Opmars flavoured whiskeys zet door: Jack Daniel’s introduceert ‘Tennessee Fire’

It takes fire to make Jack. And Jack to make fire.

Flavoured whiskey’s blijven explosief groeien en zijn daarmee een opvallende trend in het drankenlandschap. Na het succes van Jack Daniel’s Tennessee Honey, welke in drie jaar tijd naar de top 25 best verkopende whisk(e)ys in Nederland groeide, introduceert het merk nu Jack Daniel’s Tennessee Fire.

IJskoud shot
Vandaag doet Jack Daniel’s Tennessee Fire zijn entree in ons land als nieuwste spicy flavoured whiskey. Jack Daniel’s Tennessee Fire is exceptioneel zacht met een intense finish en komt het beste tot zijn recht als een ijskoud shot.

It takes Fire to make Jack. And Jack to make Fire.
Diep op het platteland van Tennessee, in Lynchburg, wordt Jack Daniel’s al sinds 1866 met hetzelfde vakmanschap gemaakt. Voor de typische smaak van Jack Daniel’s zijn houtskool en de handgemaakte vaten essentieel. Voor allebei is ‘fire’ nodig: de whiskey wordt gefilterd door houtskool en daarna gerijpt in handgemaakte vaten die verkoold zijn en zo smaak geven aan de whiskey. De vertrouwde zachte Jack Daniel’s Old №7 whiskey wordt daarna zorgvuldig geïnfuseerd met een vurige kaneellikeur, met als resultaat Jack Daniel’s Tennessee Fire.

Herkenbare kwaliteit
“Jack Daniel’s Tennessee Fire is een bijzondere samenvoeging van smaken.” zegt Jack Daniel’s meesterdistilleerder Jeff Arnett. “Het succes in de VS, Engeland en Duitsland bewijst opnieuw dat onze vrienden de flavoured whiskeys goed kunnen waarderen. Mensen weten dat ze op kwaliteit kunnen vertrouwen bij het zien van de naam Jack Daniel’s. Ik weet zeker dat ook Nederland klaar is voor ‘Jack Fire’.”

Verkrijgbaarheid
Jack Daniel’s Tennessee Fire is een volwaardige aanvulling op de whiskeys van Jack Daniel’s. ‘Jack Fire’ is vanaf vandaag, 5 december, verkrijgbaar in de betere bars en clubs en bij iedere slijterij.

One clap, two clap, three clap, forty?

By clapping more or less, you can signal to us which stories really stand out.