Hvem er jeg:-)

Jeg er en mann/gutt som nærmer meg 40 og har vært borte fra arbeidslivet i 2,5år grunnet diverse medisinske utfordringer. Jeg har i min yrkesaktive tid jobbet med det meste. Jeg begynte å jobbe som 13 åring og har jobbet med alt fra avisbud til en ledende posisjon innen for finansverden. Jeg er gift og har 2 barn og en hund. Liker å trene, høre på lydbøker, reise og bli kjent med nye mennesker. Ikke minst liker jeg å lage mat. Jeg bor i Norge og velger å skrive på norsk. Mulig jeg ville fått flere lesere ved å velge engelsk skrift, men siden det er tanker og følelser jeg skal dele føler jeg pr i dag at dette faller mest naturlig for meg. Det vil være nok av skrivefeil i mitt norsk språk og jeg har ikke vært god i å lese min egen korrektur. Men jeg skriver ikke her for å skrive perfekt norsk, jeg skriver mest for min egen del.

Blog… Jeg har aldri blogget eller postet noe slikt på nettet tidligere og har vel kanskje omtalt en del av de profilert menneskene der ute for å blottlegge litt for mye av sitt privat liv. Når jeg fortalte min kone at jeg skulle forsøke denne formen selv, lo ho godt men støttet meg fult i at det kunne være en god idè. For min del håper jeg dette skal være en form for egen terapi samt å kunne kanskje hjelpe andre som ønsker det.

Når jeg i går lå på sengen og ikke fikk sove leste jeg en ebok av Tom Green. En person jeg har hatt gleden av å hatt mange samtaler med. Boken handlet om å finne sin indre glød og ta tak i den. Gjøre noe som kan glede seg selv og få noe ut av livet. Siden jeg for tiden ikke har evne eller kapasitet til å være i jobb fant jeg ut at jeg ønsker å bruke noe av min energi på å dele mine tanker rundt bøkene jeg leser og hvordan jeg tenker i hverdagen. Mine fremtidige innlegg vil ikke dreie seg om familieliv eller private detaljer om hva som skjer i hjemmet. Jeg vil med bloggen min håpe at jeg kan hjelpe noen som leser dette til å finne noen tanker de ikke har hatt før eller inspirere/hjelpe noen som kan ha glede av mine ord eller handlinger.

Jeg er en person som får energi av å hjelpe personer som ønsker hjelp. Jeg har ett fornuftig, synes jeg selv ihvertfall, syn på livet. Jeg er ikke glad i å ta sorger på forskudd og ser helst etter løsninger på utfordringene som livet medbringer.

Hva er mine kvaliteter….

Jeg har gått livetsskole, har ikke noen bachler eller slikt å skilte med. Gjennom mine jobber har jeg hatt gleden av å få utvikle meg som menneske og synes selv jeg har kommet godt i gang med livet. Jeg har hevdet meg og utmerket meg i de jobber jeg har hatt. Jeg har erfaring fra forsikring og banktjenester og var kjent for en som ikke tenkte som en tradisjonell person innen for dette fagfeltet. Jeg har tilegnet meg en trenings filosofi som jeg jeg vet virker og som gir meget gode resultater på kort tid både i bruk og synlighet. De fleste jobber jeg har hatt har involvert å jobbe med mennesker på en eller annen måte. Sammenhengen for meg i de ulike jobbene er at jeg har kunnet glede meg over å utvikle/hjelpe enten kunder eller kolleger. Jeg har ett åpent sinn og er ikke redd for å utfordre meg selv. Jeg har høye krav og forventninger til meg selv. Jeg liker å prestere og liker å være best. Samtidig som jeg vet at det er ikke alltid at jeg er best eller kan alt best. Jeg er ydmyk, sikkert ikke alltid men mener selv at jeg vet jeg ikke kan være best og flinkest til alt. Men jeg er ikke redd for å prøve og ser hva jeg kan lære av det jeg prøver. Jeg er åpen for utfordringer og ikke lettskremt.

Fremtidig vil jeg med mine innlegg ta opp temaer rundt bøker jeg leser og mine tanker rundt hvordan man kan utvikle seg selv som menneske og partner. Jeg er åpen for å gi råd og hjelp om det er noen som skulle ønske dette.

Bøker.

Jeg har de siste månedene viet mye av min tid til lydbøker, noen av disse har gitt meg en del tanker og gjør at jeg ser livet mitt i ett litt annet perspektiv enn når jeg var yngre. Bøkene som har interessert meg mest må jeg si er Arbinger institute sin bøker og Dr. Robert Anthony. Jeg forsøkte meg på 2 bøker av Herman Hesse etter råd fra en god venn av meg. Jeg likte historiene og hva jeg leste ut av disse oxo. Mens filosofiene fra de førstnevnte er mer tydelig og gir ihvertfall meg mer tankevirksomhet.

Jeg er opptatt av mindfullness, meditasjon og selvutvikling. Jeg er ikke spesialist på noen av områdene. Men er nysgjerrig og vitebegjærlig.

Like what you read? Give Dan Gluckstad a round of applause.

From a quick cheer to a standing ovation, clap to show how much you enjoyed this story.