Kaj je 3GLOCO?

This article is also availabe in English HERE.

Pametna platforma, ki povezuje ponudbo in povpraševanje, pomaga pri rasti podjetnikom in zadovoljuje potrebe posameznika. Tako bi na kratko opisali 3GLOCO, platformo, ki prinaša spremembe za distributerje, podjetnike in končne kupce. Preprosti nakupi, optimizacija poslovanja in transparentnost so ključni dejavniki, ki bodo, bolj kot kadarkoli doslej olajšali delo vsem trem.

Predstavljajte si, da ste distributer, katerega končni cilj je dobiti čim več podjetnikov, ki bodo svoje surovine, material, ki ga potrebujejo za delo, kupovali od vas. Danes se morda res pogovarjate z vsakim posebej, jih iščete na številne inovativne načine. Z vašim prihodom na 3GLOCO platformo pa boste imeli številne podjetnike — odjemalce — na enem mestu.

Hitrost, kvaliteta in konkurenčna cena

Podjetniki imajo številne izzive — poleg svojega posla morajo obvladovati še druge segmente poslovanja, od finančnega poslovanja, pravnih zadev, iskanje novih kadrov, trženje in iskanje novih poslov, izobraževanje kadrov … a to je šele začetek. Vsak dejavnost prinaša še nove zahteve in standarde, ki jih morajo dobro poznati. S pomočjo 3GLOCO platforme bodo imeli možnost popolnega obvladovanja svojega posla. Ne le, da bodo prišli do najboljših pogojev pri dobaviteljih, na platformi jih čakajo tudi številna orodja, ki jih potrebujejo za svoje poslovanje — prilagojena njihovemu poslu. Vas zanima katera orodja bodo na voljo že decembra letos? Preverite TUKAJ.

Za stranke, končne kupce so ključni trije segmenti — hitrost, kakovost in cena. In kako bi lažje najlažje prišli do ponudnikov? Tako, da so zbrani na enem mestu. Vse, kar si lahko zamislite in kar potrebujete, vam želimo ponuditi na naši platformi, od lokalnega vodovodarja, električarja, frizerke, peka, plesne šole pa do trgovine s športno opremo in podobno.

3GLOCO prihrani čas in denar

A ni dovolj, da jih imate le na enem mestu, upravičeno lahko pričakujete, da so njihove storitve kakovostne. Zato bomo ocenjevanje ponudnikov prepustili vam — strankam, njihovim kupcem, ocene pa varno shranili na blockchain tehnologiji, kjer ne bo prihajalo do ponarejanja. Pa cena? Ker bodo imeli ponudniki ugodnejše pogoje poslovanja in nižje cene dobaviteljev, bodo lahko za uporabnike 3GLOCO platforme ponudili nižje cene.

3GLOCO vsem akterjem prinaša prihranek časa in denarja ter dvig kakovosti storitev. Z vzpostavitvijo visoko tehnološkega spletnega omrežja ustvarjamo poslovni ekosistem, ki omogoča pozitivno medsebojno sinergijo podjetnikov iz različnih dejavnosti in njihovih strank. Omogoča bo konkretno izboljšanje delovnih procesov, zniževanje stroškov poslovanja, učinkovito in ugodnejše izvajanje marketinških in trženjskih programov in uveljavljanje ugodnosti pri nakupu. Generira nove in nove poslovne priložnosti in vse to s pomočjo preprostih spletnih orodij, ki so dosegljiva preko računalnika ali mobilnega telefona 24 ur na dan — vse na enem mestu.

Ne smemo pa pozabiti tudi na blockchain, ki je pomemben del 3Gloco platforme iz številnih razlogov, med katerimi lahko izpostavimo: ocenjevanje podjetnikov, digitalno plačilno sredstvo, pametne pogodbe in dokumenti …

In ker ima vsaka dejavnost svoje zahteve in načine delovanja, pripravljamo še več personaliziran storitev za posamezne dejavnosti: oskrbne verige, zmanjševanje potencialnih konfliktov in delitev dokumentov, enoten sistem naročanja, hitrejše storitev, poosebljene ponudbe za uporabnike … In ne nazadnje bomo z enim od zadnjih mejnikov prešli tudi mejo garancije, za začetek s 3Gloco produkti, kasneje pa je cilj le-to omogočiti širše.

In to je šele začetek vsega, kjer nam bo v pomoč blockchain tehnologija.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 
O projektu: www.3gloco.io
Telegram: https://t.me/gloco3
Facebook: https://www.facebook.com/3gloco/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/3gloco/
Twitter: https://twitter.com/3GLOCOico
Reddit: https://www.reddit.com/r/3GloCo/
Instagram: https://www.instagram.com/3gloco/