Новий Gitcoin Hackathon вже на порозі

Roman
2 min readJun 8, 2022

--

Створіть кумедну міні-гру на базі Oasis Network з ончейн функціями та виграйте 20 000 доларів.

Ця публікація є перекладом від одного з амбасадорів Oasis.
Ми проводимо суворі перевірки для збереження точності перекладу, однак в текстах все ж можуть зустрічатися помилки та невідповідності. Oasis не несе відповідальності за точність або надійність перекладу. З оригінальною статтею можна ознайомитись
за посиланням.

Ми анонсуємо новий Gitcoin Hackathon на Gitcoin, який триватиме з 8 до 29 червня 2022 року.

Це чудова можливість для всіх розробників-початківців, що захоплюються розвитком Web3, втілити свої ідеї в життя.

Виклик

На цьому хакатоні розробникам належить створити веселу та захоплюючу міні-гру з ончейн-функціями, такими як NFT та/або нативний токен. Як приклад можна навести Flappy Bird, Temple Runner, Tower Bloxx та Candy Crush.

Робоча версія гри повинна бути запущена або готова до запуску в основній мережі Oasis Emerald протягом трьох місяців після хакатону.

Крім того, міні-гра має бути частиною дорожньої карти для повної версії гри, яка здатна надовго занурити гравця у свій світ, а також зможе конкурувати з іншими сучасними блокчейн іграми.

Приз

Один переможець отримає 20 000 доларів на розробку та запуск міні-ігри та повної версії.

Чому Oasis?

Oasis Network — це добре масштабований і зручний для розробників блокейн, який продемонстрував рекордне зростання. Менш як за 12 годин після запуску YuzuSwap вдалося перевищити 100 мільйонів доларів у TVL. І зараз саме час приєднатися до спільноти Oasis!

EVM-сумісний ParaTime під назвою Emerald забезпечує просту інтеграцію з DApps на основі EVM, такими як DeFi, NFT, метавсесвіти та криптоігри. Розробники можуть легко почати використовувати Emerald, використовуючи існуючі інструменти EVM і розгортаючи свої смарт-контракти Solidity за допомогою нашого публічного Web3 шлюзу.

Завдяки поділу консенсусу та обчислень на два паралельні рівні Oasis має набагато більшу масштабованість у порівнянні з іншими блокчейнами і може керувати багатьма складними транзакціями у великому масштабі. Oasis ідеально підходить для крипто-геймінгу завдяки миттєвій завершеності, на 99% нижчій у порівнянні з Ethereum платі за газ, високій пропускній спроможності, захисту конфіденційності, а також захисту від MEV.

Ключові дати

  • Старт прийому заявок-8 червня 2022 р., 17:00 по Києву.
  • Workshop — Як створювати проекти на Oasis Network — 16 червня 2022 р., 19:00 по Києву.
  • Закінчення прийому заявок-8 червня 2022 р., 17:00 по Москві., 24:00 по Києву.
  • Оголошення переможців — 6 липня 2022 р.

Як взяти участь

Щоб взяти участь, зареєструйтесь за посиланням та надішліть свій проект 29 червня 2022 року.

З нетерпінням чекаємо на ваші проекти!

Корисні ресурси

Oasis Network Getting Started: https://docs.oasis.dev/general

Oasis Emerald ParaTime (EVM-сумісний блокчейн): https://docs.oasis.dev/general/developer-resources/emerald-paratime

Створення dApps на Emerald: https://docs.oasis.dev/general/developer-resources/emerald-paratime/writing-dapps-on-emerald

Приєднуйтесь до нас у соціальних мережах: https://docs.oasis.dev/general/community-resources/community-hub#join-our-social-media-channels

--

--