Продаж токенів: білий список та інші оновлення

GiovanniDiCosimo
3 min readAug 26, 2017

--

Ми дуже схвильовані фактом проведення публічного продажу токенів, який буде відбуватися з 12:00 дня 6 вересня (UTC), а тому хочемо зробити декілька останніх коригувань перед початком. Ми хочемо оголосити про впровадження білого списку, а також про внесення змін до смарт контрактів нашого краудсейлу до завершення тижня.

Смарт контракти публічно доступні для перегляду в нашому Github репозиторії. Також продовжується баунті програма винагородження за пошук багів в коді. Якщо ви знайдете будь-які помилки або недлоліки, будь ласка, зв’яжіться з нами.

Білий список

Ми вирішили запровадити білий список для учасників нашої спільноти, щоб зробити більш справедливим процес продажу токенів для тих, хто найбільше підтримував нас у нашому баченні!

Підтвердження успішного потрапляння до білого списку гарантує можливість зробити внесок визначеної суми ETH під час проведення публічного продажу. Учасники, які потраплять до білого списку, матимуть можливість відправити визначену суму ETH в період прийняття внесків від учасників у білому списку. Він виділяється як 24 годинний період перед початком публічних продажів — тобто з 12:00 дня 5 вересня (UTC) до 12:00 дня 6 вересня (UTC).

Процес прийняття заявок для запису у білий список

Процес прийняття заявок для потрапляння у білий список, починається 24 серпня і завершується о 17:00 28 серпня (UTC).

Він відбувається наступним чином:

  • Ви повинній бути учасником нашої спільноти у Slack для можливості бути доданими до білого списку. Кожний учасник білого списку може максимально відправити 50 ETH.
  • Для того, щоб підтвердити бажання потрапити до білого списку, вам необхідно відправити наступну форму, в якій потрібно зазначити ваш email, ім’я користувача в Slack, Ethreum адрес, з якого буде здійснена транзакція, а також бажану суму ETH.
  • Зауваження: ви матимете можливість вказати визначену суму для внеску. Якщо ви спробуєте виконати транзакцію з сумою більше або менше вказаної в 24 годиннийперіод прийняття внесків учасників білого списку, то така транзакція буде відхилена.
  • Повідомлення про успішність вашої заявки стосовно потрапляння до білого списку надійде на вказаний email 30 серпня. Будь ласка, зауважте: ми не відправляємо будь-якої інформації відносно адрес для здійснення транзакцій на email. Якщо ви отримаєте будь-які повідомлення з адресою для здійснення транзакції, то вони є шахрайськими.

Процес прийняття внесків від учасників білого списку

Як зазначено вище, процес прийняття внесків від учасників білого списку буде проходити в 24 годинний період перед початком публічного продажу токенів: з 12:00 дня 5 вересня (UTC) до 12:00 дня 6 вересня (UTC). На протязі цього періоду, якщо ви були внесені до учасників білого списку, ви матимете можливість відправити вказану суму ETH в обмін на токени AVT. Будь ласка, зауважте наступне:

  • Ми не будемо рекомендувати параметри для здійснення транзакцій (кількість та ліміт gas), оскільки не хочемо бути причиною навантаження на мережу Ethereum
  • Якщо ви відправите кількість ETH, яка не відповідає вказаній у вашій заявці (наприклад, ви відправите трохи меньше або трихи більше), ваша транзакція буде відхилена
  • Адреса для здійснення внеску буде доступний на сайті https://ico.aventus.io з початком періоду прийняття внесків від учасників білого списку. Вона також буде опублікована в каналі #announcement в нашому Slack та буде зареєстрована з використанням ENS (Ethereum Naming Service). Будь ласка, переконайтесь, що ви вводите адреси самостійно, щоб уникнути будь-яких фішингових атак, а також перевірте адресу в ДЕКІЛЬКОХ джерелах.
  • Ми не надсилатимемо будь-яких повідомлень з адресою для здійснення транзакцій на email або у Slack (окрім публікацій в каналі #announcement); вона буде наявна з початком періоду на сайті https://ico.aventus.io.

Інші оновлення

Ми хочемо зауважити, що в порівнянні з початковими умовами проведення ICO, які були опубліковані в липні, була змінена тривалість публічних продажів з 5 днів до 7 днів для забезпечення достатнього часу прийняти участь всім бажаючим. Як зазначено публічний продаж починається о 12:00 дня 6 вересня (UTC) та завершується о 12:00 дня 13 вересня (UTC). Процес прийняття внесків від учасників білого списку починається о 12:00 дня 5 вересня (UTC) та завершується через 24 години. Можливість відправлення токенів не буде доступною до 13 вересня, що є датою завершення продажів, після чого також розпочнеться процес розміщення на біржах.

Ми дуже схвильовані проведенням публічного продажу токенів, враховуючи переконливу успішність попередніх продажів, які на даний момент завершені (ми опублікуємо про результати на настпуному тижні). Будь ласка, приєднуйтесь до нашої email розсилки, нашого Slack для обговорення Aventus або ставайте нашими фоловерами в Твіттер для того, щоб отримувати оновлено інфоромацію стосовно Aventus.

Оригінал статті:https://blog.aventus.io/token-sale-white-list-and-other-updates-9f85ceda397

--

--