Find bolig nu — en quick guide

Vi bliver ofte spurgt om, hvordan man finder en bolig på den mest fornuftige måde. Derfor har vi lavet en guide: ”Find bolig nu — en quick guide”, så I et øjeblik kan lade panikken fordufte. Guiden som kan findes her: https://www.boligdeal.dk/find-bolig-nu.aspx vil opridses nedenstående:

Trin 1: Vær forberedt: Når man leder efter en ny bolig skal man være forberede. Er det en villa, rækkehus, lejlighed, andelsbolig eller bare et værelse, skal man helt sikkert været afklaret med hvor meget plads man behøver, hvor boligen skal være osv.

Trin 2: Tegn en geografisk cirkel, der viser hvor din bolig skal være. Her er det vigtigt at du overvejer, hvordan flytning vil påvirke din families og din egen transporttid.

Trin 3: Få et overblik over markedet for relevante boliger fra markedet. Få et overblik over markedet for ledige boliger her, Boligdeal.dk.

LÆS OGSÅ:
https://www.boligdeal.dk/blogs/find-bolig-nu-og-faa-et-overblik-over-nye-boliger-i-2017.aspx

Trin 4: Når du har fået et overblik over relevante boliger, kan du indsamle alle relevanter boliger i en liste, og fjerne dem, der helt sikkert ikke matcher dine kriterier. Kontakt derefter de potentielle sælgere og book en fremvisning.

Trin 5: Til fremvisningen er det først og fremmest vigtig, at du forsøger at fornemme om boligen vil passe godt til dig.

Trin 6: Når du har været ude at se boligerne, skal du formuler en mail til hver af udlejerne/Sælgerne, hvor du skriver, at hvis du kan få det på den og den måde, så er du klar til at underskrive en aftale. Vær forhandlingsparat!

Trin 7: Når forhandlingen er slut, skal du bede om en kontrakt. Her råder vi til, at du altid får en professionel til at løbe lejekontrakten igennem, da det kan få dyre konsekvenser, hvis der skulle opstå noget.

LÆS OGSÅ:
https://www.boligdeal.dk/blogs/find-bolig-nu-og-faa-et-overblik-over-nye-boliger-i-2017.aspx

Hvor kan du finde bolig nu?

Hvis du skal finde bolig nu, skal du være særlig opmærksom på boligmarkedet, for lige nu sker der en masse nybyggerier, som præger stort set hele Danmark. I Århus C er der fx. ved at bygge lejligheder, der tidligere var administrationsbygninger, som nu skal huse private lejligheder. 
De nye boliger skal opføres i forskellige etager, helt op til seks etager, hvor det desuden er tæt på Århus Centrum. I Roskilde er der også flere boliger på vej. I Roskilde bygges der 62 nye lejligheder fordelt i fem boligblokke i Roskildes kreative bydel Musicon. Boligerne er allerede udbudt til salg og forventes færdige i slutningen af 2018. Også i Odense, nærmere Odense Havn, står flere der i slutningen af 2018 nye lejeboliger klar. Lejlighederne kommer til at ligge mellem det nye psykiatrihus og Promenadebyen. Boligsøgere i København kan også se frem til nye lejligheder, som skal bygges for 1.2 milliarder kr. I København handler det om 430 lejligheder og 40 rækkehuse, som også skal forny bydelen på Engholmene som hører til Enhver Brygge. Det helt store kendetegn ved de kommende boliger, er vandudsigten som flere af de nye beboerer får udsigt til.