Kaj platforma prinaša strankam?

Stranke na 3GLOCO platformi predstavljajo končni kupci storitev in produktov, ki na enem mestu najdejo najboljše podjetnike iz različnih področji točno takrat, ko jih potrebujejo. Zakaj bi se ukvarjali z raziskovanjem in tratili svoj čas samo za to, da bi ugotovili na koga se lahko obrnete, če vam ni treba?

Article is also available in English HERE.

Stranka z na moč preprosto a učinkovito aplikacijo pridobi dostop do kakovostih izvajalcev, ki jih potrebuje. Platforma namreč omogoča iskanje izvajalcev glede na dejavnost, bližino in koeficient cena/kvaliteta, slednja je ugotovljena s strani končnih kupcev, ki ocenjujejo končano storitev in ceno, s čimer se izognejo napačni izbiri različnih izvajalcev ali ponudnikov storitev, ki svojega dela ne opravljajo dobro.

Z zagotavljanjem ključnih prednosti, kot so KAKOVOST, KONKURENČNA CENA in HITROST smo prepričani, da se bodo stranke vedno znova vračale na 3GLOCO platformo.

Med drugim jih na platformi čaka:
· Preprosta uporaba platforme: dostopnost do ponudbe in enostavna uporaba
· Lokalna in globalna dosegljivost: Vsa ponudba na enem mestu — v živo in na spletu
· Sodobni načini plačevanja: z žetoni
· Dodaten zaslužek: dodajanjem novih strank in podjetnikov ter promocijo

Res je, platforma bo uporabnike in podjetnike nagrajevala tudi za to, da bodo pripeljali nove stranke, svoje prijatelje, znance, celo neznance — na preprost način.

Mnenja smo, da je zvestobo treba nagraditi, vi pa boste lahko s tem pripomogli svojim bližnjim, ki so se morda znašli v podobni situaciji in potrebujejo produkt ali storitev specialista v svoji stroki. Ne le podjetniki, tudi kupci stremijo h ključnim dejavnikom, med katerimi sta predvsem prihranek časa in denarja.

Kaj vse bo na 3GLOCO platformi?

· električarji
· peki
· avtomehaniki
· frizerji
· vodovodarji
· šivilje
· trgovine za male živali
· računalniška podjetja
· taksisti in avtobusni prevozniki
· računovodje
· serviserji (pralnih in drugih strojev)
· plesne šole …

Ne, to ni vse, to je le delček tega, kar si lahko zamislite. Na platformi boste našli skoraj vse, kar ponujajo v vašem ali sosednjem kraju, državi, Evropi …

Želite več informacij? Obiščite našo spletno stran TUKAJ in se prepričajte, da je 3Gloco platforma nekaj, kar boste z veseljem uporabljali.

Kdaj boste lahko začeli z uporabo? Podjetniki se bodo na platformo začeli vključevati že v beta verziji, ki bo na voljo decembra letos, stranke pa boste svoje nakupe lahko opravljale že v aprilu 2019 — preprosto in učinkovito!

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 
Več o projektu: www.3gloco.io
Telegram: https://t.me/3gloco
Facebook: https://www.facebook.com/3gloco/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/3gloco/
Twitter: https://twitter.com/3GLOCOico
Reddit: https://www.reddit.com/r/3GloCo
Instagram: https://www.instagram.com/3gloco/