Νέες συνεργασίες

Chihuahua Greece
4 min readMar 13, 2023

--

Τον τελευταίο μήνα το Chihuahua Network δούλευε αθόρυβα ενώ η αγορά των κρυπτονομισμάτων “μάτωνε”. Καθώς το HuahuaSwap και το νέο NFT marketplace είναι καθ’οδόν, η ομάδα του Chihuahua έκλεινε νέες συνεργασίες με υποσχομένες ομάδες των Cosmos και Terra ecosystems. Πάμε να δούμε ποιες είναι αυτές και πώς επωφελείται το $HUAHUA.

Comdex

Το Chihuahua προστέθηκε στο Cswap dex του Comdex Chain μετά από proposal στην αλυσίδα την οποία και οι επενδυτές του $CMDX αποδέχτηκαν. Το ανταλλακτήριο διαθέτει πλέον πισίνα ρευστότητας στα ζευγάρια CMDX/HUAHUA και CMST/HUAHUA. Όσοι επιλέξουν να προσφέρουν ρευστότητα για ένα από τα δύο ζευγάρια θα λαμβάνουν παθητικό εισόδημα σε CMDX, το native staking token της αλυσίδας (το οποίο προσφέρει και τη δυνατότητα συμμετοχής στη διακυβέρνηση της αλυσίδας). Υπενθυμίζουμε, ότι το CMST είναι το stablecoin του Comdex Chain (pegged στο 1$).

Η ύπαρξη ρευστότητας στο Comdex, διευκολύνει αρχικά τη διαδικασία αγοραπωλησίας $HUAHUA στους χρήστες της αλυσίδας. Επιπλέον, η ύπαρξη σοβαρής ρευστότητας $HUAHUA σε διάφορα πρωτόκολλα είναι πολύ σημαντική για την αύξηση των επενδυτών του.

Migaloo Chain

Η permissionless αλυσίδα του WhiteWhale βρίσκεται τώρα live! Φυσικά, το Chihuahua, όντας μια από τις πρώτες αλυσίδες στις οποίες η ομάδα του WhiteWhale λάνσαρε το DEX του, δε θα έμενε έξω απ’το χορό!

Οι $HUAHUA Stakers είναι έτοιμοι να λάβουν airdrop του $WHALE, δηλ του staking & governance token του Migaloo (της αλυσίδας του WhiteWhale).

Φυσικά, δεν πρόκειται απλώς για ένα airdrop αλλά για μια γενικότερη στρατηγική συνεργασία. Το Chihuahua Network είναι ίσως η αλυσίδα του cosmos με τη στενότερη σχέση με το οικοσύστημα του Terra και ενώ οι συζητήσεις και “φήμες” για συμμετοχή στο alliance module του Terra πάιρνουν φωτιά, όλο και περισσότερες γνωστές ομάδες του Terra στρέφουν το βλέμμα τους στον αγαπημένο μας σκύλο (όπως θα δείτε και παρακάτω)!

Σημείωση: Τo WhiteWhale ξεκίνησε ως dapp στο Terra (πριν την κατάρρευση του UST)

BlackBone Labs

Πρόκειται για άλλη μία ομάδα που έχει δραστηριοποιηθεί έντονα στο Terra (και συνεχίζει ακόμα). Πλέον, μέσω της πλατφόρμας τους μπορεί κανείς εκτός από LUNA και WHALE να στακάρει και $HUAHUA λαμβάνοντας πίσω bHUAHUA προκειμένουν να λαμβάνει το staking apr της αλυσίδας αλλά παράλληλα να μην χρειάζεται να κλειδώσει τη ρευστότητά του για 21 ημέρες!

Επίσης, έχει προστεθεί η πισίνα ρευστότητας bHUAHUA/HUAHUA στο WhiteWhale DEX στην αλυσίδα του Chihuahua Network. Πρόκειται για μία σημαντική κίνηση για τη συγκέντρωση αξίας στην αλυσίδα του Chihuahua.

Eris Protocol

Το Eris Protocol είναι άλλη μία ομάδα του Terra, η οποία όπως και η BlackBone Labs στοχεύει στη δημιουργία και την παροχή liquid staking derivatives. Το προϊόν τους για το $HUAHUA είναι το $ampHUAHUA και υπάρχει διαθέσιμη πισίνα ρευστότητας ampHUAHUA/HUAHUA στο WhiteWhale DEX.

Rango Exchange

To Rango exchange δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα DEX το οποίο υπάρχει ταυτόχρονα σε πολλά οικοσυστήματα. Πλεόν, οι χρήστες άλλων αλυσίδων μπορούν απλούστατα με μερικά κλικς να αγοράζουν και να πωλούν $HUAHUA με tokens άλλων οικοσυστημάτων με τα οποία δεν υπάρχει ακόμα πηγή ρευστότητας. Αυτό που κάνει το Rango είναι να κάνει αυτόματα swap τα tokens μας σε άλλα ώστε να βρεί διαθέσιμο ζευγάρι που προσφέρεται προς ανταλλαγή. Αυτό σημαίναι ότι κάποιος που έχει πχ τα assets του στο Ethereum ή στο Binance Smart Chain μπορεί με ελάχιστα κλικ να αγοράσει $HUAHUA με USDT, BNB, CAKE και πολλά άλλα assets, χωρίς να χρειάζεται ο χρήστης να κάνει κάποιο bridge…όλα γίνονται αυτόματα!

Loading…👀

Άλλη μια μεγάλη κίνηση που πρόκειται να δούμε σύντομα είναι η δημιουργία του erc-20 token του $HUAHUA στο Arable Protocol. Αυτή τη στιγμή, το ενδεχόμενο αυτό βρίσκεται στο στάδιο ψηφοφορίας στην αλυσίδα του Arable. Αυτό θα ξεκλειδώσει τεράστιες δυνατότητες στο Chihuahua να είναι πιο εύκολα προσβάσιμο σε EVM αλυσίδες αλλά και να είναι ένα αποτελεσματικότερα ρευστό asset. Περισσότερα σε επόμενο άρθρο, όταν η ψηφοφορία ολοκληρωθεί!

Alliance Module → Soon…

Για περισσότερα νέα και ενημερώσεις για το αγαπημένο μας Hub ψυχαγωγίας στο Cosmos:

Ακολουθήστε μας στο Twitter | Ελάτε στην παρέα μας στο Telegram

Μην ξεχάσετε να μας κάνετε follow στο Medium αλλά και να σχολιάσετε ό,τι θέλετε από κάτω 👇

--

--