Învață, Crește, Dăruiește cu Eugen Popa 2015.12.15 — Întrebări și Răspunsuri

Articolul Original AICI

În această ediție a emisiunii Învață Crește Dăruiește încep o serie nouă numită Răspunsuri la Întrebări în care mă focalizez pe întrebările și sugestiile primite de la tine, cititorule! Sunt mereu foarte bucuros când vii cu întrebări noi sau cu idei de subiecte pentru că îmi doresc să ținem aproape și să comunicăm cât mai strâns așa că mă bazez pe comentariile și emailurile tale.

În prima parte a acestei emisiuni vorbesc despre modul în care ne focalizăm atenția și felul în care această focalizare ne influențează experiența de viață. Am abordat acest subiect pornind de la o întrebare primită de la unul dintre cititorii și telespectatorii mei care spunea așa: 
„Vreau să descopăr și să elimin defectele vs vreau sa fiu mai bun.” 
Eu pledez și am pledat întotdeauna pentru a ne focaliza atenția asupra părții pozitive și frumoase a vieții.

A elimina defectele nu înseamnă că ești mai bun, ci că devii mai bun la a găsi defecte!

Acest subiect a facilitat aducerea în discuție a Psihologiei Pozitive și dau mai multe detalii despre ce este și ce face Psihologia Pozitivă și faptul că în momentul de față raportul de studii care cercetează problemele și bolile comparativ cu cele care se focalizează pe aspectele pozitive este unul ultra dezechilibrat. În ziua de azi raportul acesta este de 17 la 1. Sunt 17 studii axate pe patologie și probleme comparativ cu unul singur focalizat pe beneficii, și puncte forte.

În partea a doua a emisiunii vorbesc despre relații și iubire ca răspuns la o întrebare primită de la Lăcrămioara B. care mi-a scris:
 „Aș dori să știu mai multe despre dependența de un bărbat și despre cum se pot vindeca de boală femeile care iubesc prea mult.” 
Astfel am ajuns să discut despre Iubire și viziunea mea asupra acestui aspect esențial al vieții.

Cuvântul „Iubire” și cuvântul „prea mult” nu au cum să existe în aceeași propoziție și se anulează unul pe celălalt.

De asemenea, prezint ecuația relației și modul în care două persoane se manifestă și interacționează într-o relație în mod sănătos sau în mod bolnav.

Sunt convins că această emisiune îți va trezi interesul și te va incita. Sunt curios să aflu părerea ta față de subiectele prezentate și te rog să comentezi mai jos și să îmi spui opinia ta!

Despre Autor:

Eugen Popa este unul dintre cei mai galonați și mai bine pregătiți traineri din România având o vastă experiență în lucrul cu oamenii fie în ședințe particulare sau cu grupruri. Eugen a căutat mereu să se perfecționeze și să crească din toate punctele de vedere și asta l-a purtat pe mai multe continente. De-a lungul carierei s-a specializat atăt în metode de terapie și dezvoltare personală Occidentale (Hipnoză, Coaching, NLP, Mindset, Habits, Psihologie Pozitivă) cât și Orientale (Meditație, Yoga, Spiritualitate) fiind astăzi un trainer holistic în toată puterea cuvântului.

Eugen Popa este recunoscut la nivel internațional susținând Traininguri și Workshopuri în Tailanda, Statele Unite ale Americii, Brazilia, Turcia, Grecia, Anglia.

Ești interesat să afli mai multe?

Vizitează http://www.eugencpopa.ro

Dă click AICI pentru a te abona la newsletter si ești astfel informat de activitățile și descoperirile mele în domeniul dezvoltării personale și a succesului.

Mă găsești și pe:
Facebook = LIKE
LinkedIn: ADD
Twitter: Follow
Youtube: Subscribe

PS: Nu citi singur(ă). Unde-s mulți, Puterea (Minții) crește! Trimite acest articol și prietenilor tăi care doresc să aibă o viață mai bună!

PPS: Ți-a plăcut ce ai citit? Abonează-te la Newsletter și primești articole și informații noi.

Comentezi?!

Ce bine! Fă-o mai jos în chat-boxul de sub articol

Like what you read? Give Eugen Popa a round of applause.

From a quick cheer to a standing ovation, clap to show how much you enjoyed this story.