Fotograf

Trine Andersen
Apr 6, 2018 · 13 min read

Fotograf, er en person, der tager fotografier med et kamera. En professionel fotograf har gjort fotografering til sin levevej. Som autodidakt fotograf er jeg fokuseret på at skyde professionelle billeder med personlighed. Mest af alt fotograferer jeg portrætter og fashion. Portræt, reklame, industri, corporate, lifestyle. 12 års erfaring i fotografering, med en passion for fotografering indenfor business.

Fotograf priser

Pris: 1.200 + kørsel. Pakke 1 sh: + sort/hvid. Pris: 1.400 + kørsel. Pakke 2: 45–60 minutters fotografering. Alle billeder leveres uredigeret i høj opløsning i en farve- og en sort/hvid version. Herfra vælges 3 billeder til efterbehandling og optimering for print. Pris: 1.700. Pakke 3: 45–60 minutters fotografering.

Fotograf hjemmeside

Hvilken fotograf skal man vælge? Med denne hjemmeside håber vi, at svaret er enkelt. Foto- og videoprojekter for reklamebureauer, firmaer og flere kommuner. Se mine billeder. Aktuelle tilbud (1); Boudoir (1); Bryllup (2); Erhversfoto interiør & arkitektur (2); Erhvervsportræt (5); Familie & gruppe portrætter (1); Nyheder (1); Portrætter (1).

Freelanceguide til fotografer. I denne guide finder du gode råd og vejledning til at opstarte din freelancevirksomhed. Alle rådene er subjektive og ikke nødvendigvis den gyldne sandhed.

Foto erhverv. Erhvervsportræt · Reklame · Image · Lifestyle · Industri · Erhverv · Produktion · Reportage · pressefoto · Mad · Restaurant · Smag · Produktfoto · Arkitektur · Facader · Indretning · Teater

Unikke, personlige og kreative fotoshoots

Unikke, personlige og kreative fotoshoots i naturen af dem du holder af. Lige nu tilbyder jeg gratis fotoshoots. Køb derefter dine favoritbilleder i ro og mag når det passer dig. Fotograf, reklamefotograf, erhvervsfotograf, børnefotograf og reportagefotograf — Specialist i packshots, videoproduktion, portrætfoto, børnefoto, panoramafoto og dronefoto.

Vi laver alle typer fotografering opgaver for både Erhverv og Privat — alt lige fra produktfotografering, erhvervsfotografering, portrætter, madbilleder til familiebilleder. Lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder.

Fotoredaktioner skrumper, og mere end hver tredje fotojournalist uddannet inden for de seneste 10 år lever kun delvist eller slet ikke af at være fotograf i dag, viser Journalistens rundspørge. Nogle supplerer freelancelivet med arbejde som vicevært eller handicaphjælper, andre har helt opgivet drømmen.

Fotograf til bryllup

Bryllup for mig er en helt enestående begivenhed som jeg ikke vil gå glip af. Jeg er jeres professionelle og kreative bryllupsfotograf som dækker over hele landet. Bryllupsbilleder i den klassiske og kunstnerisk stil. Jeg er professionel og er god til at skabe en hyggelig og afslappet atmosfære.

Professionelle billeder er en god måde at finpudse dit opslag på og fremhæve din bolig i søgeresultaterne. Vores fotografer har masser af erfaring med at arbejde sammen med Airbnb-værter.

Fotografering til private og erhverv. Portrætter, bryllupsfotografering, børnefotografering mv. I mit studie eller et sted du vælger.Speciale i portræt- & reklamefotografering for industrien og erhvervslivet

Fotograf byggebranchen · Fotograf specialtransport · Fotograf offshore · Fotograf corporate

Tjenester: Fleksibilitet, Online kontaktark, Digital levering

Erfaren fotograf

Erfaren fotograf søger nye udfordringer. Pressefotograf, Portrætfotograf/ reklamefotograf- MASTER(Portræt)., Nordsjælland, Region Sjælland, Sjælland, Storkøbenhavn. Min baggrund som udd. Presse-Portræt/ Reklamefotograf, gør at jeg kan hjælpe dig med de fleste opgaver.

Portræt — Erhvers — Event fotograf — med flere års erfaring indenfor portræt fotografering både for erhver, selvstændige og private. Kan derfor tilbyde en professionel fotograf — men services samt rådgivning omkring fotografering til f. eks. erhvervs portræt til visitkort — virksomhedens website — event fotografering.

Fotograferne arbejder mest med enkeltbilleder, som oftest er digitalfotos . Derudover fremkalder, beskærer og kopierer fotografen billederne. Mange fotografer arbejder inden for reklame- og portrætfotografi, men en del arbejder også ved biblioteker, arkiver og museer, på universiteter og skoler.

B2B dedikeret fotograf

B2B dedikeret fotograf, der fanger og formidler de rette sider af virksomheder i Vejle, Horsens, Jelling, Billund, Give m.m.. 8 sekunder. Så længe har du gennemsnitligt til at fange din potentielle kundes opmærksomhed. Derfor får billeder stadig større og større betydning for virksomheder.

Som fotograf er det din opgaver at tage lidt billeder under dagtimerne på eksempelvis stranden, poolområdet eller på nogle af vores dagsarrangementer. Om aftenen er du med på vores arrangementer og fester, mens du tager billeder hvor vores gæster er i fokus.

Verdenskendt fotograf er død. Fotografen, der blandt andet har taget billeder for National Geographic, døde onsdag efter en ulykke under dykning i Norge. Professionel Fotograf i Herning og Lemvig — Speciale i Reklamefotografi, Portrætfotografi & Kunstfotografi.

Jeg elsker at fotografere, og har altid gjort det. Jeg fotograferer i en enkel stil og med fokus på det naturlige nærvær. Jeg er vild med at fotografere i det fri og med det naturlige lys, da man her får de flotteste farver frem.

Professionel fotograf inden for både privat og erhverv med base i Solbjerg ved Aarhus, Skanderborg, Silkeborg, Odder, Tranbjerg, Horsens og Stilling. Der leveres en top kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Portrætfotografering

EN-FOTOGRAFfotografiske opgaver løses professionelt med erfaring, viden og et fokus på at levere høj kvalitet, positive oplevelser og god service Alle typer af opgaver løses for privat som erhverv. • Portrætfotografering, Familiefoto, Personale, Ledelse, Gruppefoto, Events, fester, fødselsdage, bryllup mm

Få dit barn fotograferet hver måned de første 12 måneder af barnets liv og følg den store udvikling i billeder. Årsaftale: 12 stk. 9x12 farve eller sort/hid, Kr. 2200.-. Kvartalsaftale: 4 stk. 13x18 farve eller sort/hid, Kr. 2175.-. Portræt foto: Fotografering 1–4 personer, Kr. 400.-. Fotografering 5–8 personer, Kr. 550.-.

Professionel fotograf i Helsingør med speciale i erhverv, portræt, event, børn og unge, bryllup familie og video. Arbejder med at fange stemning og følelse, at fange ”mennesket” som et levende individ — som et glimt af deres ”personlighed”. Billederne er tit portrætter af enkelte eller familier, fine art nude (boudoir), gravide, nyfødte, børn etc.

Fotograf i København. Professionel fotograf i KBH. Dækker hele Danmark . Fotografer med ekspertise i alt fra modefoto, portrætfoto til reportagefoto. Fotograf i København der dækker Danmark.

Reklame, portræt og livsstil. Billedets troværdighed er kernen i mit arbejde. Hvad end jeg arbejder med portrætter, produkter, erhverv eller noget helt andet, søger jeg altid at finde frem til essensen af det, jeg fotograferer.

Uddannet fotograf med mange års erfaring. Vi finder altid en løsning til dit budget. Content foto og video til SoMe. Reklame, portræt, bryllup, konfirmation mm.

Pressefotograf, Fotograf, Reportage, Bryllupsfotograf, Still Fotograf, Photographer, København, Copenhagen, Nordsjælland, Helsingør, Tikøb, Portræt fotograf, Portrætter, Fotograf København, Fotograf Helsingør, Fotograf Nordsjælland

Jeg har været fotograf i over 20 år, og har derfor en hel del erfaring i fotobranchen. Til daglig har jeg tilhuse i mit studio i sdr. onsild, men jeg tager gerne ud til kunden for at skyde det helt rigtige billede. Læs meget mere her . Billedgalleri.

Jeg arbejder som Art Director, tekstforfatter, fotograf og kunstner. Jeg kan hjælpe dig med at forme din visuelle identitet på tværs af foto, tekst og design. Du vil opleve at få en sparringspartner og leverandør, som ikke er bange for at gå til stålet og som brænder for, at du bliver mere synlig og unikt positioneret.

Fotografering København med studie i Gentofte. Portrætter, bryllupsfoto og erhvervsfotografering. Står du og mangler en dygtig fotograf i Holbæk nær Kalundborg og Slagelse? Vi tilbyder mange forskellige type opgaver, og er klar til at hjælpe dig. Kontakt os i dag for mere information!

Kreativ og Professionel reklamefotograf. Fotograf med stor erfaring indenfor reklamefoto, portrætfoto, arkitekturfoto og reportagefoto. Jeg elsker at fotografere mennesker. Som fotograf ønsker jeg at fortælle stemningstætte historier med mine billeder, der engagerer og involverer.

Fotografering af mennesker, maskiner, arbejdspladser, øjeblikke. Som fotograf stræber jeg konstant efter at udvikle mit blik for, hvordan historien udtrykkes i. Specialiseret i mode foto, produktfoto, portrætfoto.

Et godt billede kan sige mere end tusind ord, det kan fremkalde gode minder eller relatere til en bestemt begivenhed, fotograf i Herning og Midtjylland.

Er der en fotograf gemt i dig? Bruger du timevis på at få det perfekte billede på dine rejser? Der findes mange gode fotoskoler i udlandet, og KILROY samarbejder med nogle af de bedste.

Professionel fotograf som tager portræt billeder af børn, voksne, familier, erhvervs og bryllupsfoto, derudover produktfoto såvel i studie som on location.

Fotograf i Herning. Mode, business og produkt fotografering. Videoproduktion til din virksomhed. Modefotograf. Erhvervsfotograf. Portrætfotograf. Firma profilering.

Fotograf Odense med velfungerende lækkert studie midt i Danmark. Reklamefotograf og portrætfotograf med stor kreativitet og erfaring. Fyns lækreste studie med god plads til kreative fotograferinger.

Din fotograf Vejle, portræt og reklamefotograf i Vejle, Fredericia, Give, Jelling og Hedensted området, men vi kommer over hele landet. Fotograf butik centralt i Vejle, kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud. Kig ind og hent inspiration til hvordan vi skal løse netop din fotografiske opgave.

Din fotograf i Odense. Jeg er en professionel og kreativ fotograf, der har arbejdet som selvstændig i mange år. ​. Min tilgang til billeder er, at de skal fange og involvere dem, der ser på dem. Billeder skal sige mere end 1000 ord — uanset om motivet er bruden, der lytter til bryllupstalen.

Fotograf med lave priser og god tid til kunderne. Du styrer selv dine fotoaftaler med Online booking. Studiet ligger tæt på Horsens, Skanderborg og Århus. Overlad dokumentation af hverdagens leg- og læringsaktiviteter til børnene. For eksempel kan I på næste tur give et kamera, en iPad eller en Tablet til “Dagens fotograf” — børnene kan skiftes om denne opgave.

Fotograferne er en landsdækkende fotografvirksomhed, som kan levere fotografering af højeste kvalitet indenfor privat og erhverv. Hvadenten du søger fotograf i nordjylland eller på sjælland er vi klar.

fotograf i København, løser opgaver inden for reklame, reportage, portræt, kommunikation, visuel identitet, produktfoto og virksomhedsfilm.

Foto og Video. Hos Visual storytelling kan du få lavet et gennemarbejdet portræt af dig og din virksomhed. Jeg tilbyder stillbilleder i farve eller sort/hvid og professionelle videoer. Social Media. Få lavet en social media strategi og få et abonnement på billeder og oplægning af dem på diverse sociale medier.

Jeg arbejder i dag for forskellige aviser og nyhedsmedier såvel som store og mindre virksomheder, primært med stillbilleder, men opgaverne tæller også videoproduktioner. Til dagligt holder jeg til i Horsens, men har hele Danmark som min arbejdsplads.

Bryllup, portræt fashion, real-estate og virksomhedsfoto. Fotograferer for adskillige magasiner og tidsskrifter på Bornholm. Fotograf med speciale indenfor erhvervsfotografering, portrætfotos, videoproduktion og industrifotos.

Jeg er selvstændig fotograf og kundekredsen er alt lige fra dagblade, virksomheder til private. Som fotojournalist er jeg uddannet til at fortælle en historie i billeder. Et billede kan være smukt i sig selv, men vil med tiden blive mindre interessant, hvis billedet ikke har en historie at fortælle.

Vi elsker at tage billeder. Billeder kan fortælle historier om dejlige dage og lykkelige stunder. De kan gemmes og tages frem, når der er behov for at mindes og glædes. Mennesker er smukke og skaber skønne motiver. Ofte taler et ansigt eller et udtryk for sig selv og bliver et kunstværk.

Vi er derfor meget bredt funderet som fotografer. Når du får billeder fra os, kan du være sikker på, at de både overrasker og giver mening for din læser. De billeder du får fra os, har vi stået på tæer for at lave både æstetisk flotte, og så de spiller godt sammen med din journalistiske tekst eller jeres virksomheds profilering.

Laver billeder og film til visuel identitet, reklame, B2B, PR, industri, sociale medier, portrætter, stemninger, magasiner, arkitektur. Fotografier fra en mørk og hemmelig verden af uforløste spændinger imellem androgyne skabninger.

Fotograf Fyn — Mangler du en fotograf til reklamefotografering, madfotografering eller produktfotografering? Få taget billeder du aldrig glemmer.

Som fotograf, der er godkendt af Virksomhedsbilleder, opbygger du relationer til lokale virksomheder og indgår et samarbejde med dem om at fotografere deres sted. Du vil få den uddannelse og support, du skal bruge, for at tage Street View- billeder, der skal offentliggøres på Google Maps.

Vil du gerne være en lidt bedre fotograf? I videoen får du nemme tricks til, hvordan du kan tage endnu bedre billeder. Professionel fotograf, hvor fokus er erhvervslivet og virksomhedsportrætter, produktbilleder i livstils genren, og international bryllupsfotografi.

Søger du en nærværende fotograf til et super unikt portrætfoto, så står jeg parat i mit fotostudie i Køge til at tage de bedste billeder. Professionel og indlevende portrætfotograf med fokus på at få det unikke frem i DIG, så du kan tiltrække det du ønsker ind i dit liv.

I de følgende kapitler vil jeg gå lidt nærmere på det digitale fotografi og de grundstrukturer, som er vigtige for den digitale fotograf at kende til. Vi kommer til at beskæftige os med pixels og opløsning, farver og farvedybde, ISO-støj mv. Undervejs ser vi, hvordan Elements kan hjælpe til at forstå og bearbejde disse forhold.

Speciale i portræt- & reklamefotografering for industrien og erhvervslivet

Fotograf offshore · Fotograf byggebranchen · Fotograf specialtransport · Fotograf corporate

Tjenester: Fleksibilitet, Online kontaktark, Digital levering

Billeder fotograf. Spejlede en lys flade sig i pladen, forandredes lys til skygge, og billedet blev negativt. Jeg laver som frivillig fotograf en del festival fotografering, den ene festival er Bork Havn Musikfestival som ligger i Vestjylland.

Du bliver bl.a. vurderet på dit portrætfoto på LinkedIn, hjemmeside, jobsøgning osv. Bryllup universet har specialiseret sig i at understrege det personlige og naturlige udtryk med portrætfotos, som brander dig og/eller virksomheden på den rigtige måde.

Portrætfotos af god kvalitet til erhverv og privat inkl CV. Studie i Gentofte eller onsite hos jeres virksomhed i københavn og omegn. Sølvbryllups- eller Guldbryllupspar har jeg jævnligt til portrætfotografering, og hvor er det livsbekræftende at se billeder hvor forelskelsen lyser endnu efter 50 år.

Og tanken om at skulle stå foran et kamera og en fremmed fotograf, og bare ‘ præstere’ et fantastisk foto, kan være en mundfuld for de fleste. Måske har du tanker som: hvordan skal jeg overhovedet stå? Hvordan får jeg det frem, hvis jeg gerne vil udtrykke viden og venlighed? Eller slagkraft og professionalisme?

Mit speciale er at fotografere der, hvor tingene sker. Det giver mere levende, naturlige og autentiske billeder som kombineret med god teknik giver et flot resultat. Med andre ord, så får man billeder, som er helt anderledes i forhold til traditionelle studiebilleder.

Professionel og indlevende portrætfotograf med fokus på at få det unikke frem i DIG, så du kan tiltrække det du ønsker ind i dit liv. Hvordan Ønsker Du Dit Portrætfoto? Lad Os Tale Om Mulighederne Sammen. Uddannet Fotograf. · Meget Fleksibel. · Få Uforpligtende Tilbud. · Mere End 15 Års Erfaring.

Professionelle portrætbilleder med liv og kant til rimelige priser, Jeg fotograferer i fotostudie og på location i København, Frederiksberg, Vesterbro, Nørrebro, Østerbro, Charlottenlund, Hellerup, Lyngby,, familiefotograf, reklamefoto, medarbejder fotografering, gode billeder.

Vi brænder for fotografering af mennesker. Gravid portræt i Odense, Fyn. En af livets store mirakler er graviditeten. Få taget et graviditetsbillede så du altid kan mindes den søde ventetid. Portrætfotograf i Odense.

Portrætfotografering. Jeg nærer stor passion for at lave dit personlige og unikke portræt. Her kan der være tale om flere forskellige former for portrætter. Det kan både indebære fotografering for private, men jeg har også erfaring med at fotografere portrætter af medarbejdere i virksomheder.

Et portrætbillede skal ikke bare vise et menneskeligt ansigt — det skal være levende, personligt og fortælle en historie. Derfor er det kombinationen af professionelt fotoarbejde og kreativitet vigtigt for et vellykket portræt.

Portræt Fotograffotografer, portrætfotografering, reklamefotografer, fotografier, reklamefotografering og teknisk fotografering — firmaer, adresser, telefonnumre.

Unikke billeder i høj kvalitet til fair priser. Se eksempler på portræt, bryllups- og erhvervsfotografi. Fotograferer i hele Danmark. Book tid her. Teknisk højt niveau · Mulighed for parkering · Uddannede fotografer · Passioneret fotografer.

Professionel & kvindelig fotograf. Jeg er god til at få dig til at slappe af foran kameraet, fotografere alt fra erhvervsportrætter til familieportrætter. den Professionelle portræt fotograf i centrum af Kolding. Vi fotograferer, baby, børn, portræt, par, bryllup, erhvervs foto, det er os der får smilet frem.

I mit fotostudie i Ikast arbejder jeg som fotograf med alle former for baby-, børne- og familiebilleder. Jeg har forskellige kurser inden for både portræt- og produktfotografering og jeg forsøger hele tiden at videreudvikle mig både ved nye kurser og ved at nye teknikker, opsætninger og locations.

Portrætfotografi er relevant i flere sammenhænge. Det kan være dig som selvstændig, der skal bruge billeder af dine medarbejdere. Det kan være til personlig pr, såsom dit visitkort, din hjemmeside, dit CV, eller det kan være dig, der som privat blot ønsker et foto af dig selv eller én, du holder af.

Jeg er faguddannet fotograf, med over 25 års erfaring. Jeg beskæftiger mig med portræt-, produkt/reklame-, arkitektur/bolig-, og skolefoto. Gennem den personlige kontakt mellem kunden og mig, er det mit mål at tillid, kvalitet og fleksibilitet skal være nogle af de nøgleord.

Din fotograf til livet på hele Sjælland og øerne. Unikke, personlige og kreative fotoshoots i naturen af dem du holder af. Lige nu tilbyder jeg gratis fotoshoots. Køb derefter dine favoritbilleder i ro og mag når det passer dig.

Fotograf til billeder, jeg tilbyder billige portræt pakker, både i studie og udendørs. Jeg tilbyde også Erhvervs portræt til gode priser. Se mere på min hjemmeside. De viser en store variation i hvordan vi kreativt og klassisk kan løse fotograf opgaver for vores kunder i den bedste kvalitet.

Portræt taget i eget miljø med det udtryk som støtter din profil på nettet. Prisen er inkl. redigering af 1 billede leveret digitalt.

Welcome to a place where words matter. On Medium, smart voices and original ideas take center stage - with no ads in sight. Watch
Follow all the topics you care about, and we’ll deliver the best stories for you to your homepage and inbox. Explore
Get unlimited access to the best stories on Medium — and support writers while you’re at it. Just $5/month. Upgrade

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store