Нові унікальні NFT колекції на Oasis Network

Roman
5 min readMay 17, 2022

--

Графіка адаптована з оригінального посту нашого Oasis Brand Ambassador https://twitter.com/Phil_pill_NFT

Останнім часом ми спостерігаємо значне зростання кількості NFT проектів, що запускаються у мережі Oasis. Десятки колекцій вже запущено. Нещодавно команда Oasis випустила свій власний NFT проект під назвою «Oasis AI Rose NFT». Щоб покращити взаємодію зі своїм ком’юніті та продемонструвати можливості мережі у плані NFT, за допомогою штучного інтелекту було викарбувано 999 троянд, які згодом розіслали користувачам.

Ця публікація є перекладом від одного з амбасадорів Oasis.
Ми проводимо суворі перевірки для збереження точності перекладу, однак в текстах все ж можуть зустрічатися помилки та невідповідності. Oasis не несе відповідальності за точність або надійність перекладу. З оригінальною статтею можна ознайомитись
за посиланням.

А ось і кілька колекцій, які вже побачили світ:

Oasis Punks

Oasis Punks —це перша у своєму роді панк-колекція на блокчейні Oasis. Більше 180 атрибутів було розроблено, щоб надати колекції Oasis Punk ще більш унікальний вигляд. І виглядають ці NFT досить круто! Багато аспектів було розроблено спеціально, щоб віддати належне екосистемі Oasis. Творцями Oasis Punks є 0xPunk, Punk Norris та CryptoChris. 0xPunk— працює штатним розробником у Solidity, а Punk Norris обіймає посаду у великій технологічній компанії та паралельно займається криптографією. Обидва працювали на фрілансі, проводили аудити безпеки і тепер разом запускають колекцію NFT на Emerald/Oasis. А ось CryptoChris — це економіст, експерт з розвитку бізнес і криптоентузіаст в одній особі. А ще він захоплюється музикою та фотографією. Його артистизм просто вражає, звичайно ж, коли він не зайнятий роботою в одній із компаній зі списку Fortune 500.

An Army of Minions

An Army of Minions —це сміливий експеримент, у якому через призму мистецтва автор спробував розкрити красу математики та штучного інтелекту. ДНК кожного міньйона повністю створюється за допомогою довгої послідовності математичних маніпуляцій. Завдяки майже нескінченній комбінації можливих чисел та функцій вийшов найперший, злий міньйон. Відкриття певного ланцюга маніпуляцій, що й дозволило отримати такі лякаюче схожі на людей образи, саме по собі просто неймовірне. Загалом у ході дослідження було створено 98 міньйонів, 77 з яких було викарбувано як NFT у колекції An Army of Minions.

Oasis Apes Club

The Oasis Apes Club — це NFT проект у вигляді обмеженої серії Profile-Picture (PFP) з доданою цінністю, які повністю засновані на Oasis Emerald Parachain. Ці 3333 алгоритмічно згенерованих мавпи з сотнями намальованих вручну відмінних рис у поєднанні зі складною системою рідкісності можуть стати “блакитними фішками” в мережі Oasis!

RoseApes

RoseApes —це перший гібридний проект у вигляді NFT-лаунчпада, що побудований на Oasis Network. Унікальна NFT колекція обігрує тему жорстоких аугментованих кібер-мавп з тематикою $ROSES. Крім можливості володіти унікальним цифровим мистецтвом, дані NFT дають доступ до першого лаунчпаду на Oasis та його спільноті. А це означає, що власники матимуть доступ до кращих проектів, стейкінгу, торгівлі та можливості ранньої участі в інших проектах на Oasis. RoseApes була створена експертами в галузі крипто та блокчейну. Серед них: аналітик з докторським ступенем, колишні інженери-програмісти з HP, Oracle та IBM, оператори нод, творці контенту та команда інвесторів із понад 5 мільйонами доларів проінвестованого капіталу, та доступом до кількох інвестиційних спільнот!

Oasis WoW

Oasis WoW це не просто ще одна NFT колекція. Це колекція, що покликана показати важливість жінок у світі та кроки, які вони роблять для боротьби за рівні можливості у всіх секторах. Співзасновники Urii, Punyi та Marina поставили перед собою завдання створити безпечний простір, що поважає рівність та різноманітність, демонструючи красу жінок у світі NFT через Oasis Network.

DAOEmeralds

DAOEmeralds —це перший NFTDao в Oasis Network. Колекція налічує 777 унікальних NFT. Кожен Emerald NFT надає доступ до спільноти та активів DAO. DAOEmeralds ще й дає право голосу всім своїм власникам! DAO пропонує диверсифіковані стратегії для отримання додаткової прибутковості для своїх власників, такі як фракціонування, торгівля та стейкінг NFT. У майбутньому частина виручки буде використана для фарма інших NFT чи токенів, щоб гарантувати власникам щомісячний пасивний дохід.

Чому Oasis — це найкраща мережа для NFT?

Oasis дозволяє використовувати технологію збереження конфіденційності, щоб розширити простір проектування та потенціал для NFT. Програмована конфіденційність дає творцям NFT більшу гнучкість у процесі створення своїх власних токенів. Це найкраще ілюструється «Army of Minions» від Bishop’а, де математичні функції, що стали витворами мистецтва, будуть доступні лише власникам NFT. Забезпечуватиметься це за допомогою технології збереження конфіденційності Parcel від Oasis.

Як офіційний EVM-сумісний ParaTime в Oasis Network, Emerald дозволяє:

  • Простішу інтеграцію з DApps на основі EVM, такими як DeFi, NFT та Crypto Gaming.
  • Поліпшити масштабованість мережі та пропускну спроможність транзакцій.
  • Знизити витрати — на 99% нижчі комісії в порівнянні з мережею Ethereum.
  • Побудувати крос-чейн міст для забезпечення міжмережевої взаємодії.

Oasis Network вітає нових розробників

Ви новатор та мислитель, який бажає втілити свої ідеї в життя? Oasis надає всесторонню підтримку найталановитішим і сміливим умам у галузі криптографії. Завдяки нашому Екосистемному фонду у 200 мільйонів доларів та Програмі грантів інноватори можуть подати заявку та отримати всебічну підтримку для розвитку свого проекту на базі Oasis. Ми вітаємо нові проекти та надаємо необхідну допомогу, заохочуючи інновації та допомагаючи у будівництві кращого майбутнього вже сьогодні.

--

--