Αυτό το τρέξιμο θα είναι φοβερό!

Stavros Drakoularakos
1morekm running
Published in
2 min readFeb 25, 2016

Γεια σας!

Ξεκινάμε από τα βασικά… Οι lovebars ετοιμάζονται σιγά σιγά!

Για να τις απολαύσεις αυτή την Κυριακή 28/2 στο Καβούρι — Λαιμός — Βουλιαγμένη όπου και θα συναντηθούμε για το #1morekm Φεβρουαρίου. Δήλωσε συμμετοχή εδώ. Τις τρεις τοποθεσίες δεν τις γράφουμε για να σε μπερδέψουμε, αλλά γιατί κάθε -μα κάθε!- φορά που συναντιόμαστε εκεί, όλο και κάποιος θα βρεθεί να πει ότι το σημείο συνάντησης δεν λέγεται Καβούρι. Δεν έχουμε κανένα λόγο να διαφωνήσουμε γιατί α) πάντα κάποιος μπερδεύεται — χάνεται — δεν μας βρίσκει και β) γιατί συμβαίνει κάθε φορά. Αυτό το οποίο δεν συμβαίνει, είναι το να μας πει κάποιος με σιγουριά και φυσικά επώνυμα… ΠΩΣ λέγεται το σημείο στο οποίο συναντιόμαστε! Οπότε μέχρι να βρεθεί ο τολμηρός, εμείς θα το λέμε Καβούρι, εντάξει μέχρι εδώ; Ωραία!

via GIPHY

Τρέχουμε λοιπόν… Την Κυριακή 28/2 στις 9.00 στο Καβούρι, ξεκίνωντας από το πορτοκαλί σημείο του χάρτη. Ελάτε νωρίς! Για να παρκάρετε, για να νιώσετε άβολα που οι κάτοικοι των νοτίων είναι ήδη μαυρισμένοι, για να αγγίξετε — χαϊδέψετε — θαυμάσετε τα #1morekm t-shirts 2016 τα οποία και θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε on the spot.

Έρχεται… #1morekm #run2016 #runningshirt

A photo posted by Elissavet15 (@june57_45) on Feb 22, 2016 at 4:31am PST

Και φυσικά, ελάτε νωρίς γιατί σίγουρα κάποιος από ‘μάς (true story), θα περιμένει στο Καβούρι αντί για το Καβούρι. Όπως και να ΄χει, ας πάμε και μια φορά νωρίτερα!

Θα τρέξουμε 4 εώς 8 (10, 12…) χιλιόμετρα και αφού τελειώσουμε, με τις lovebars στο στόμα χέρι, θα κάτσουμε στην αμμουδιά να κοροϊδ… θαυμάσουμε αυτούς που θα τολμήσουν να βουτήξουν. Ο καιρός (φοβερό trollάρισμα που στο link λέει Βουλιαγμένη και στο χάρτη Καβούρι) θα είναι ιδανικός για να φύγουμε με τις πετσέτες τους όταν δεν βλέπουν.

Και κάπως έτσι θα περάσουμε την τελευταία Κυριακή του χειμώνα… Ενός χειμώνα που δύο κατεψυγμένες Κυριακές είχε όλες κι όλες… Αυτή και αυτή! Και μετά θα είμαστε ένα βηματάκι, ένα τόσο δα μικρό βηματάκι πριν την άνοιξη… Πριν τον τιγκαρισμένο από αγώνες Μάρτιο! Το μήνα που μας προβληματίζει για το αν θα κάνουμε Καθαροδευτεριάτικο #1morekm τρέξιμο ή #1moretsimpousi. Έλα να μας βοηθήσεις να αποφασίσουμε και να μας πεις πού θα τρέξεις.

Έλα για να απολαύσεις μια φοβερή διαδρομή… Έλα για την παρέα, τα μπλουζάκια, τις lovebars, το χαβαλέ! Έλα γιατί αυτή είναι μια πολύ καλή πρόταση για να περάσεις την Κυριακή σου.

Έλα!

Ανοιξιάτικο powersong

#1morekm team

--

--

Stavros Drakoularakos
1morekm running

CEO, 24Media. Sharing my thoughts about the digital media industry. Passionate about writing & running. Sports fan. Athens, Greece