Tom Dingjan is een Fijne Kunst Fotograaf Met Grote Skills

Tom Dingjan is een ongelooflijk getalenteerd kunstfotograaf geïnspireerd door de grenzeloze fantasie, kunstenaarstalent, tentoonstellingen, antieke schatten en alle dingen kunst. Met 14 jaar in de beruchte moordende kunst-industrie, is Tom’s stijl omschreven als “gepassioneerd en levendig”, en hij is ook wel bekend als een slimme ondernemer. Deze Costa Ricaanse geboren fotograaf, fotojournalist en reiziger heeft meer dan de meeste gezien en communiceert deze ervaringen door middel van zijn beelden. Hij heeft alle fasen van het drukken film en digitale fotografie, en al de eigenaardigheden van het werken met kleur knie.

In de vroege stadia van de carrière, Tom Dingjan gebruiken om te bekijken en aan te passen aan de kleur van enkele duizenden foto’s per dag. Die gebeurtenissen omvatten bruiloften, huis verwarmende, babyborrels, verjaardagen en andere feestdagen. Respectievelijk, begon hij een goed begrip van welke beelden en poses waren het meest geliefd bij klanten te winnen. In grote lijnen. Hij gebruikt nog steeds deze informatie als een referentie in zijn werk. Zijn unieke foto-stijl maakt gebruik van licht, schaduwen en reflecties om beelden van mannequins, straatbeelden en boten te maken.

Tijdens een interview, toen hem gevraagd werd over Tom Dingjan’s bron van motivatie, zei hij: “Misschien, wat inspireert mij is wat je ziet op je weg naar het werk. Observeren van de wereld om me heen inspireert mijn volgende foto. Lopende analyse, duidelijke creatieve plannen en regelmatige beoefening zal helpen een gevoel van zijn / haar sterke punten en geleidelijk vooruitgang. “ Hij heeft een speciale liefde voor de Aziatische provincies en passie voor Japanse tuinen. Hij is vooral bekend voor DSLR fotografie, iPhoneography en foto-editing en het creëren van digitale kunst met Photoshop. Hij geeft ook meerdere ateliers per jaar en is een grote opvoeder. Hij deelt tips over zijn lijn van de fotografie in zijn blog.