Θες παρέα για τρέξιμο; Εμείς!

Stavros Drakoularakos
1morekm running
Published in
2 min readApr 9, 2016
unnamed (5)

Την Κυριακή, 09:00, στον Υμηττό.

Σήμερα ο τίτλος σου είπε ό,τι χρειάζεσαι.

Οπότε αυτό το newsletter θα σου πει τα υπόλοιπα.

Είναι αφιερωμένο σ’ εσένα που το έχεις ανάγκη. Όχι σ’ εσένα που εδώ και 2 μήνες οργώνεις τον στίβο, ανεβοκατεβαίνεις δρόμους, λιώνεις παπούτσια, προσθέτεις στο κοντέρ χιλιόμετρα, συμμετέχεις σε κάθε αγώνα, τρέχεις τον Ημί της Αθήνας και καπάκι και το 5άρι, έτσι για την πουτανιά (κι ας το λες “για χαλάρωμα μωρέ”, πουτανιά εννοείς) και γενικά του δίνεις και καταλαβαίνει γιατί είσαι στα χάι σου και καλά κάνεις και φτου μη σε ματιάσουμε.

Είναι αφιερωμένο σ’ εσένα που το έχεις ανάγκη.

Σ’ εσένα που δεν σου πήγε καλά από τρέξιμο ο Φλεβάρης και παρέσυρε και τον Μάρτη και φτάσαμε μέσα Απρίλη κι ακόμα να πάρει μπρος κι έρχεται και Πάσχα μετά καλοκαίρι, δηλαδή καληνύχτα πήγε περίπατο ο στόχος για φέτος. Που όταν σε ρωτάνε “Τρέχεις;” απαντάς “μόνο μεταφορικά” χαϊδεύοντας αμήχανα τα 1–2 έξτρα κιλά. Που τα παπούτσια τρεξίματος σταμάτησαν να βρίσκονται μπροστά μπροστά στην παπουτσοθήκη σου. Εσένα που άφησες σιγά σιγά να μαζευτούνε τόσες μικρές και φαινομενικά αμελητέες υποχρεώσεις οι οποίες πρέπει να γίνουν σήμερα/τώρα/ΑΜΕΣΑ/χθες και που δέχτηκες να γίνει εις βάρος του χρόνου που αφιέρωνες σ’ εσένα και πήγαινες για τρέξιμο και σε απελευθέρωνε και γούσταρες και ηρεμούσες και ένιωθες πως το ελέγχεις.

Για εσένα γίνεται το τρέξιμο αυτής της Κυριακής.

Αλλά και για να σου δείξουμε από κοντά αυτή την συμβουλή:

unnamed (4)

Χαιρόμαστε που συμφωνείς.

Πληροφορίες δωρεάν συμμετοχής: Εδώ.

Πληροφορίες για τη διαδρομή και το σημείο συνάντησης:Εδώ.

Πληροφορίες για τον καιρό: Εδώ.

FacebookTwitter.

Powersong, για να σε κρατήσει μέχρι Κυριακή πρωί: Look at Me by Arrow Benjamin

Τα λέμε εκεί, ναι; Μη σε νοιάζει, έχεις εμάς.

#1morekm team 💪

--

--

Stavros Drakoularakos
1morekm running

CEO, 24Media. Sharing my thoughts about the digital media industry. Passionate about writing & running. Sports fan. Athens, Greece