Byggeri for 270 millioner kr. skal give flere boliger i Odense

Boligdeal.dk har i dag udgivet et blogindlæg om et kæmpe byggeprojekt i Odense, som skal til at gå i gang. Så hvis du skal følge med i alle de nye projekter, skal du være særlig opmærksom. Mange af boligerne forventes allerede at vær klar inden 2018. Odense Kommune har også i en pressemeddelelse præsenteret den store interesse for de nye byggeprojekter i Odense og kommunens By- og Kulturforvaltning i den forbindelse er i gang med at arbejde med 40 lokaleplaner, som skal føre til nye boliger i Odense, hvilket er det største tal nogensinde i Odense.

Odense bolig i de eftertragtede bydele

Vil du være en del af udivklingen i Odense og drømmer du om en Odense bolig, er det helt sikkert en god ide at få en orientering om de forskellige populære kvarterer i Odense. På den måde, er du sikker på at du tager den helt rigtige beslutning — På Boligdeals byside med de nyeste ledige boliger i Odense kan du klikke dig igennem Odenses bydele og på den måde være bedre forberedet og rustet til din fremtidige bolig i Odense.

https://www.boligdeal.dk/blogs/kaempe-byggeprojekt-i-odense-1200-nye-odense-boliger-paa-vej.aspx

Bolig i Latinerkvarteret

Odenses latinerkvarter er indbegrebet af det kreative og kunsteriske miljø samlet under åben himmel i hjertet af Odense C.

Bolig på Vindegade

Vindegade er den smalle vej i Odense med flere etageboliger og byhuse langs hver side.

Bolig på Nedergade

Nedergade hører til en af Odenses ældste gader og omgivelserne ligner noget fra et H.C. Anders eventyr. Her er der mange charmerende lejligheder og skæve bindeværkshuse, som har specialbutikker som nabo.

Bolig i Odense M

Syd for Centrum ligger bydelen Odense M, hvor Syddansk Universitet ligger. Hvis du bor i Odense C kan det blive en ca. Seks kilometer lang tur til universitet, hvorfor mange studerende på SDU, vælger at bosætte sig i Odense M. Læs også Boligdeals blogindlæg ”Hjælp til studieboliger i Odense og Masser af ledige ejerlejligheder i Odense.