Τρέξε με το #1morekm στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

Stavros Drakoularakos
1morekm running
Published in
3 min readFeb 5, 2016

Γεια σας!

Τα λέγαμε πέρσι, ξεκίνησαμε να τα λέμε και φέτος και τελοσπάντων θα το λέμε συνέχεια… Το 2016 θα τρέξουμε πολύ… Πάρα πολύ!

Πιο γεμάτο από κάθε άλλη χρονιά το δρομικό καλεντάρι του 2016, μας προ(σ)καλεί να απολαμβάνουμε το τρέξιμο όχι μόνο στην προπόνηση αλλά και σε αγωνιστικό επίπεδο. Οι επιλογές φέτος είναι τόσες πολλές και το #1morekm σε προτρέπει να συμμετάσχεις. Αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε και για το δεύτερο τη τάξει μεγαλύτερο αγώνα της πόλης, τον 5ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας. Στις 20 Μαρτίου λοιπόν, χιλιάδες δρομείς θα τρέξουν στο κέντρο της πόλης στις διαδρομές του Ημιμαραθωνίου, τα 5 και τα 3 χιλιόμετρα. Το #1morekm σε συνεργασία με το SPORT 24, χορηγό επικοινωνίας του αγώνα, εξασφάλισε περιορισμένο αριθμό συμμετοχών και για τους τρεις αγώνες. Στη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον αγώνα προτίμησής σου επισημαίνεται και το κόστος για το πακέτο συμμετοχής του κάθε αγώνα.

Και αν κάθε ανάσα σου στον αγώνα σε φέρνει πιο κοντά στον τερματισμό, αξίζει να σου πούμε πως για κάποιους ανθρώπους κάθε ανάσα, τους φέρνει πιο κοντά στα όνειρά τους. Κι επειδή εμείς οι δρομείς γνωρίζουμε καλά τη σημασία της ανάσας μας, στο φετινό Ημιμαραθώνιο τρέχουμε για να βοηθήσουμε με τον τρόπο μας τον Πανελλήνιο Σύλλογο Κυστικής Ίνωσης. Να ξέρεις λοιπόν ότι τα 2 ευρώ από το ποσό συμμετοχής σου θα πάνε για τις αναγκες υποστήριξης και θεραπείας των ασθενών της νόσου. Το ποσό δωρεάς είναι συμβολικό. Αν επιθυμείς να δώσεις κάτι παραπάνω, εννοείται ότι μπορείς να το κάνεις. Η δωρεά σου θα πάει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο σύλλογο και σ’ευχαριστούμε πολύ.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών που διαθέτουμε, σου προτείνουμε να συμπληρώσεις εγκαίρως τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος του αγώνα. Λεπτομέρειες αποστολής στοιχείων και αριθμού λογαριασμού κατάθεσης θα σου σταλούν εφόσον έχεις ειδοποιηθεί ότι σου διατίθεται συμμετοχή. Για κάθε αγώνα για τον οποίο οι συμμετοχές εξαντλούνται, θα υπάρχει σχετική ενημέρωση μέσω social media του #1morekm.

Στον περσινό Ημιμαραθώνιο είχαμε περάσει καταπληκτικά!

Πριν…

Prin

Κατά τη διάρκεια του Ημιμαραθωνίου…

diarkeia1
diarkeia2
diarkeia3

Των 5 χιλιομέτρων…

5km

Και φυσικά μετά το τέλος των αγώνων…

Meta1
Meta2

Φέτος θα περάσουμε ακόμα καλύτερα!

Δήλωσες συμμετοχή; Σε περιμένουμε στις συναντήσεις του #1morekm για να προπονηθείς και μαζί μας. Γράψου στο newsletter μας για να μάθεις πότε είναι η επόμενη.

#1morekm team

--

--

Stavros Drakoularakos
1morekm running

CEO, 24Media. Sharing my thoughts about the digital media industry. Passionate about writing & running. Sports fan. Athens, Greece