Оновлення інформації стосовно проекту Aventus

GiovanniDiCosimo
3 min readAug 13, 2017

--

Вітаємо співтовариство Aventus . Ми вже досягли та ще досягнемо великих успіхів на протязі наступного місяця. Саме тому, ми плануємо оголошувати подробиці про те, над чим ми працюємо та результати на цих зусиль кожні 2 тижні.

Погані новини: продаж токенів відкладено, волатильність на криптовалютних ринках

На жаль, у зв’язку з неоднозначними настроями інвесторів, на які суттєво вплинули нещодавні події, викликані вразливостями в системах безпеки проекту CoinDash та гаманця з можливістю використання мульти підписів Parity, а також значним падінням ринку криптовалют, ми вирішили відкласти продаж токенів Aventus на кінець серпня. З огляду на це, ми вважаємо, що прийняли вірне рішення; після спостережень за результатами інших продажів токенів та прийнявши до уваги відгуки нашого співтовариства, ми відчуваємо, що такий вибір, в підсумку, приносить користь всім залученим сторонам.

Гарні новини: стратегічний розвиток, залучення клієнтів, а також показники alpha-версії

Стратегічний розвиток
Нещодавно, ми оголосили про розширення нашої команди. Енді Грант приєднався до неї в якості керівника відділу розробки продукту. Енді є спеціалістом з багаторічним досвідом у створенні та масштабуванні інфраструктури програмного забезпечення для галузі продажу квитків. Він також є засновником “Glue Works” та працював технічним директором “TicketLogic”. Енді сертификований скрам-мастер та agile-коуч. Він допомагає формувати стратегію розвитку наших продуктів та знайти шляхи входу на ринок, особливо в питаннях організації команди розробників.

На протязі останніх кількох тижнів ми працюємо над створенням якомога легшого в користуванні програмного забезпечення для здійснення продажів квитків, заснованого на смарт контрактах, з урахуванням відгуків від клієнтів, які представлені різноманітними категоріями учасників галузі; закладами, промоутерами та менеджерами виконавців. Для початку ми виконаємо запуск нашої системи паралельно з існуючими системами реалізації квитків та поступово будемо виконувати повний перехід відносно того, як відповідний клієнт буде відчувати зручність нашого програмного забезпечення.

Залучення клієнтів
На минулому тижні ми оголосили про перший пробний запуск нашої платформи на події під час Хеллоуїну цього року, що буде організована в рамках партнерства з Joy Records. Для нас це стало дуже хвилюючим здобутком; ми не можемо дочекатись цієї можливості продемонструвати безпосередню версію нашого продукту, яка буде використовуватись тисячами людей.

Окрім цього, також відбуваються деякі інші події. Як вказано вище, ми зараз працюємо разом з клієнтами, які представлені промоутерами, закладами та менеджерами виконавців, стосовно яких ми оголосимо інформацію напротязі декількох наступних тижнів.

Ми також хочемо зазначити, що ми співпрацюємо з рекорд лейблом, що базується в Лос-Анджелесі та має серед учасників досить значних виконавців. Ми сподівалися оголосити повну інформацію сьогодні, та схоже, що нам доведеться почекати ще декілька тижнів для цього. Слідкуйте за оновленнями!

Показники alpha-версії
Ми дуже вдячні за відгуки та приділену увагу, отримані стосовно alpha-версії нашої платформи за останні декілька тижнів. Ми хочемо подякувати всім за те, що знайшли час, щоб випробувати ії і надати нам свої думки. У цифрах на даний момент:

  • Більше 20 подій було створено
  • Біля 150 квитків було придбано
  • 40 квитків було перерозміщено на вторинному ринку
  • На 20 квитків з них було подано пропозиції, вони були співставлені та успішно перепродані.

Разом з переходом на web3 ми почали працювати над переробкою alpha-версії та усуненням знайдених багів. Ми зробимо реліз переробленої alpha-версії, що буде доступна для тестування всім бажаючим, напротязі кількох наступного тижня або двух. Будь ласка слідкуйте за оновленнями.

Для того, щоб бути в курсі останніх новин та оновлень стосовно проекту Aventus, будь ласка долучайтесь до нашої email розсилки, приєднуйтесь до нашого Slack-чату, а також слідкуйте за нашим акаунтом в Твіттер.

Оригінальная версія:https://blog.aventus.io/aventus-update-5a6a3d2e5a1a

--

--