Miten ostat bitcoineja Coinmotionista

Coinmotion
3 min readApr 13, 2015

Coinmotion.com@coinmotion

Bitcoinin ostaminen on monille pelottava ajatus. Se ei kuitenkaan loppujen lopuksi ole niin hankalaa. Laadimme yksinkertaiset ohjeet bitcoinin ostamiseen Coinmotionista. Seuraamalla ohjeita pääset ostamaan bitcoineja muutamassa minuutissa.

  1. Rekisteröidy käyttäjäksi Coinmotioniin. Linkki.

2. Vahvista rekisteröityminen sähköpostiisi saamasi linkin kautta.

3. Pääset nyt kirjautumaan sisään, jolloin tilisi näyttää tältä.

4. Sinun pitää kuitenkin vielä tunnistautua siirtäksesi rahaa ulos Coinmotionista. Tunnistautuminen tehdään vain kerran ja se tapahtuu pankkitunnuksillasi. Mene siis Omat tiedot-sivulle ja valitse välilehti Tunnistaudu. Valitse Suomalaiset käyttäjät ja ilmoita henkilötunnuksesi. Tämän jälkeen paina Siirry tunnistautumispalveluun, joka ohjaa sinut tunnistautumaan pankkitunnuksillasi.

5. Seuraavaksi kannattaa käydä liittämässä pankkitili palveluun. Pankkitili pitää liittää, jotta voit nostaa Euroja takaisin pankkitilillesi. Valitse Omat tiedot-sivulta Pankkitili ja lisää tilinumerosi kenttään. Lopuksi paina Vaihda-painiketta. Pankkitilin liitos pitää vielä vahvistaa sähköpostilla.

6. Olet nyt valmis ostamaan bitcoineja! Ostaaksesi sinun täytyy ensin tallettaa rahaa Coinmotioniin. Siirry Pankki-sivulle tehdäksesi talletus. Talleta-välilehdessä pääset valitsemaan maksutavan. Maksutapoja on suomalaisille neljä.

  1. Tilisiirto (Kestää noin yhden päivän)
  2. S-Pankin verkkomaksu (välitön)

Valitse maksutapa ja summa minkä haluat tallettaa. Lopuksi paina Tee maksu. Jos valitsit Tilisiirron saat tiedot (tilinumeron sekä asiakaskohtaisen viitteen) tilisiirtoa varten. Tämän jälkeen sinun tulee mennä omaan verkkopankkiisi ja tehdä tilisiirto annetulla viitenumerolla. Rahat näkyvät Coinmotion-tilisi saldossa, kun maksu on saapunut. Jos taas valitsit verkkomaksun, siirryt automaattisesti valitsemasi pankin palveluun suorittamaan maksun ja rahat näkyvät välittömästi Coinmotion-tililläsi.

7. Nyt kun rahat ovat tilillä, pääset ostamaan bitcoineja. Siirry Osta-sivulle. Valitse summa, jolla haluat ostaa bitcoineja tai paina maksimimäärä-painiketta, joka ostaa koko eurosaldosi verran. Muista, että bitcoinin hinta voi vaihdella, joten jos maksimimäärä-painiketta käyttäessäsi saat viestin, että tililläsi ei ole katetta paina maksimimäärä-painiketta uudestaan ja osta. Tämä päivittää hintatiedot ja osto tapahtuu.

8. Onneksi olkoon! Olet nyt ostanut bitcoineja. Lähetä-sivulta voit lähettää niitä muihin bitcoin osoitteisiin tai käyttää niitä maksamiseen. Vastaanota-sivulla näät omat osoitteesi. Näihin osoitteisiin lähetetyt bitcoinit tulevat sinun Coinmotion-tilillesi. Tili-sivulta voit seurata kaikki tekemiäsi transaktioita.

Lisäksi sinulla on aina Coinmotionin asiantunteva asiakaspalvelu apunasi kun sitä tarvitset.

Tule kokeilemaan! Coinmotion.com

--

--

Coinmotion

Invest in bitcoins. Safely and securely. We offer fast processing for SEPA payments, real time trading and a secure wallet.