Lær deg å spare med 8 enkle steg

Ta Dreams sitt gratis-kurs og lær deg triksene som skal til for å nå de økonomiske målene dine og gjør drømmene dine virkelighet. Legg et godt grunnlag for sunne økonomiske vaner!

Meld deg på kurset her!

Lær deg å lure hjernen

For å lykkes med å spare penger må vi først forstå at vi ikke er bygget for å spare penger. Det betyr jo selvsagt ikke at vi skal la være å gjøre noe med det. Men ettersom hjernen liker raske belønninger og at sparing handler om å utsette belønninger må vi finne strategier som lurer oss til å klare å gjennomføre sparingen.

Heldigvis finnes det noen enkle triks som hjelper oss med å ta snarveien til bedre og smartere vaner.

Gratis — rett i innboksen

Kurset er helt gratis og bygger på atferdsøkonomisk forskning. Det går ut på at vi må forstå hjernens svakheter for å klare å finne en måte å unngå de på.

To ganger i uken i løpet av en mnd får du en epost fra eksperter hos Dreams. Vi gir deg tips, triks og konkrete oppgaver som skal hjelpe deg å forandre atferden din og oppfylle drømmene dine. Du trenger ikke ha Dreams-appen for å ta kurset.

Hva er Dreams?

Dreams er en spareapp som ble lansert i Sverige i 2016 og i Norge 2018. Appen ble utviklet sammen med Elin Helander, atferdsøkonom og ekspert i kognitiv vitenskap som blant annet har gitt ut boken “Hjärnkoll på pengarna”.

Dreams samarbeider med Ålandsbanken i Sverige og støttes av den statlige innskuddsgarantien. I Norge jobber vi med Storebrand, en av verdens mest bærekraftige banker.

Meld deg på kurset her!