7 razkritij, ki jih je na Janševi fotografiji odkril forenzik

Pred zgodovinsko spremembo Zakona o porokah in posvojitvah ter vsem, kar je še svetega (ZPPTVKJŠS) je vodja opozicijske stranke SDS s svojim prijateljem Joe Pescijem pozdravil Društvo za ohranitev tradicionalnih vrednot. Prisotnim je obljubil, da spremenjen zakon ne bo prepovedoval ločitev in ljubimk, bo pa prvi korak k bolj dekadentni družbi, ki nujno vodi v propad in konec sveta.

“Na ruševinah komunističnega imperija Republike Slovenije bomo zgradili Tretjo Republiko, v kateri bodo svobodni vsi državljani, razen priseljencev, homoseksualcev, drugače mislečih, novinarjev in branjevk. Statistično gledano je to kar dobra stopnja svobode.” — Janez Janša, 3.3.2015

Za boljše razumevanje dogodka, ki ga ni pokrivala nobena medijska hiša, razen Borcev za resnico na portalu Demokracija, smo za mnenje povprašali forenzika in strokovnjaka za kontekstualizacijo fotografije, dr. mag. Ruperta Šemo. Spodaj so njegove ugotovitve.

  1. Prvo razkritje forenzičnega pregleda dotične fotografije je to, da se Janez Janša smeji. Deklasificirani dokumenti Udbe in Sove kažejo, da se Janez Janša od svojega petega leta, ko so mu prepovedali sladkarije, ne smeji več, zato strokovnjaki menijo, da gre za dvojnika, medtem ko izvirnik piše drugi del akcijsko-fantazijskega romana Beli panter: Vzpon temnega panterja.
  2. Črnolasa gospa v črnih oblačilih je več kot očitno agentka Udbe, podtaknjenka rdečega džihada in lutka murgelskega botra. Na fotografiji je edina, ki do vodje stranke SDS in edinega človeka, ki je upravičen do prestola, ne kaže vzhičenih emocij. Govorica njenega telesa razkriva prisiljeno naravo njene prisotnosti in skrito prisluškovalno-snemalno napravo pod plaščem.
  3. Zastava Severne Koreje dokazuje, da so se med skupino pravičnežev in branilcev tradicionalnih vrednot pomešali podporniki mladega komunista Meseca. Njihova nagnjenost k represiji in zatiranju drugače mislečih nima med skupino, ki zagovarja Svobodo, Družino in Demokracijo, kaj iskati.
  4. Prapor gejevskega lobija barve Svobode in Demokracije — rumeno in modro — prebrisano loči z zeleno barvo, ki predstavlja islam in nasprotovanje vsem Vrednotam Osamosvojitve. To je dokaz, da ne smemo zaupati nikomur, saj se je lahko med nas infiltriral homoseksualec ali homoseksualka — ali celo gej musliman! Preverite tri člane svoje družine. Če so vsi heteroseksualci, se nemudoma izpišite iz Stranke in se pridružite Štuhecovi Šoli za dehomoseksualizacijo.
  5. V skupino zagovornikov Svobode, Družine in demokracije se je infiltriral tudi član Hiše Zmajev iz oddaljenega kraljestva Iger prestolov, povsem resničnega sveta, kot poročajo naši teološki izvedenci. Njihova podpora našemu gibanju je več kot dobrodošla, saj bodo njihovi zmaji prinesli remake Sodome in Gomore.
  6. Homoerotične upodobitve na portalu Hrama Demokracije so le še en dokaz dekadentnosti naše družbe in neizbežen vpliv hedonistične mafije Milana Kučana, ki so nespodobne podobe kot so goli moški in otroci z le enim staršem, postavili na edini kraj, ki se še bori proti internem gnitju naših Vrednot in Tradicije.
  7. Tajnik Društva za ohranitev tradicionalnih vrednot je za shod oblekel majico o svoji najljubši stvari pod soncem. Njegova soproga o tem ne ve ničesar, poročajo viri.