About Samay

Spannende tijden bij Samay. We zijn nu sinds september 2016 bezig en eerlijk waar, het was tot nu toe al een heel boeiende en leerrijke reis. En er staan nog zoveel mogelijkheden, pistes en lessen op ons te wachten.

Gisteren (23/02/2017) hadden we een Samay-dag. Bart, Gert en mezelf (het Samay-trio) hebben ons een hele dag opgesloten om Samay 2017 te bepalen. Er komen vernieuwingen, verfrissingen en wat nog allemaal aan. Blijf ons dus zeker volgen, meer nieuws over al deze spannende vooruitzichten volgt binnenkort.

Eén van de conclusies die we gisteren trokken is oa. dat onze website een update krijgt. (hou ons binnen twee weken in de gaten!) En bij zo’n geupdate website hoort ook een About Us pagina. Tijd dus om deze eens uit te schrijven. Here goes…

Eerst even heel sec en droog de basisinformatie:

Samay is het tweede dochterbedrijf van start-up studio Schip.Gent. Samay is je personal assistant, zo vaak je maar wil, geen taak is ons te klein en te groot. Wij zijn gebaseerd in Gent, Visserij 260 meer bepaald. Wij bieden small, medium, large en custom taken aan.

Voila. Daar weet je alles mee he. Sec. To the point. Done.

Maar natuurlijk overtuigen we hiermee niemand om voor Samay te kiezen. Even dus een wat lyrischere poging wagen:

About Samay.

Samay biedt je een wereld van mogelijkheden. Wij staan klaar om al jullie tijdrovende taken voor jullie op te lossen, zodat jullie meer tijd winnen. Tijd, iets dat iedereen altijd te kort komt, is in werkelijkheid wat wij aanbieden.

En minder zorgen. Want eindelijk geraken die aanslepende taken die op zich misschien geen grote impact hebben op de hoofdtaak, maar die wel blijven plakken in je achterhoofd, ook opgelost.

Waarom doen wij dit?

Wij voelen ons bijzonder goed als de persoon achter de schermen die ervoor zorgt dat uw business bloeit. Dat is waar we naar streven: jullie ontlasten zodat jullie zorgeloos (wat die taken toch betreft) aan jullie core business kunnen werken. Wat naar ons doorgestuurd wordt, komt in orde.

Wie zijn wij?

Samay is opgestart onder de start-up studio Schip.Gent. Bart en Gert, de mannen achter Schip.Gent, werken hun ideeën uit, lanceren de start-up en zoeken de juiste persoon om de start-up in gang te trekken en te houden.

Die juiste persoon bleek ik dus te zijn. Al van jongs af aan leerde ik de knepen van de functie administratieve ondersteuning in het bedrijf van mijn ouders. Vakantie-jobs, bijspringen in drukke periodes. De opleiding bedrijfsmanagement-management assistant aan de KHLeuven heeft ook zeker geen kwaad gedaan.

Wat mij geschikt maakt voor Samay, is dat ik gewend ben om voor (terecht!) veeleisende mensen te werken. Flexibiliteit, vertrouwelijkheid, creativiteit en vindingrijkheid waren steeds cruciaal in iedere job die ik ooit gehad heb. En net die aspecten maken ook Samay zo interessant. En nog veel belangrijker: ik doe het oprecht graag. En dat maakt dat ik het goed doe.

Het Samay trio

Bart, Gert en Charlotte. Deze drie personen vormen de basis van Samay. Ik ben de Samay key assistant. Mij krijgen jullie aan de lijn, via mij worden jullie taken ontvangen en behandeld. Bart en Gert vervullen de cruciale rol van ondersteuning, coaching, sturing,… .

En met dit trio geloven we heel sterk in wat wij jullie aanbieden: meer tijd en minder zorgen.

The Samay Feeling

Samay staat voor creativiteit, flexibiliteit, vertrouwelijkheid, vindingrijkheid. Wij zijn een jong bedrijf en stralen dit ook uit.

Ons hoofdkwartier bevindt zich op de Floating Desk, een woonboot co-workingspace in Gent. Wat ook perfect Samay reflecteert. 
Net zoals de secretaresse, bestaat de woonboot al heel lang. Soms mag je echter wat creatiever zijn en aan een lang bestaand iets een nieuwe twist geven. Een co-workingspace in een woonboot. Een virtual personal assistant, niet full-time naast u op de bureau, maar beschikbaar wanneer nodig.

Floating Desk, of zoals wij soms liefkozend zeggen: De Boot.

Niet zeker of wij je kunnen helpen? Wij wel. 
Daarom bieden wij je de kans om een try-me taak te bestellen bij Samay. Contacteer ons via ask@samay.be voor meer info!

Show your support

Clapping shows how much you appreciated Charlotte Verhaeghe’s story.