Aprillia, Aprillia! Finlabs laajentaa toimintaansa avaamalla uuden kehitysyksikön Kuhmoon

Digitaalisiin design- ja teknologiaratkaisuihin erikoistunut oululaislähtöinen Finlabs ottaa uuden merkittävän kasvuloikan laajentamalla toimintaansa Kainuun maakuntaan, Kuhmoon. Kuhmo on Suomen mittaluokassa hyvin merkittävä teknologia-alan keskittymä, jonka odotetaan kasvavan Austinin ja Silicon Valleyn kokoluokkaan tulevina vuosina.


Finlabsilla on entuudestaan toimistot Oulussa, Helsingissä sekä New Yorkissa, joten Kuhmon kehitysyksikkö on hyvin luonnollinen seuraava askel yrityksen kasvussa ja kansainvälistymisessä. Kuhmon kehitysyksikön tavoitteena on kasvattaa merkittävästi Finlabsin teknologia- ja design-osaamista sekä toimia tärkeänä linkkinä Euroopan, Amerikan sekä Aasian markkinoille.

Finlabs Kuhmo (Kuva: Finlabs)
”Uskomme että Kuhmo avaa meille täysin uusia mahdollisuuksia kasvuun ja yrityksen kehittämiseen. Olemme todella innoissamme saadessamme laajentaa toimintaamme niinkin merkittävään teknologia-alan kasvukeskukseen kuin Kuhmo.” Summaa Finlabsin Hallituksen Puheenjohtaja Mikael Häkkilä.

Kuhmo on Suomen suurin teknologia-alan keskittymä (Kuva: Yle)

Finlabs Kuhmon toimintaa tulee vetämään tunnettu Teknologiajohtaja Ari-Pekka “A-P” Rilli (DI). A-P aloittaa tehtävissään välittömästi.


Financial Labs Oy (Finlabs) on alkuvuodesta 2018 toimintansa aloittanut vahvassa kasvussa oleva täydenpalvelun digitaalisia design- ja teknologiaratkaisuja tarjoava ohjelmistoyritys. Finlabs on erikoistunut suunnittelemaan ja toteuttamaan vaativia digitaalisia kokonaisuuksia sekä niiden osia kotimaisille sekä kansainvälisille asiakkaille. www.finlabs.fi