Το πρώτο τρέξιμο για το 2016

Stavros Drakoularakos
1morekm running
Published in
2 min readJan 22, 2016
IMG_2712β

Χαίρετε, χαίρετε…

Την Κυριακή 17/1 ΔΕΝ μαζευτήκαμε στο Φλοίσβο για να τρέξουμε στο πρώτο #1morekm για το 2016. Η πρόγνωση του καιρού για την ημέρα εκείνη μιλούσε για ακραία καιρικά φαινόμενα… Καταιγίδες, τυφώνες, ανεμοστρόβιλοι θα χτυπούσαν την πόλη!

Αποφάσισαμε λοιπόν να μη σας τραβήξουμε το πάπλωμα και να σας αφήσουμε να χουχουλιάσετε για μία ακόμα Κυριακή. Σας είχαμε ειδοποιήσει κι εγκαίρως οπότε στο άκουσμα της αναβολής, χάρηκε και το έτερον ήμισυ/κατοικίδιο/μαμάπουγκρίνιαζε”πούθαπαςπαιδίμουμεαυτότονκαιρόνατρέξεις” που θα μένατε σπίτι.

Αμ δε όμως!

Το ξημέρωμα της Κυριακής (της προηγούμενης, γι’ αυτή μιλάμε ακόμα!) ο ήλιος ξεπρόβαλε δειλά δειλά, τα σύννεφα είχαν αραιώσει, η θερμοκρασία ήταν ιδανική για τρέξιμο και το βιολογικό ρολόι του δρομέα που έχεις μέσα σου ‘χτύπησε’ δαιμονισμένα… Μάταια το έτερον ήμισυ που πήγε να σε αγκαλιάσει, το κατοικίδιο που ήρθε να χαϊδευτεί στο πάπλωμα ή το γάλα με κακάο που έφερε η μαμάπουγκρίνιαζε”πουθαπαςπαιδίμεαυτότονκαιρόνατρέξεις” προσπαθούσαν να σε κρατήσουν στο κρεβάτι.

via GIPHY

Αλλά βγήκες! Κι επηρεάστηκες! Βιάστηκες. Σπάστηκες. Δεν υπολόγισες εσένα κι όσα είχεεες. Μαζί του ένιωσες, αγάπησες, υπήρχες. Κι επηρεάστηκες! Βιάστηκες. Σπάστηκες. Δεν υπολόγισες εσένα κι όόόόόσα είχεεεεες (ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ).

*αυτοχαστουκίζεται για να συνέλθει.

Πού είχαμε μείνει; Σωστά εκεί που δεν μάσησες και βγήκες για τρέξιμο. Μπράβο και τώρα θα έχεις την ευκαιρία να μας κάνεις να τρέξουμε με γρηγορότερο ρυθμό για να σε αποφύγουμε τα διηγηθείς από κοντά βεβαίως βεβαίως.

Την Κυριακή, 24/01 στις 09:00 θα γίνει αυτό που θες. Θα συναντηθούμε στο Φλοίσβο (δες περιγραφή) για να τρέξουμε από 4 εώς 8 (10, 12..) χιλιόμετρα και να απολαύσουμε το τσουχτερό κρύο που σίγουρα θα έχει (δες καιρό). Έλα να τρέξουμε (δες φόρμα συμμετοχών).

Κι αν μας ζητήσεις αγκαλίτσα για να ζεσταθείς, θα σου κάνουμε (μια μικρή). Κι αν μας ζητήσεις να δοκιμάσεις από τη νέα -σε πειραματικό στάδιο ακόμη- γεύση lovebar, δεν θα σου δώσουμε (μια σταλιά).

Μην το σκέφτεσαι. Η πρόκληση είναι μεγαλύτερη αυτή την εβδομάδα. Θυμάσαι το συναίσθημα που ένιωθες στο τέλος της προπόνησης την προηγούμενη Κυριακή; Ε, τώρα θα είναι ακόμα καλύτερο!

#1morekm team

Η πρώτη συνάντηση της χρονιάς πλησιάζει. Αν θες να μαθαίνεις πρώτος/η για τις επόμενες αλλά και για όσα προγραμματίζουμε το 2016 γράψου στο newsletter μας.

--

--

Stavros Drakoularakos
1morekm running

CEO, 24Media. Sharing my thoughts about the digital media industry. Passionate about writing & running. Sports fan. Athens, Greece