Andelsbolig på Amager: Hvad skal du vide før køb?

Andelsboliger på Amager har i de seneste år fået en særlig opmærksomhed, hvilket der er mange årsager til — beliggenheden er super, Amager er centralt, der sker mange byprojekter og bydelen i København er i udvikling, hvilket du kan læse mere om via dette link: https://www.boligdeal.dk/blogs/guide-til-koeb-af-andelsbolig-paa-amager.aspx

Skal du til at finde en andelsbolig på Amager er der en række ting, du skal have styr på, så dit køb forløber sig smertefrit og nemt.

Find andelsbolig på Amager her: https://www.boligdeal.dk/koebenhavn-andelsbolig/

Boligdeal.dk er Danmarks førende eksperter på boligområdet og giver dig som den eneste boligportal et samlet overblik over ledige andelsboliger på Amager og vil i det følgende give dig 5 gode råd du kan tage med dig på jagten efter din andelsbolig:

Hvor meget kan du låne til din andelsbolig på Amager?

Inden jagten går ind, er det en god ide, at tale med sin bank om, hvad man har af muligheder for at låne, herunder hvad der er råd til at købe. På den måde får du frasorteret andelsboliger, der måtte ligge uden for din økonomiske rækkevide.

Har andelsboligforeningen en god økonomi?

Som andelsboligsøger er det yderst vigtigt, at man undersøgerger, om andelsforeningen har lån, hvilket de fleste andelsforeninger har. Her er det vigtigt at sætte sig ind i, hvilke lån foreningen har, og hvad det betyder for din økonomi.

Ejendommens stands betydning for din andelsbolig på Amager

Det er ikke kun foreningens regnskab og lån, man skal tænke på, når man undersøger, hvor meget man kan komme til at betale for en andelsbolig. . Du bør derfor ikke kun have øje for standen på den pågældende andelsbolig, men også kaste et blik på selve ejendommen. Du kan foretage selvsyn ved at tage ud og inspicere ejendommen — hvordan er standen? Er den nyistandsat, faldefærdig eller andet?

Værd at undersøge andelsforeningens vedtægter

Der er ikke kun finansielle behov, der skal kendes til, når man skal købe andelsbolig — der er også en række juridiske regler, man bør forholde sig til inden du køber din andelsbolig på amager. Må du eksempelvis fremleje andelsboligen, holde hysdyr, udleje til dit barn, hvis der er tale om forældrekøb mv.

Er det en forening du vil have din andelsbolig på Amager i?

Hvordan er stemningen i foreningen? Er der skiltet i opgangene med invitationer til sommerfester, gårddage eller andet? Hvis du er i tvivl kan du spørge sælgernes til råds om sociale arrangementer i andelsforeningen eller tjekke se hvad der fremgår uoverenstemmelser af generalforsamlingens mødereferater.

Læs ALT om andelsboliger i København via dette link: https://www.boligdeal.dk/koebenhavn-andelsbolig/