3GLOCO platforma prinaša konkretne spremembe za podjetnike!

Podjetniki na 3GLOCO platformi predstavljajo ponudnike različnih storitev ter produktov, vsak v svoji dejavnosti. Najsi gre za mehanike, gradbenike, frizerje, vodovodarje, kozmetičarke, računovodje, ali kogarkoli drugega, ki se ukvarja s storitvami ali prodajo produktov, vsakdo bo lahko našel svoje mesto na platformi.

This article is also availabe in English HERE.

3GLOCO omogoča in spodbuja optimizacijo poslovanja na kadrovskem, trženjskem, marketinškem in administrativnem nivoju na način, da ponuja kakovostne informacije in orodja, ki so posamezniku (podjetniku, podjetju) v pomoč pri nadaljnjem poslovanju in planiranju njegovega dela. Še pred tem na platformi dobijo distributerje, s katerimi jim je omogočena lažja komunikacija ter boljši pogoji poslovanja kot doslej.

Razvoj trga, digitalizacija in sodobni načini delovanja

Ponudniki, tj. podjetniki so običajno strokovnjaki v dejavnosti, ki jo opravljajo. Razvoj trga, digitalizacija in sodobni načini delovanja so pripeljali do tega, da se morajo podjetniki vedno bolj specializirati za svojo primarno dejavnost. A to še ne pomeni, da jim vsega ostalega ni treba izvajati. Ravno nasprotno, če želijo biti konkurenčni, morajo del svojega dragocenega časa ali pa velik kos trdno prisluženega denarja nameniti za druga področja ali strokovnjake. In slednji res niso poceni. Prav tako vsak ponudnik proizvodov in storitev za uspešno opravljanje posla potrebuje učinkovite prodajne poti, kakovostno oglaševanje in možnosti se približati stranki — tudi s cenovno dostopno politiko.

Praktično vsak podjetnik si želi:
1. imeti konkurenčnejšo pozicijo na trgu
2. izboljšati in olajšati organizacijo lastnega poslovanja
3. imeti kvalitetne in urejene distribucijske in nabavne kanale
4. imeti dostop do relevantnih informacij

3GLOCO omogoča prav to in še več!

Morda res zveni kot izpeta televizijska reklama iz starih časov, a ko se poglobimo v številna orodja in možnosti, ki v okviru platforme prihajajo za ponudnike, se nam nasmeh hitro razširi do ušes. Zakaj? Ker ne le, da je prelepo, da bi bilo res, ampak dejansko vse to bo na voljo. Ključna štiri orodja že decembra letos! Katera vsa orodja bodo na voljo na področju komerciale, financ, marketinga in upravljanja kadrov, preverite TUKAJ.

3GLOCO je rešitev za vsakega podjetnika, ne glede na dejavnost, ki jo opravlja, saj bo imela vsaka dejavnost prilagojena orodja in rešitve glede na potrebe, ki izhajajo iz načina dela. Podjetniki bodo tako lahko svoje ne-temeljne aktivnosti opravili sproti, zmanjšali čas, ki so ga doslej porabili za le-te in se bolj posvetili svojim pravim izzivom. Da bo delovanje še lažje, bo omogočeno povezovanje znotraj primarne dejavnosti in vse to z namenom optimizacije časa, prihranka denarja in povečevanja poslovne aktivnosti in odpiranja novih, kakovostnih priložnosti.

Predstavljajte si pisarno v malem, ki vam poleg potrebnih orodij prinaša tudi stike s ključnimi ljudmi — distributerji na eni strani in uporabniki na drugi strani, zmanjševanje administrativnih ovir in združevanje posredne aktivnosti podjetja. Vse to z veliko manj energije kot doslej in predvsem v veliko krajšem času.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 
Več o projektu: www.3gloco.io
Telegram: https://t.me/3gloco
Facebook: https://www.facebook.com/3gloco/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/3gloco/
Twitter: https://twitter.com/3GLOCOico
Reddit: https://www.reddit.com/r/3GloCo
Instagram: https://www.instagram.com/3gloco/