Funkcionalnost #3: Dežurstva

Čas je, da razkrijemo že tretjo funkcijo o kateri smo že govorili. V primeru, da ste jih spregledali, se odpravite na naš Facebook, kjer vas dnevno informiramo, da zagotovo ne boste zamudili najnovejšega. Govorimo seveda o funkciji dežurstva. Mogoče se sprašujete, kaj bi to bilo? Naj pojasnimo …

Article is also available in English HERE.

Dežurstva

Težko je najti podjetnika, ki bi delal ob vikendih ali pa podjetje, ki bi bilo na voljo pozno zvečer. Morda imate svojega električarja, vodovodarja, mehanika, a tudi oni so le ljudje in običajno ne delajo ob vikendih in praznikih. Vi pa storitev potrebujete zdaj. Drugače ne gre.

Na 3Gloco platformi, z vzpostavljenim sistemom lahko podjetniki z lahkoto določijo tiste vikende, ob katerih bi želeli biti na voljo tako rednim kot tudi potencialnim novim strankam. Storitev bi lahko bila v tem primeru malce dražja, saj bo v večini primerov urgentna, a stranke bodo prejele njihovo pomoč, brez da bi se po nepotrebnem ukvarjale z iskanjem nekoga, ki bi bil v tistem trenutku na voljo.

Poglejmo si primer, ki poudarja najboljše karakteristike funkcije v vsakodnevni situaciji:

Nedelja je, družina je pripravljena na prijetno preživljanje prostega časa ob igranju družabnih iger, pravkar ste zaključili s kosilom. Sicer že cel vikend dežuje, a temu niste posvečali preveč pozornosti, vsaj ne do zdaj. Veter postaja vse močnejši in občutek imate, da nekaj ni v redu. Odpravite se na drugo stran hiše in na žalost ste imeli prav. Nevihta v zadnji uri je bila tako močna, da je uničila del vaše strehe, ki je, če smo iskreni res potrebovala prenovo, ki jo že nekaj časa prelagate, a nikakor niste našli pravega časa za to. Kaj pa zdaj?

Treba bo zamenjati manjkajoče strešnike, kar seveda ne morete storiti sami. Ostali člani družine se vam v tem trenutku pridružijo in pomagajo z vedri, odejami in podobnimi hitrimi rešitvami. Le vaš sin je spet na svojem telefonu. Postajate živčni a vseeno lepo vprašate, če bi morda lahko pomagal.

Pravzaprav že pomaga. Ravnokar se je spomnil na platfomo, o kateri mu je nekaj dni nazaj pripovedoval sodelavec. Ta jo redno uporablja saj ravno gradi hišo. Ker jo je sin že takrat naložil na svoj pametni telefon je pomislil, da bi bila to idealna priložnost za testiranje. V nekaj minutah je našel prostega krovca iz sosednjega kraja in bil ravno pred tem, da ga pokliče.

Podjetnik prispe kmalu po tem in uspešno odpravi težavo. V prijetnem družinskem krogu pa se vi spet lahko posvetite svojemu nedeljskemu kosilu. Skrbi se razblinijo, saj je vaša hiša varna pred nadaljnjo škodo, za kar je bilo potrebnih le nekaj klikov, da ste dobili pomoč, ki ste jo potrebovali.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

O projektu: www.3gloco.io
Telegram: https://t.me/gloco3
Facebook: https://www.facebook.com/3gloco/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/3gloco/
Twitter: https://twitter.com/3Gloco
Reddit: https://www.reddit.com/r/3GloCo
Instagram: https://www.instagram.com/3gloco/