Teksa jetojmë në këtë vend që, disa e quajnë të mërzitshëm e te tjere e quajne nje mrekulli, mundet te gjeni hapesiren qe ju përshtatet dhe aktivitetin që, jo vetëm ju ndihmon për të zgjidhur problemet por, edhe ju argëton e socializon.

Ju prezantojmë sot një disiplinë të mrekullueshme të cilën mund ta zgjidhni për të përmbushur të gjithë objektivat (tonifikim/dobësim, socializim, dietë dhe…kënaqësi).

Kangoo jumping!!!

Kangoo bën atë që ju nuk keni arritur kurrë ta bëni me dieta apo palestra të tjera.

Asnje lloj sporti aerobik nuk mund të djegë 1000 kalori në 1 orë ! Provojeni dhe ditët në vazhdim do ju gjejnë në formën që keni ëndërruar !

Nëse doni rezultat maksimal, stërvitja mund të shoqërohet me masazh anticelulit dhe dieta të cilat i gjeni në qendër me cmime minimale.

Ofertat mundësojnë njohjen me një eksperiencë të re që ju con drejt realizimit të ëndrrave: Trup të bukur, lodhje minimale, argëtim dhe pak para të shpenzuara!!! Kjo është dëshira jonë: Të gjithë të ndryshojne jo vetem fizikun po edhe mënyrën e të konceptuarit të jetës.

Pse Kangoo

Ndryshe nga të gjitha disiplinat e tjera, Kangoo (teksa jep efekt maksimal) mbron artikulacionet tendinat gjunjët dhe muskujt e fytyrës (ndryshe nga vrapi me atlete te thjeshta) me anë të sistemit IPS (impact protection sistem) specifik, dizenjuar për këto probleme!

Këpucët janë ortopedike pra, mundësojnë stërvitjen edhe për persona me peshë / moshë të madhe apo dëmtime që nuk i mundësojnë lloje të tjera stërvitje, pa asnjë dëmtim, përkundrazi.

Mos prit vitin tjetër provoje tani!! -> http://goo.gl/ELdfla

Filloni të ushqeheni ne menyre te shendetshme te sterviteni fort dhe do ta ndjeni ndryshimin ne 6 jave!

Kangoo të ndryshon jo vetëm trupin por edhe jetën! Kështu shprehet një vajzë mbas rezultatit fantastik të arritur për më pak se 2 muaj

Kangoo: Aty gjeni cdo gjë. Jo vetem stërviteni por edhe shlodheni, socializoheni dhe argëtoheni.


VITAMINA BAR:

Bari jashtë ku mund të shijoni kafenë, lëngje të shtrydhura, pije freskuese, dhomë relaxi, masazhe relax, anticelulit etj, Dietë e balancuar me një menu të studiuar për mbajtje të peshës nën kontroll si dhe këshilla për të ruajtur / përmiresuar formën tuaj fizike.

Provojeni sot dhe, me siguri do e dashuroni!!

Kangoo Jumping ёshtё pjese e njё biznesi teper argetuёs qё mbёshtetet nё tre shtylla qё i shёrbejnё shёndetit dhe formёs perfekte fizike: Kangoo Jumping, Ushqim dietik nga Vitamina Club dhe masazhe pёr relaksim e tonifikim. Tё tre kёto elementё e kanё kthyer kёtё qender nё njё klub social ku njerzit argёtohen, ushqehen nё mёnyrё cilёsore dhe relaksohen teksa takojne miq tё rinj e kёnaqen.

Show your support

Clapping shows how much you appreciated 123.al’s story.