Офіційний запуск протоколу WePiggy на Мережі Oasis

A7fold
2 min readFeb 23, 2022

Дисклеймер: Ця стаття є перекладом, який був зробленний одним із членів спільноти Oasis. Щоб прочитати оригінальну статтю, перейдіть, будь ласка, за посиланням: https://medium.com/oasis-protocol-project/wepiggy-officially-launches-on-oasis-network-2d2ba9631e73

Протокол кредитування WePiggy було офіційно запущено на Мережі Oasis о 15:00(UTC+8) 17 лютого, 2022р. WePiggy на мережі Oasis спочатку запущено з кредитування USDT, ETH та ROSE; інші активи будуть додані орієнтуючись на інші умови, після того як протокол запрацює стабільно. Мережа Oasis є масштабованою та ідеальною для DeFi, завдяки своїй миттєвій остаточності, на 99% нижчою платою за комісії ніж у мережі Ethereum, високій пропускній здатності, захисту конфіденційності та захисту від атак типу MEV.

Скористайтеся WePiggy на мережі Oasis вже зараз: https://app.wepiggy.io (змініть мережу на Emerald, EVM сумісну ParaTime).

WePiggy — Одночасно ввімкнена програма видобутку ліквідності для мережі Oasis.

Протокол кредитування WePiggy почне видобуток ліквідності на Oasis Emerald о 15:00 (UTC+8) 17 лютого, 2022р!

Кожного дня певна кількість WPC буде виділена на інші ринки протоколу кредитування WePiggy-Oasis Emerald згідно до різної ваги.

В рамках кожного ринку, 50% розподілу заробляють вкладники, а 50% — позичальники.

Деталі:

***Згідно з керівною пропозицією WIP32, кожне регулювання буде зроблено відповідно до поточної ситуації. Наступне регулювання очікується 2022/02/21.

Більше деталей про WePiggy на Мережі Oasis

Вступна стаття

https://www.yuque.com/zgryhn/annagg/ayphax

Долучайтесь до спільноти Oasis

Website | Twitter | Telegram | Blog

--

--