Tyypit yrityslaina ja muita lisäominaisuuksia

Vakuudelliset yritysluotot ovat tyypillisesti halvempia, mutta niillä on vaara menettää omaisuutesi — kuten auto tai omaisuus — jos olet lainauksessa. Vakuudettomilla yrityslainoilla on korkeampia korkoja kompensoimaan pankkien lisäriskiä. Mitä enemmän tietoja kaupalliseen lainaan tarvitset, sitä pienempi riski rahoituslainanantajalle. Kaupalliset lainat tarjoavat erilaisia ​​ominaisuuksia, kuten tilinylityksiä tai luottorajan — mutta nämä rahoitusvaihtoehdot voivat tulla edullisemmiksi, olipa kyseessä kuukausimaksut tai korot. Mozo: n yritysluoton takaisinmaksu laskin auttaa laskemaan kustannukset ja rypistämään numerot sopivimpien yritysten lainan korotusten löytämiseksi tarpeisiisi.

Kiinteä ja vaihtuvakorkoinen liiketoiminnan rahoitus

Vaihtuvakorkoiset yritysluotot voivat tarjota suurta joustavuutta, kuten maksuton redraw-tilat ja kyky tehdä lisää takaisinmaksuja. Mutta jos korot nousevat, niin myös takaisinmaksut, joten on tärkeää, että budjetoidaan tämän mahdollisuuden varalta.

Kiinteäkorkoiset yrityslainaa tarjoavat yhä useampia samanlaisia ​​ominaisuuksia, kuten uudelleenpalautumista ja ennenaikaisia ​​takaisinmaksuja, mutta yleensä veloitetaan korkeammalla tasolla kuin markkinajohtajat muuttuvat yritysluotot. Kiinteän koron liiketoiminnan rahoitus antaa sinulle varmuuden talousarvion takaisinmaksut huolimatta korkotasoista.

Pienyritysten lainat

Oikean pien yrityslainan saaminen on uskomatonta tärkeää. Hyvin hallittu kassavirta on välttämätöntä pienyritysten menestyksen kannalta; Et halua yllätyksiä, kuten odottamaton koronnousu, joka vahingoittaa sinun kykyä tehdä päivittäin maksuja. Käytä online-liiketoiminnan laina-laskimistasi vertaamalla sitä, mitä takaosat voivat tarjota pienyritysten lainan rinnalla.

Lyhytaikaiset yritysluotot

Joskus yritys tarvitsee lyhyen aikavälin yritysluottoa laskujen käsittelyä varten odotettaessa asiakasta maksamaan suuren laskun tai maksamaan suuresta varastosta. Mozolla on kätevä lyhyen aikavälin yrityssalasanalaskuri, joten voit nopeasti tarkistaa, kumpi pankki tarjoaa sinulle parhaan hinnan ja voit hyödyntää aikakohtaisia ​​liiketoimintamahdollisuuksia.

Show your support

Clapping shows how much you appreciated Aki Ollanketo’s story.