Dine tidligere ansatte logger på dine systemer!

Skrevet av: Frode Stenberg / Appsco.com

Dine tidligere ansatte logger på dine systemer! Ikke hos oss tenker du kanskje? Hvorfor skulle statistikken ikke gjeld deg og din bedrift ? Hvilke systemer og rutiner er etablert for å sikre bedriftens informasjon og dokumenter?

Undersøkelser viser at 49% av tidligere ansatte logger på systemene hos forrige arbeidsgiver. Ikke så farlig tenker du kanskje?

Lar du noen logge på din nettbank? Lar du noen få tilgang til din private e-post? Lar du noen få tilgang til din private facebook konto? Hvorfor ikke?

Informasjon er verdifull og det er bedriftens eiendom. Det er viktig å ha kontroll på den slik at den ikke kommer i feil hender.

Hvordan kan jeg sikre min informasjon?

Det finnes nå systemer som er bygges helt spesifikt for å sikre informasjon og som gir deg kontroll på hvem som har tilgang til hvilken informasjon og på hviken måte. Dette kalles Identity & Accees management, eller “Identitet og tilgangskontroll”

Identity & Access management — Appsco er en ny aktør på markedet

Appsco er en ny aktør på markedet

og er nå en av Norges største!

Appsco har på kort tid etablert seg som en av de største og mest fremoverlente aktørene i markedet. Selskapet har fått innvilget patent på teknologien og den største kunden administrer mer 11 000 brukere via løsningen!

Det finnes systemer for bedre kontroll på brukere — Appsco

Prøv vår løsning gratis

og velg premium senere

Appsco er en ny aktør i markedet der vi tilbyr “Identity & Access Management, og hvor vi setter brukeren i fokus. Vi ønsker at brukerne skal få en positiv opplevelse av å benytte sky-tjenester — vi jobber for at ting bare skal virke!

Du kan prøve Appsco gratis og du kan enkelt oppgradere til Appsco Business som er vår premium pakke om du velger å benytte løsningen videre. Det er selvsagt også fullt mulig å begynne i det små hvor du begynner med noen få brukere for å få en erfaring med løsning.

Enklere hverdag — Appsco

Vi vil gjerne hjelpe deg

Lær mer om hvordan Appsco kan hjelpe din bedrift til en mer effektiv IT

og du vil også kunne finne mer informasjon om løsningen her

Appsco er en av Norges største aktører innen Cloud Identity and Access Management. Appsco har patent på teknologien og er valgt ut som et av verdens mest spennende tech-selskaper i 2016 av Pioneers 500