Duke ndjekur traditën, 123.al vjen sot me një inovacion tjetër në fushën e blerjeve online. Tashmë mund të blini një kupon apo artikull në 123.al me thjeshtësinë dhe sigurinë më të madhe! Lexoni më tej…

Deri më sot nëse donit të blinit një kupon në 123.al ju është dashur të kalonit në një faqe kundër-intuitive, jashtë 123.al dhe mbi të gjitha jo të përshtatur për pajisjet celulare.

Duke filluar nga sot, mund të porosisni në 123.al në mënyrën më të thjeshtë të mundshme, dhe me sigurinë më maksimale, duke përdorur teknologjine e mundësuar nga Stripe.com, teknologji e ofruar deri më sot vetëm për shtetet e zhvilluara si Amerika dhe vëndet Europiane.

123.al mundëson ekskluzivisht për ju këtë teknologji duke ju ndihmuar ju të porosisni me shpejtësi, siguri dhe mbi të gjitha duke e bërë procesin argëtues.

Ja një shëmbull se si do ju shfaqet forma e pagesës në desktop dhe në mobile me teknologjinë e re.

Në desktop:

Në mobile:

Kushdoqoftë preferenca juaj, kuponi apo artikulli që dëshironi të bleni, tashmë mund ta bëni atë me thjeshtësinë dhe sigurinë më të madhe.

Gjithashtu, 123.al tani ju ofron dhe mundësinë për të ruajtur të dhënat e kartës tuaj në një server të enkriptuar nga Stripe.com (komplet jashtë sistemit të 123.al), duke ju lejuar kështu që porosinë e rradhës ta blini me vetëm 1 klikim.

Për ta aktivizuar këtë opsion gjatë blerjes, mjafton të klikoni “Remember Me” dhe të vendosni numrin tuaj të celularit për verifikim të mëtejshëm.

Për të parë ofertat e sotme tek 123.al klikoni këtu -> http://goo.gl/dOMkoi

Nëse ju pëlqeu ky shkrim, klikoni ikonën e vogël të zemrës më poshtë. Do ju ishim mirënjohës dhe do na ndihmonte më tej që ta shpërndajmë këtë artikull edhe tek më shumë njerëz…

Like what you read? Give 123.al a round of applause.

From a quick cheer to a standing ovation, clap to show how much you enjoyed this story.