Curata laptopul anual pentru o durata de viata mai mare!

Daca nu ai dus niciodata laptopul la un centru de reparatii laptop pentru o curatare interna completa, atunci riscul ca laptopul sa se defecteze este foarte mare.

Activitatile pe care le intreprindem pe laptop, in special jocurile si softurile performante de editare video si foto streseaza componentele interne degajand foarte multa caldura, in special placa video si procesorul!

Aceasta caldura este evacuata prin fantele de aerisire insa un laptop necuratat are aceste fante blocate partial sau total astfel racirea nu se mai face corespunzator.

Folosind laptopul in continuare fara a face o curatare veti ajunge cel mai probabil in punctul in care laptopul se va defecta iar reparatia va costa mult mai mult decat ar costa curatarea. Fa o programare pentru curatare laptop pret de la 50 de lei la Goldnet Service si prelungeste durata de viata a laptopului plus ca vei simti performante imbunatatite. Suna la 0731119713 si afla mai multe informatii!

Cum se curata laptopul?

Curatarea completa consta in desfacerea laptopului pentru a inlatura praful si scamele din laptop si de pe fantele de evacuare a caldurii, demontarea cipurilor pentru inlocuirea pastei termoconductoare si remontarea acestora si a carcasei. Tot acest proces nu ar trebui sa dureze mai mult de 30 de minute dar in anumite situatii cand laptopul este mai complex si trebuie desfacuta si placa de baza, se poate ca procesul de curatare sa dureze pana intr-o ora.

Curatare Laptop
Like what you read? Give Goldnet Service a round of applause.

From a quick cheer to a standing ovation, clap to show how much you enjoyed this story.