Kvinnors vildaste sexfantasier — 9 noveller

Hon kallar sig Majvi Åkerlind. I nio e-noveller som nu ges ut på Danje Förlag skildrar hon vågat, riskfyllt och även känslosamt om sex i övre medelåldern. Det är erotik ur kvinnans perspektiv.

De fantasifulla sexlekarna är många. Allt från utomhussex, till dominanslekar och gruppsex. I novellen Hundra och en älskare skriver huvudpersonen en sexdagbok:

Jag kan ha sex med många olika män. Ingen behöver veta. Jag vill leva med min kropp nu och ge den all njutning jag kan få. Det får bli mitt projekt Hundra och en älskare. När jag är klar med det så vet jag vad jag gillar och då kan jag också välja vilken man jag vill leva med.

Mitt i det vilda och vågade finns det också stråk av värme. Människor som söker kontakt och sann kärlek. Det är människor som nått den övre medelåldern, som upplevt kärlekslivets misslyckanden och framgångar och som har kommit ut på andra sidan. Med en sexlust starkare än någonsin.

Hon njöt av att få sitta tyst en stund medan hon tänkte genom det samtal de nyss hade haft. Orden hade flutit så lätt mellan dem. Det var som om den blyghet som brukade hämma henne för en gång skull hade lättat och att det som fanns under var en mer självsäker variant av henne själv. En Anna som glatt småpratade med en främmande man.

En främmande och dessutom nästan naken man.


Kort sagt tillfredsställer Majvi Åkerlinds noveller ett behov efter erotik som går djupare, med en berättarröst som är lite mer erfaren och lyhörd.

De erotiska e-novellerna kommer ut en gång i veckan, hela sommaren lång på Danje förlag. Vi behöver mer erotik i litteraturen. Det är Danje förlags passion.


För frågor och recensionsexemplar, kontakta Alexander D, ansvarig utgivare, på info@danje.se