Продаж токенів Aventus — детальна інформація

GiovanniDiCosimo
5 min readAug 26, 2017

--

Ми раді повідомити, що публічний продаж токенів здійснюватиметься в період з 12:00 дня 6 вересня 2017 (UTC) до 12:00 дня 13 вересня 2017 (UTC).

Умови залишаються незмінними, оскільки вартість ETH відновилась до тих рівнів, під час яких був зроблений початковий анонс продажу токенів. Ми розраховуємо залучити біля 15 000 000 USD в ETH еквіваленті в обмін на 6 000 000 токенів AVT.

Узагальнена інормація про продаж токенів

Токен Aventus має назву AventCoin (AVT) і представляє собою “паливо” екосистеми Aventus. Для більш детального опису його призначення в системі, будь ласка, ознайомтесь з нашої білою книгою або нашими статтями в блозі, які присвячені цьому питанню.

Публічний продаж токенів відбуватиметься на протязі 7 днів.
Мінімальним значенням для успішності зборів визначено суму в 8 000 ETH, а максимальна мета визначена сумою в 60 000 ETH, хщо відповідає жорсткому обмеженню (hard cap) в 6 000 000 реалізованих токенів AVT.

Для забезпечення більш справедливих можливостей як для великих, так і для дрібних інвесторів, встановлено постійну ціну 92 AVT за 1 ETH на протязі усього періоду продажів.

Попередній продаж для стратегічних і корпоративних партнерів відбудеться зі знижкою до 20% з максимальним 3 000 000 AVT (27 273 прийнятих ETH) об’ємом реалізованих токенів.

Щоб бути справедливими по відношенню до нашої лояльної спільноти, ми також реалізуємо можливість запису до білого списку, до якого в період з 24 серпня по 28 серпня 17:00 (UTC) учасники спільноти можуть записатись відправивши наступну форму, в якій треба вказати ваш email, ім’я користувача в Slack, ETH адресу, з якої надійде транзакція, а також бажану суму ETH. Учасники будуть проінформовані про успішність їх заявок 30 серпня шляхом email-повідомлення. Якщо ви будете внесені до білого списку, це означає, що в період з 5 вересня 12:00 дня (UTC) по 6 вересня 12:00 (UTC), тобто за 24 години до початку публічних продажів, ви матимете можливість гарантовано прийняти участь, відправивши вказану у формі суму (не більше і не менше неї). Для більш детальної інформації стосовно білого списку та пов’язаних ним процесам, будь ласка, ознайомтесь з цією статтею в блозі.

Подробиці розподілу токенів

Діаграма нижче демонструє розподіл загального об’єму токенів. Максимально можлива кількість токенів встановлена у розмірі 10 000 000 AVT, а мінімальна деномінація — 1⁰¹⁸ (тобто, 1 AVT = 1 000 000 000 000 000 000 базових одиниць).

Загальний розподіл AventCoin (AVT)

Нижче пояснюється розподіл загального об’єму токенів. Всі представлені значення вказані за умови досягнення загального об’єму в 10 000 000 AVT.

  • 60% (6 000 000 AVT) будуть реалізовані під час публічних продажів. Токени будуть доступнів відразу після завершення краудсейлу.
  • 19.5% (1 950 000 AVT) будуть виділені для заохочення та залучення нових користувачів на протязі перших 3–5 років, для стратегічних партнерів та розробників додатків, які будуть використовувати протокол, організаторів подій та промоутерів.
  • 2.5% (250 000 AVT) будуть використані для винагород згідно з соціальною баунті програмою (50 000 AVT) та баунті програмою пошуку багів (200,000 AVT). Токени, часткою у 0.5% від загальної кількості токенів, які виділені для проведення соціальної баунті кампанії, будуть доступнів відразу після закінчення краудсейлу.
  • 18% (1 800 000 AVT) будуть розподілені між членами команди Aventus, консультантами та корпоративними партнерами. З них 1 550 000 AVT (15.5% від загальної кількості токенів), які мають надійти команді та консультантам, будуть заблоковані на 1 рік. Токени, часткою 2.5% від загальної кількості, які мають надійти корпоративним партнерам, будуть доступні відразу після закінчення краудсейлу.

Розподіл залучених коштів

Наступна діаграма відображає повний розподіл коштів, які будуть залучені під час продажу токенів. Зібрані кошти будуть використані для фінансування приблизно трьох років розробки продукту та проведення маркетингу. В період з серпня 2017 року по серпень 2020 року. Відповідна сума виділених коштів є фіксованою та не залежить від загальної суми зборів, проте ми очікуємо на повільне розширення, а отже на початок надходження прибутків в подальшому.

Детальне пояснення для кожного пункту:

  • Витрати на команду розробників та співробітників (65.6%): ці кошти покриють більшість витрат на персонал в перші 3 роки операційної діяльності. Більшість з співробітників буде представлена спеціалістами, які будуть створювати та підтримувати систему, а також менеджерами, спеціалістами з продажів та маркетингу.
  • Сплата підрядницьких робіт (3.5%): частка коштів, виділених для цього, покриє витрати на розробку UI/UX дизайну для додатку Aventus та панелі управління на сервісному рівні, а також аудити з безпеки смарт контрактів системи Aventus для гарантії повної захищеності системи.
  • Витрати на утримання офісу та напрямі витрати (10.4%): ці кошти будуть використані для забезпечення робочих місць в районі Шордітч у Лондоні, Великробританія. Також, у випадку необхідності, для забезпечення діяльності офісу на острові Джерсі, де зареєстрований фонд Aventus. Інші непрямі витрати пов’язуються з необхідністю сплати додаткових витрат працівників.
  • Витрати на маркетинг та взаємодію (8.5%): виділені згідно з цим пунктом кошти будуть використані як для просування Aventus серед розробників, які могли б використовувати протокол для створення на ньому власних додатків, так і просування серед виконавців, спортивних команд, які б могли використовувати протокол для організації та проведення подій.
  • Проведення заходів (7.4%): ця частина коштів буде використана для проведення хакатонів для розробників, живих музичних заходів для прискорення прийняття та адоптації протоколу Aventus. Всі подібні події, що будуть проводитися Aventus в якості організатора, будуть організовані з використання протоколу Aventus та взаємодія з ними буде доступною для будь-якого квиткового додатку у протоколі з можливістю отримання комісійних. Якщо під час проведення подібних подій буде здобутий прибуток,то він буде повернений до загального фонду для забезпечення подальшого проведення заходів.
  • Юридичний супровід та бухгалтерський облік (4.7%): виділені кошти будуть направлені для визначення, забезпечення відповідності та супроводу правових аудитів для фонду Aventus, вирішення правових питань та питань звітності відносно співробітників, партнерів та інших пов’язаних з його діяльністю суб’єктів.

Для отримання більш детальної інформації, будь ласка, приєднуйтесь до спілкування в нашому чаті у Slack або ставайте нашими фоловерами у Твіттер.

Оригінал статті:https://blog.aventus.io/aventus-token-sale-full-details-383314e36c95

--

--