέξεις λίγο περισσότερο το περίγραμμα που σχηματίζεται στη νερολακούβα, αν δεις λίγο καλύτερα τις λεπτομέρειες στην εμφάνιση, θα δεις ότι ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!

*ρίχνει μικρόφωνο και φεύγει με πονηρό χαμόγελο στο πρόσωπο. Αρκετά με τα γλυκανάλατα κείμενα για το τρέξιμο. Ανοίγει κι ένα δοχείο παγωτό. Νομ νομ νομ. Τώρα, μάλιστα. Πάμε να τρέξουμε.

Αυτή την Τετάρτη 24/06, θα τρέξουμε στον Υμηττό, στις 19:30. Ο ήλιος δύει μια ωρίτσα αργότερα, οπότε ετοιμαστείτε για ηλιοβασίλεμα που θα σας κάνει να σταματήσετε το τρέξιμο και να ξεσπάσετε σε έντονα, παθιασμένα χειροκροτήματα. Τόσο έντονα, τόσο παθιασμένα, τόσο επαγγελματικά που θα αναγκάσετε τον Δήμο Σαντορίνης να σας προσλάβει για εποχικούς χειροκροτητές στην Οία, με βάρδια κάθε απόγευμα στην Καλντέρα. Για τέτοιο επικό χειροκρότημα μιλάμε:

Και μετά, πού ξέρετε; Ο ουρανός είναι το όριο. Μπορεί να σε εντοπίσει κάποιος ανιχνευτής ταλέντων αεροπορικής εταιρείας. Και να σου κάνει πρόταση συνεργασίας για τις πτήσεις τους, να γίνεις εσύ αυτός που ξεκινάει το χειροκρότημα κάθε φορά που προσγειώνεται το αεροπλάνο. Το οποίο χειροκρότημα ΤΥΧΑΙΑ ξεκινάει πάντα από τις πίσω θέσεις, λες και είμαστε κορόιδα και δεν έχουμε καταλάβει ότι έχουν κάποιον δικό τους που το ξεκινάει και παρασύρει -κυρίως από ντροπή- και εμάς τους υπόλοιπους, εξαπλώνοντας έτσι το χειροκρότημα σε ολόκληρο το αεροπλάνο. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΟΣ Ή ΠΡΩΤΟΣ ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ; Όχι βέβαια.

Γι’ αυτό σου λέμε. Έλα αύριο το απογευματάκι για τρέξιμο και πραγματικά δεν υπάρχει όριο στις προοπτικές που θα απλωθούν στα πόδια σου. Έλα να ξεπιαστούμε. Έλα να τρέξουμε παρέα, θα πάρεις δύναμη, θα νιώθεις ότι έχουν δέσει κινητήρες τζετ στα πόδια σου, ότι δεν σε σταματάει τίποτα (εκτός ίσως από ένα καλό γέλιο).

Θα τρέξουμε από 6 έως 8 χαλαρά χιλιόμετρα. Έλα μόνος/η ή και με παρέα. Φέρε τον/ην κολλητό/ή που έψαχνες αφορμή να παρασύρεις στο τρέξιμο. Μη φέρεις τίποτα άλλο, έχουμε φροντίσει για τα πάντα αρκεί να συμφωνήσουμε ότι “τα πάντα = νεράκια & lovebars” που καλό θα ήταν να το συμφωνήσουμε ώστε να μην έχουμε άλλα.

Αν το γράψεις σε twitter & facebook & instagram (το λεγόμενο triple double), χρησιμοποίησε το #1morekm για να σε διαβάσουμε.

Πληροφορίες μπορείς να βρεις στο λινκ.

Συμμετοχή δεν είναι υποχρεωτική αλλά μπορείς να δηλώσεις στο λινκ για να έχουμε μια ιδέα.

Lovebars θα γευτείς μόνο αν έρθεις.

Θες και ένα bonus που έφτασες μέχρι εδώ κάτω και δεν αρκέστηκες στις πρώτες 2–3 γραμμές του newsletter; Εντάξει. Σου αξίζει ένα bonus που έφτασες μέχρι εδώ κάτω και δεν αρκέστηκες στις πρώτες 2–3 γραμμές του newsletter. Κατά τη διάρκεια του τρεξίματος και με τη λήξη του, θα μάθεις πληροφορίες για το

(βάλε κενό 30 δευτερολέπτων όπου ακούγονται ντραμς από γκρουπ με πειθαρχία κινέζικου στρατού)

ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΡΥΔΙ.

Ναι. Αυτό που τρέξαμε πρόπερσι τέτοια εποχή. Θα το τρέξουμε και φέτος, πολύ πολύ σύντομα.

Τα λέμε εκεί. Στις 19:30.

#1morekm team

--

--

Stavros Drakoularakos
1morekm running

CEO, 24Media. Sharing my thoughts about the digital media industry. Passionate about writing & running. Sports fan. Athens, Greece