DER Privat Finans anmeldelse

Vi ser i denne artikel nærmere på DER Privat Finans og giver dig en anmeldelse af deres nye koncept. De fleste danskere er bekendte med de gamle låneløsninger under navnet D:E:R.

Nu har de ændret koncept og navn til DER Privat Finans, med tre anderledes produkter på hylderne. Læs mere om dem her.

De tre låneformer

Der var en tid hvor du kunne låne 5.000–50.000 kroner hos DER, men de har siden tilføjet nye og anderledes løsninger i sortimentet. Lige nu tilbyder de følgende 3 låneformer:

  1. Privatlån Plus: 10.000–100.000 kroner (lav rente og kan tilpasses)
  2. Pauselån: 10.000–100.000 kroner (sæt ydelsen på pause)
  3. Tryglån: 10.000–50.000 kroner (forsikring mod arbejdsløshed)

Der er altså klare forskelle, men fordele ved alle deres løsninger. Indtil videre har de haft godt succes med det, da det er en sjældenhed fx at kunne forsikre sig mod arbejdsløshed.

Det er ikke set før på online markedet, men er nu begyndt at blive mere udbredt. De nye valgmuligheder er selvsagt til glæde for dig som kunde, uanset hvem der tilbyder dem.

Kravene

De har få, men meget faste krav til dig der vil ansøge hos dem:

  • Mindst 20 år
  • Ikke stå i RKI
  • Dokumentation af indtægt

Du har sikkert allerede set deres reklamespot, hvor det er tydeligt at de ønsker at flytte sig fra deres oprindelige D:E:R udtryk, de tidligere har haft.

Mange tilfredse kunder

Der er ingen tvivl om at DER Privat Finans har fået en varm modtagelse af markedet, med mange positive anmeldelser på fx. Trustpilot.dk, hvor de har en score på 7.9. Det samme er Økonomia’s DER Privat Finans anmeldelse.

Scoren på 7.9 gør dem til en af topscorerne blandt lånefirmaerne online. Finansbloggeren er også fuld af roser til deres nye koncept. Det virker simpelt, gennemskueligt og med muligheden for en skræddersyet løsning.

Men det ændrer ikke ved, at du som altid bør være opmærksom på om deres tilbudte rente og vilkår er tilfredsstillende.

Like what you read? Give Finansbloggeren a round of applause.

From a quick cheer to a standing ovation, clap to show how much you enjoyed this story.