Even een andere wending van mij…

Ik ben zo vreselijk Boos en zo vreselijk Woedend zelden dat ik zulke intense onvrede voel een onvrede die zich enorm uit op het lichamelijke af, knopen in mijn nek, schouders vast wat doorstraalt naar mijn heupen en die weer een groeipijn in mijn benen veroorzaakt… elk geestelijk ding dat niet is afgerond eist zijn Tol…

Ik ben witheet omdat men mij ineens niet aan kan en ik niet meer functioneer zoals E dat altijd doet… kortom ik ben even niet stabiel genoeg om iets met je eigen kut gezeik aan te kunnen dus we wachten fijn tot ze klaar is met haar behandeling!

Logisch niemand voelt die fucking kut pijn die ik lichamelijk ervaar omdat ik even niet functioneer zoals men van mij verwacht en dus doen we zo nu en dan maar even een appje met jij ok? En niemand die er even bij stil staat dat als ik dan Eerlijk ben dat ene berichtje een trigger is!

Een trigger omdat wat ik ook zeg men het toch niet wil of kan begrijpen want als ik werkelijk zeg wat er aan de hand is laat men helemaal niets meer horen… want nu ik depressief ben kan ik natuurlijk niet normaal reageren…..

Feit is gewoon dat ik boos ben E n niet zo een beetje ook…. Ik wil mensen serieus in hun gezicht slaan en bespugen en sommige wil ik echt villen met een theelepel en hun eigen tong laten op eten…..

Maar die gevoelens mag ik niet hebben het feit dat ik dus eigenlijk dit typ maakt mij fout en dat terwijl ik hier degene ben die in de zeik is genomen, gebruikt en vooral niet zwart mag zijn, ik dus degene moet zijn die de schijnheiligheid moet doorvoeren omdat men simpelweg niet de moeite wil nemen naar mij te luisteren…

Men doet het er maar even mee af met “ ze is niet voor reden vatbaar want depressie! “ Fuck iedereen met deze gedachte gang… met een depressie ben je niet Labiel hoe graag en gemakkelijk men dat als verklaring wil geven!

Ik heb simpelweg mijn leven in aanpassen en rekening houdend met van alles iedereen om mij heen zonder van Allemaal te verlangen met mij rekening te houden! En dat blijkt wanneer de rollen omdraaien dan blijft alleen de echte kern hangen!

Dat zijn de mensen die mij nu ook niet begrijpen maar in ieder geval hun best doen om mij wel te begrijpen wel de tijd in mij steken, of ik nu boos ben of huil of klaag…. Natuurlijk baal ik van de standaard antwoorden, natuurlijk wil ik niet horen kom op en jij fixt dit even of de dooddoener alles komt goed!

Maar de ergste is wel dat wraak nemen kennelijk nooit goed is, zo boos zijn dat je werkelijk Wraak wil omdat je die mensen dezelfde pijn wil geven die ze jou hebben aan gedaan dat is taboe en ik moet vooral de eer aan mijzelf houden! Welke eer??

De eer dat iemand met mijn gevoel mijn eerlijkheid en mijn liefde heeft gespeeld de eer dat ik niet de moeite waard ben en mij letterlijk laat weg kwijnen omdat men niet eens de moeite neemt mij te confronteren met iets wat ik blijkbaar zo verkeerd heb gedaan…

Ik moet mij dus aanpassen want hey dat doet E toch altijd?

Nu mag ik weer en ik moet het vooral gaan fixen al mijn boosheid weg puffen en alle oneerlijkheid en alle leugens en alle klote gevoelens opzij gaan zetten omdat men lekker blijft hangen in hun eigen schijnheilige façade dat ze hun gelukkige leven noemen!! Dat ze dat deden over de rug van iemand die echt van ze hield maakt niet uit verder, ze is immers toch knettergek en niet voor reden vatbaar…

Ik kots op jullie allemaal met je semi happy LIFE en je oh wat heb ik het fantastisch attitude…. Jullie zijn een beetje tegenslag niet gewend en jullie hebben geen idee hoe het leven echt is en dat komt omdat jullie allemaal bang zijn voor je eigen hersenen en bang zijn om echt te voelen!! In Januari mag ik jullie teringzooi gaan op ruimen!

Ik vind een bedankje op zijn plaats de afbreuk van die leuke veilige anders denkende E gaat beginnen…. Bedankt voor de woede bedankt voor de lichamelijke pijn bedankt voor al het gepieker, de muur der schijnheiligheid is in op bouw…. Voor altijd je echte gevoel opzij zetten en doen alsof er nooit iets is gebeurd is aanmaak..

Ik zal mij aanpassen voor de laatste x ik zal zijn zoals een ieder dat wel aan kan ik zal een belofte nooit meer serieus nemen en ik zal voortaan lachen waar ik feitelijk iemand zou willen afslachten immers is dat de manier zoals men het wil…

Gewoon achterbaks, egoïstisch en schijnheilig met een stralende glimlach…

Daar zal nog wel wat Anger Management aan te pas komen maar inderdaad Alles komt goed…. En ja mijn Wraak zal wel zoet zijn…. Woede moet er nou eenmaal uit en waarom zou ik mijzelf daarvoor gebruiken? Ik gunde mijzelf deze kut periode immers niet…. Dus hoef ik ook niet aan de pan te blijven hangen toch??