Κυριακή πρωί στο κέντρο της Αθήνας

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Την Κυριακή 20 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε ο 5ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας και η πόλη κατακλύστηκε από δρομείς. Το #1morekm φυσικά και ήταν εκεί και στο photostory που ακολουθεί θα έχετε την ευκαιρία να δείτε πώς ζήσαμε τον αγώνα…

Μικρή παρένθεση, η αναφορά μας στην #1morekm συνάντηση της προηγούμενης εβδομάδας στο Φλοίσβο. Ιδανική πρόβα τζενεράλε για τον αγώνα της Κυριακής… Χαλαρό τρέξιμο με κουβεντούλα δίπλα στο κύμα κι εξαιρετικό κλίμα “στα αποδυτήρια”:

FlisvosMary

(Καταλαβαίνετε ότι αναφερθήκαμε στη συνάντηση μόνο και μόνο για να βάλουμε αυτή τη φωτογραφία. Ευχαριστούμε @M4Melaki που μεταξύ των τερματισμών της σε Μαραθωνίους, προσέθεσε άλλον ένα στο παλμαρέ της. Αυτόν του “πάντα θα βρεθεί κάποιος που δεν θα κοιτάει προς τη σωστή κατεύθυνση την ώρα της φωτογραφίας”. Για την ιστορία α) δεν το έκανε επίτηδες και β) όσο κι αν ψάξαμε, δεν υπάρχει μία λήψη που να κοιτά σωστά.)

Επιστροφή στην Κυριακή!

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και το γεγονός ότι καταφέραμε να συναντηθούμε εγκαίρως στο ξύλινο -που δεν είναι πια ξύλινο- καφέ Όαση, μόνο καλό σημάδι θα μπορούσε να θεωρηθεί.

HalfMarathon16Start

Την ίδια ώρα, πίσω από το φωτογράφο συνέβαινε αυτό:

HalfMarathon16

Ο αγώνας αποδείχτηκε εξαιρετικά απαιτητικός, αλλά δεν θα παραπονεθούμε. Γνωρίζαμε από πριν τις απαιτήσεις της πολύ δύσκολης διαδρομής και πάλι όμως τρέξαμε. Η ελπίδα ότι ο καιρός θα ευνοήσει τους δρομείς, “έσβησε” κατά τις 7 το πρωί που ξυπνήσαμε για να κατηφορίσουμε προς κέντρο. Δεν θα γκρινιάξουμε όμως γιατί χωρίς αυτό τον καιρό, η προσέλευση του κόσμου που μας εμψύχωνε κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν θα ήταν τόσο μεγάλη.

Αυτό που μένει από τον αγώνα της Κυριακής είναι η φοβερή προσπάθεια που έκαναν όλοι οι δρομείς. Η “δρομική αλληλεγγύη” που εισπράττει αυτός που πονάει περισσότερο από αυτόν που πονάει λιγότερο, η πολύτιμη παρουσία και υποστήριξη των εθελοντών, η διοργάνωση που πραγματικά γίνεται όλο και καλύτερη και φυσικά οι γνωστοί, φίλοι, οικογένεια και συν-δρομείς που αγκαλιάζεις στον τερματισμό. Όλα αυτά που μετατρέπουν την κόπωση σε χαμόγελο ικανοποίησης.

HalfMarMorf

Πέτρος και Αλέξανδρος “σπάνε” τα χρονόμετρα!

HalfMarNik

Σ.Δ.Υ.Μ. Θήβας + #1morekm proudly represented by Νίκος! Λίγα μέτρα πίσω, ο Χρήστος. Η “δρομική αλληλεγγύη” που αναφέραμε νωρίτερα…

Και στον τερματισμό:

FinishersHalfMar
Half Marathon with the team aka another amazing sunday with good friends!! proud & happy for all!! 😀😀 #ahm2016 #2winis2participate #1morekm
Kannelisn

Δέκα μήνες πριν αυτός ήταν ο πρώτος ημιμαραθώνιος για την @june57_45. Ο χθεσινός ήταν ο πρώτος για τον @kanellisn. Πολλά συγχαρητήρια!!

Και όσο περνούσε η ώρα τα χαμόγελα αυξάνονταν καθώς όλο και περισσότεροι #1morekm δρομείς τερμάτιζαν.

Κάπου εδώ αξίζει να σημειώσουμε πως την ώρα που οι περισσότεροι από εμάς τρέχαμε στην Αθήνα, το #1morekm έτρεχε και στον Ημιμαραθώνιο Καλαμπάκας — Τρικάλων…

(Του χρόνου πάμε εμείς εκδρομή, ok?)

Μπράβο σε όλους!! Οι αγώνες δεν σταματούν εδώ. Το έχουμε πει… Επισήμως η άνοιξη ξεκινά σήμερα.

Αν θες να δεις και άλλες φωτογραφίες από τα χθεσινά, ενημερώσου από το instagram hashtag μας.

Για το τέλος, αφήσαμε το “γλυκό”…

…και όλα αυτά για μια πάστα (οκ και για ένα burger από juicy grill) #1morekm #ahm2016

Και του χρόνου με υγεία!

#1morekm team

To #1morekm συνεχίζει τις συναντήσεις και την αγωνιστική του περιοδεία. Για να μαθαίνεις τα νέα μας, γράψου στο newsletter μας.

Για να αποκτήσεις το ωραιότερο t-shirt που φορέθηκε χθες, μπορείς να το παραγγείλεις εδώ.

Like what you read? Give Stavros Drakoularakos a round of applause.

From a quick cheer to a standing ovation, clap to show how much you enjoyed this story.